Beşiktaşımızın eski yeni kullandığı birçok forma bende olmayan eski beko formalar aranıyor satanlar veya takas düşünenler için iletişim numaram 0538 054 63 78
Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonunda kullandığı çubuklu forma.
Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonunda kullandığı kartal pençesi modeli forması.
Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı çubuklu forma.
Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı 2002-2003 sezonu kırmızı forması.
Beşiktaş'ın 2005-2006 sezonunda kullandığı üreticisi Umbro olan beyaz forma.
Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda kullanmaya devam ettiği,forma tanıtımını dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile yaptığı beyaz forma.
Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda kullanacağı çubuklu forması olan bu formanın tanıtımını Real Madrid'in sembol futbolcularından Guti Hernandez yapmıştır.
Ercan Taner'in "Sergen attı.Şampiyonluk geldi" sözü akla geldiğinde gözlerde Sergen'in bu formayı giymiş hali belirir.Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı en özel forma olan nostalji forması, takımın 2002-2003 sezonunun 33.haftasında o yıl şampiyonluktaki en büyük rakibi olan Galatasaray'ı 1-0'lık skorla devirdiği maçta giydiği formadır.
Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda kullanmaya devam ettiği siyah forma.
Beşiktaş'ın 2008-2009 sezonunda kullandığı siyah-beyaz yatay çubuklu forması.
Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonunda kullandığı damalı forması.Siyah-gri renk kombinasyonuna sahip olan bu forma o yıl üretilen formalardan farklı olarak Beşiktaş logosunun üzerinde karakartala sahip.
Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonunda kullandığı çubuklu forma.
Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonunda kullandığı çubuklu forma.
Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı ve üç büyükler arasında en orjinal yüzüncü yıl forma fikri olarak öne çıkan 2002-2003 sezonu forması.Üreticisi Puma olan forma o yıl kullanılan çubuklu forma modelinin saten kumaşa uygulanması ve formanın üzerine o güne kadar Beşiktaş'ta bir dakika dahi oynamış tüm futbolcuların isimlerinin yazılması sonucu üretilmiş.
Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda kullanmaya devam ettiği siyah forma.Ersan GÜLÜM'ün Maçtan giydiği formadır.
Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda kullanacağı çubuklu maç forması olan bu formanın tanıtımını Real Madrid'in sembol futbolcularından Guti Hernandez yapmıştır.
2003-2004 sezonunun en dikkat çekici forması olan Akan forma adını koyu gri ve açık gri arasındaki kontrast akışından alıyor.
Beşiktaş'ın 2001-2002 sezonunda kullanıldığı beyaz forma.
Beşiktaş'ın 2005-2006 sezonunda kullandığı ve ırkçılığa karşı tavrını ortaya koymak için Umbro tarafından tasarlandığı da söylenen parçalı forması.
keşke bende yapabilsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
zor birşey degil istersen ve gayretliysen sende yapabılırsın bende yeni başladım zaten 2 3 ayda bu kadar toplayabildim
quote:
Orijinalden alıntı: samet088
zor birşey degil istersen ve gayretliysen sende yapabılırsın bende yeni başladım zaten 2 3 ayda bu kadar toplayabildim
sorması ayıp ne kadar masraf yaptın.
valla hocam gün geldi formaya 200 verdim gün geldi bi formaya 350 verdim gün geldi 25liraya forma aldım harcadıgım fiyatı tam olarak bilmiyorum saymadım ama epey para gidiyor ve öğrencilikte koleksiyon yapmak cok zor bir iş bu yüzden yeri geliyor forma satmam gerekiyor kredi kartı borcum var arkadaşlara borcum var o yüzden sürekli al sat şeklinde ilerliyorum burs gelince alıyorum borçlar çoğalınca fazlalıklardan falan satıyorum :)