Şimdi Ara

Forma Arkası Reklama Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi bi kaç senedir ligimizde getirilen kural gereği normalde formaların sırtında isim olması gereken alana reklam alınıyor ve isimler sırtta değil belde yazıyor.

Ben bu durumdan oldum olası memnun değilim. Ama yapacak bişey yok.

Bu senenin beyaz formasından aldım. Sırtta isim yazması gereken yerde BEKO var bildiğiniz gibi.

Biraz araştırdım ama bu reklamın baskı kalitesi o kadar iyi yapılmış ki hiç bi şekilde sökmek mümkün olmadı. Sponsora karşı fln değilim ama reklamın olduğu yere karşıyım. İsimle reklam yer değiştirse hiçbi sorun olmayacak ama maalesef öyle değil.

Sökemiyoruz ama bi şekilde üzerine bi baskı daha yaparak kapatabilirmiyiz?

Örnek olarak beyaz zemine siyah yazılı olan bekonun üzerine tek parça aynı şekilde harflerin kullanıldığı malzemeden bi kaplama baskı yapılamaz mı? Beyaz bi baskı ile kapatıp üzerine siyah ile isim yazılsa olabilir mi?

Var mı bu tarz bi işlem deneyen? Fikri olan? Gören,Duyan.

• Olmaz senin söylediğin baya kötü durur.En iyisi orijinal halini
    kullanmak formaya sansür cekip isim yazdırmak guzel durmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Olmaz senin söylediğin baya kötü durur.En iyisi orijinal halini
    kullanmak formaya sansür cekip isim yazdırmak guzel durmaz

Bugün bi baskıcıda gördüm içine etmişti. Ama kartalyuvası belki adam gibi yapabilir.

Yapacak bişey yok eğer düzgün olmaz fikri ağır basarsa yapacak bişey yok. Bizde ayak uydurucaz.

İşin ilginci çevremde de bu işe yeltenen nerdeyse hiç yok. O çok garibime gidiyor.

Şu kuralı getirenin allah belasını versin. Ayrıca opsiyonlu olarak reklamsız forma satmayan kulüplerinde!

10 lira fazla fiyat koy reklamsız sat. Veya 20-30 bişey ekle avrupa kupası olarak sat. İsteyen reklamsız adam gibi ismi sırtta yazan formadan alsın.
  • Bende hiç sevmem. Hatta formanın arkasına hiç sponsor alınmamalı. Büyük kulüpsen almayacaksın.
  • Normalde Fenerbahçe formalarında arkanın çubuklu olması yasak ve Arial fontu kullanılıyor kurallar gereği. Ne hikmetse bu yıl göğüs reklamsız, kulübün belirlediği fontla arkasi çubuklu formalar satışa sunulmuştu. Reklamsız forma üretmeyi neden akıl edemiyorlar anlamış değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde ben de sevmem ama bizim formadaki tasarim sade oldugu icin goze carpmiyor.Brezilyadaki formalar rezalet mesela

• Formaların kartal yuvasına reklam baskılı geldiğini düşünüyorum (çalışan, bilen biri varsa yazsın) Vodafone, kalde, beko bunları tek tek basmakla uğraşmazlar. Sanırım formaları basan fabrikayı bulursan ordan bir şeyler deneyebilirsin hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son zamanlarda Sarı Site
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Formaların kartal yuvasına reklam baskılı geldiğini düşünüyorum (çalışan, bilen biri varsa yazsın) Vodafone, kalde, beko bunları tek tek basmakla uğraşmazlar. Sanırım formaları basan fabrikayı bulursan ordan bir şeyler deneyebilirsin hocam.

Tabi ki baskılı geliyor. Benim demek istediğim bunu kulübün düşünmesi. Baskılıyı satıyosan 100e. Reklamsızını sat taraftar forması adı altında 120 ye. İsteyen istediğini alsın.

Şu an ki amacın ise harfleri kestikleri malzemeden düz bi şerit keserek belki beko yu kapatıp üzerine normal isim yazılabilir.

Umut dünyası işte :) yarın bi denicem şansımı.

• 4-5 sene önce arkadaşa aldığımız formanın arka reklamı yavaştan sökülüyor gibiydi uğraştı yarısı kaldı. Ütü ile ısıtıp gerisini sökebilirim falan diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

4-5 sene önce arkadaşa aldığımız formanın arka reklamı yavaştan sökülüyor gibiydi uğraştı yarısı kaldı. Ütü ile ısıtıp gerisini sökebilirim falan diyordu

Valla bu seneki baskılar bi garip. Kaç tane tekstilciye gösterdim press baskı eskileri gibi yapmamışlar dediler. Bayağı bi kaliteli yapılmış. Ütü fln denedim ama banamısın demedi.

