Şimdi Ara

Forma Koleksiyonu Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 18 yaşındayım ve 2-3 senedir forma koleksiyonu yapıyorum. Bulunduğum şehir küçük olduğu için önceki sezonlara ait formaları bulmakta oldukça zorlanıyorum sadece yeni sezon formaları alabiliyorum ve bu da hayliyle biraz pahalı olmaya başladı. Şuanda 23 ü Fenerbahçe olmak üzere 27 lisanslı formam var. Hedefim 100 formaya ulaşmak. Şimdiye kadar kendi çabamla yaptım koleksiyonu ama artık zorlanmaya başladım. Diyeceğim şu ki benim koleksiyonuma vardımcı olacak donanım haber üyelerinden yardım bekliyorum. Bana forma satabilir/hediye edebilirsiniz, mesajlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.

• Evet arkadaşlar bekliyorum desteklerinizi.
  • az daha beklersin amacına ulaşmak için gibime geliyor
  • Evet zamanımı alacak ama sonunda hedefime ulaşacağım. Kimseden destek almadım bu konuyu da destek gelir diye açtım ama bakalım, inşallah gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun kardeşim
  • Teşekkür ederim kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi formalar eksik... son 6-7 senedir 3 formayı birden alıyoruz ailecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş Forma Koleksiyonum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Formaların fotoğrafını görebilirsem eksik olanları hemen söyleyebilirim
  • Arkadaşlar konu güncel bi yardımcı olun kardeşinize
  • Mesaj atan arkadaşlara teşekkür ediyorum konu güncel. Forma sayısı 30 oldu.
  • Roberto Carlosun 100.yıl forması var mı koleksiyonunda :) *
  • 100. yıl formam var ama carlosun değil :)
  • Konu güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: science43

Konu güncel...

Güzel kardeş, akıl verilecek yaşta değilsin ama garipsedim kusuruma bakma..

Forma koleksiyonu nedir? taş olur kelebek kanadı resmi olur, kurşun kalem olur.. ucuz hesapla basit ilginç şeyler olur.. 100 tane forman oldu diyelim, bunları nasıl saklamayı düşünüyorsun.. hem parana yazık, bu parayı biriktirebilir kitap alabilir teknolojiyi takip edebilir kardeşine ailene kuzenlerine hediyeler alabilirsin..

dediğim gibi akıl vermek niyetim değil ama bir daha düşün derim.. gençsin aklını zamanını böyle şeylerle meşgul etme.. hayatta başarılar dilerim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: science43

Konu güncel...

Güzel kardeş, akıl verilecek yaşta değilsin ama garipsedim kusuruma bakma..

Forma koleksiyonu nedir? taş olur kelebek kanadı resmi olur, kurşun kalem olur.. ucuz hesapla basit ilginç şeyler olur.. 100 tane forman oldu diyelim, bunları nasıl saklamayı düşünüyorsun.. hem parana yazık, bu parayı biriktirebilir kitap alabilir teknolojiyi takip edebilir kardeşine ailene kuzenlerine hediyeler alabilirsin..

dediğim gibi akıl vermek niyetim değil ama bir daha düşün derim.. gençsin aklını zamanını böyle şeylerle meşgul etme.. hayatta başarılar dilerim,

Benim için formalar bir hayat, kötü forma yoktur her forma bir geleneği yansıtır. Çoğu insan formalara naylon parçası der, kendine göre haklıdır da ama benim için formalar bir yaşam biçimi. Garip gelmesine şaşırmadım çoğu insan aynı tepkiyi veriyor, o paraya güzel şeyler alınabilir diyor. Ama benim koleksiyonum da bu mutlu olma sebebim de o naylon parçaları :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.