Şimdi Ara

forma değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aveadan gsmobile ile siyah formadan gönderdiler fakat bende siyah forma var. bunu herhangi bir gsstore da üstüne 50tl fark ödeyerek parçalı ya da sarı forma ile değiştirebilir miyim ???

ilgilenen herkese teşekkürler

• Pek sanmıyorum öyle yapacaklarını ama denemedende bilemezsin :)
  • Hocam Store'da çalışmış biri olarak söylüyorum öncelikle siyah formanın Store'dan alınmış fişini istiyorlar değişim için öyle bir belgeniz varsa olabilir . Fiş olmadan değişim imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Hocam Store'da çalışmış biri olarak söylüyorum öncelikle siyah formanın Store'dan alınmış fişini istiyorlar değişim için öyle bir belgeniz varsa olabilir . Fiş olmadan değişim imkansız.

hocam kargo ile geldi bana. kargoda gsstore merkez şube den kesilmiş fiş var fakat avea kampanyasını da belirten küçük bir yazı var fakat fiş Galatasaray dan. sizce ürün değişimi yaparlar mı ???
  • imkamsız maalesef
  • Promosyon ürünlerinde değişim olmuyordu yüksek ihtimal olmaz siz sorun genede .
  • İhtiyacı olan birisine verebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko ile jant değişimi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

İhtiyacı olan birisine verebilirsin

hocam aslında bu gelen 2. forma. ilkini verdim birisine. bu seferkini kendim için kullanmak istedim bu aralar aklımda bir forma daha alma fikri var. eğer değişim ile olursa çok güzel olur ama arkadaşların yorumlarına göre pek olacak gibi durmuyor.
  • quote:

hocam aslında bu gelen 2. forma. ilkini verdim birisine. bu seferkini kendim için kullAnmak istedim bu aralar aklımda bir forma daha alma fikri var. eğer değişim ile olursa çok güzel olur ama arkadaşların yorumlarına göre pek olacak gibi durmuyor.

Keşke vermeseydin be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

quote:

hocam aslında bu gelen 2. forma. ilkini verdim birisine. bu seferkini kendim için kullanmak istedim bu aralar aklımda bir forma daha alma fikri var. eğer değişim ile olursa çok güzel olur ama arkadaşların yorumlarına göre pek olacak gibi durmuyor.

Store'a gidip takıl biraz, siyah forma alıp çıkan birisinden fişini rica et. sonra içeri girip değişimi yap

• Bana sat 30a
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

quote:

Store'a gidip takıl biraz, siyah forma alıp çıkan birisinden fişini rica et. sonra içeri girip değişimi yap

hocam süpersin. iyi fikir fakat adamlarla konuşup bir hal çaresi bulunamaz mı??? elimde ambalajı açılmamış orjinal forma var alamazlar mı ?? yani şube olarak bağımsız karar veremezler mi ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

quote:

hocam süpersin. iyi fikir fakat adamlarla konuşup bir hal çaresi bulunamaz mı??? elimde ambalajı açılmamış orjinal forma var alamazlar mı ?? yani şube olarak bağımsız karar veremezler mi ??

alacaklarını sanmıyorum. çünkü her store'un kendine özel stoku vardır. o yüzden yapacaklarını sanmıyorum. ama yine de dene istersen şansını ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.