• almanya'dan birine aldırırsanız forma arkası reklamsız gelir, ama çok pahalı karşılaştırılırsa.

http://www.adidas.de/be%C5%9Fikta%C5%9F-heimtrikot-replica/AP8067.html
  • http://www.uksoccershop.com/categories/824_14_64.html gibihttp://www.worldsoccershop.com/76813.html gibi siteleri de takip edebilirsiniz yeni formalar geldikçe ekliyorlar. yurtdışında satılan formalarda arkada reklam olmaz. fiyat olarak tuzlu tabiki ama tek çözüm de bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Formaların kartal yuvasına reklam baskılı geldiğini düşünüyorum (çalışan, bilen biri varsa yazsın) Vodafone, kalde, beko bunları tek tek basmakla uğraşmazlar. Sanırım formaları basan fabrikayı bulursan ordan bir şeyler deneyebilirsin hocam.

aynen baskılı şekilde geliyor. öbür türlü olsa kimse istemezdi zaten
  • Sponsorluk anlaşması diye bişey var beyler. Adamlar o kadar parayı keyfi isteyen alsın diye vermiyor tabii ki :-)) formaların üstünde olacak diye sponsor oluyor adamlar.

Bu arada sponsor işini sevmeyebilirsiniz ama takımlara olan katkısını finansal olarak başka nereden karşılayacaksınız?? Klüpler borç batağında iken hepsi, bi de şekil olsun diye reklamsız forma ile mi oynayacaklar :-)) fifa manager oynamıyosunuz arkadaşlar gerçek hayat bu. Brezilyadakileri görüyosunuz. Finansal peoblemler dolayısı ile formalar reklam panosu gibiZ yoksa ayakta duramazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Sponsorluk anlaşması diye bişey var beyler. Adamlar o kadar parayı keyfi isteyen alsın diye vermiyor tabii ki :-)) formaların üstünde olacak diye sponsor oluyor adamlar.

Bu arada sponsor işini sevmeyebilirsiniz ama takımlara olan katkısını finansal olarak başka nereden karşılayacaksınız?? Klüpler borç batağında iken hepsi, bi de şekil olsun diye reklamsız forma ile mi oynayacaklar :-)) fifa manager oynamıyosunuz arkadaşlar gerçek hayat bu. Brezilyadakileri görüyosunuz. Finansal peoblemler dolayısı ile formalar reklam panosu gibiZ yoksa ayakta duramazlar.

Yazılan onca şeyden sonra böyle bi mesaj mı atmayı uygun gördün :) bravo valla :)

Mesele sponsor olup olmaması değil. Yazdığı yer. En azından şu konudaki amaç o sıkıntı o. Yoksa sponsor olmasından rahatsız değilim. Yerinden rahatsızım.

• Aslında başlık konusuna ithafen değil de içeriğinde gelen cevaplarda reklamların ne gereği olduğuna dair vs yazılar görünce yazmıştım direk sana karşı değil dostum :-))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Herkese selam,

Bildiğiniz gibi bi kaç senedir ligimizde getirilen kural gereği normalde formaların sırtında isim olması gereken alana reklam alınıyor ve isimler sırtta değil belde yazıyor.

Ben bu durumdan oldum olası memnun değilim. Ama yapacak bişey yok.

Bu senenin beyaz formasından aldım. Sırtta isim yazması gereken yerde BEKO var bildiğiniz gibi.

Biraz araştırdım ama bu reklamın baskı kalitesi o kadar iyi yapılmış ki hiç bi şekilde sökmek mümkün olmadı. Sponsora karşı fln değilim ama reklamın olduğu yere karşıyım. İsimle reklam yer değiştirse hiçbi sorun olmayacak ama maalesef öyle değil.

Sökemiyoruz ama bi şekilde üzerine bi baskı daha yaparak kapatabilirmiyiz?

Örnek olarak beyaz zemine siyah yazılı olan bekonun üzerine tek parça aynı şekilde harflerin kullanıldığı malzemeden bi kaplama baskı yapılamaz mı? Beyaz bi baskı ile kapatıp üzerine siyah ile isim yazılsa olabilir mi?

Var mı bu tarz bi işlem deneyen? Fikri olan? Gören,Duyan.

Ben ülker yazısını üstüne baskı yaparak kapattım. Yavru Kartalımız Ecrin;

Forma Arkası Reklama Çözüm

• 1-2 yere baktım. Yapılmışını gördüm bayağı kötü duruyordu vazgeçtim.

Seninki daha iyi görünüyor. Fontta iyiymiş :)

Artık çok geç :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.