Şimdi Ara

“Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız“

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzonspor eski yöneticilerinden ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Haber1903’e Beşiktaş’ın transferlerini ve transfer sezonunu değerlendirdi.

“Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız“

“Egemen ve Ersan üst düzey defans oyuncuları”

“Egemen sakatlanana kadar Trabzonspor’a çok şey verdi ve iyi bir stoper. Trabzonspor’la neden anlaşma yenilemedi bilmiyorum ama Milli takım düzeyinde bir stoper ve Beşiktaş isabetli bir transfer yapmış oldu. Ersan Gülüm’de Beşiktaş’ta ve bu transfer açıkcası sıkıntılı oldu. Galatasaray nedense bu sene hep Trabzospor ve Beşiktaş’ın talip olduğu oyunculara talip oldu. Beşiktaş Forlan’ı istiyor, hemen Galatasaray’da istiyor. Trabzonspor Selçuk ile kontrat yenilemeye çalışıyor, yine Galatasaray ortaya çıkıyor. Ersan Gülüm transferinde de öyle oldu ama Ersan’ın fikri önemliydi burada ve Beşiktaş çok kaliteli bir stoper kazanmış oldu. Neresinden bakarsak bakalım Ersan Türkiye’de 10-15 oyuncu sayacak olursak bunların içinde yer alır. Defansın göbeğinde iki yerli stoper oynayacak olması bence büyük avantaj. Çünkü Tayfur hoca, diğer mevkilerde yabancı oyuncu kullanımı yapabilir. Beşiktaş, defansını sağlama aldı ve güçlendirdi. Ben hep söylerim zaten arkanı sağlama alacaksın. Beşiktaş defansif anlamda çok çok iyi işler yaptı diyebiliriz. “

“Galatasaraylı yönetici dostlarıma; Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız dedim.”

“Bebe’yi açıkcası çok fazla bilmiyorum. Yetenekleri ve kapasitesi nedir? Ne kadar kriatif bir oyuncu fikir yürütmem doğru değil. Beşiktaş’ın zaten mevcut kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadrodur. Nobre ve Bobo forvet bölgesinde ayrılanlar ama yerlerine gerekli takviyeler yapıldı diye düşünüyorum. Beşiktaş zaten geçen sene de çok iyi bir kadroya sahipti. Bu sene zaafları olduğunu düşündüğü yerlere de etkili transferler yaptı ve şampiyonluğun en güçlü adayı konumuna geldi. Hücum hattına Forlan gelseydi, açıkcası çok iyi olurdu. Zaten ben Galatasaray’dan dostlarıma da söyledim. Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız dedim.”

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

• Bu gurur hepinizin. Galatasaray alt etmiş Beşiktaş'ın yanında. Esamesi bile okunmaz. Türkiye'nin gururu Beşiktaş. Herkes bilsin bunu.
  • Bence gs alabilir, ne kadar Avrupa'da oynamasa bile eğer futbolcu parayı seviyorsa, eh Ünal Aysal'da da var, transfer edebilirler. Yani kısaca iş oyuncuda bitiyor, idealisttir gelmez, para istiyordur gelir, yeni bir başlangıç yapmak ister gelir, kulübünde mutludur gelmez. Her şey mümkün, yalnız gs Reyes, Drogba ve Forlan'dan birini alamazsa ya da bunlara denk başka birini, yönetim bayağı bir kan kaybedecek ve dalga konusu olacaktır.
  • İşte vizyon. Allah'ım sana şükürler olsun
  • Gözlerim yaşardı Allahım bu nasıl bir gururdur
  • Nereden bulup çıkartıyorsunuz bu haberleri anlamıyorum
  • Ben bu konuyu bilerek açtım. Beni yanıltmadınız.

Maşallah nasılda kardeş kardeş mesajlar atıyorsunuz bir olup.

Buyrun Bjk bölümüne açsaydım yazamayacaktınız, buraya açtım yazabileceğiniz şeyler bununla sınırlı işte.

Ya şikayet edecektiniz ya da konuyu baltalayıcaktınız.

Forumu yeni halini beğenmeyenler sizlersiniz, biz Beşiktaşlıları hedef gösteren de sizsiniz. Buyrun yazabildiğiniz konudaki mesajlarınıza bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 22 Haziran 2011; 15:02:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Ben bu konuyu bilerek açtım. Beni yanıltmadınız.

Buyrun Bjk bölümüne açsaydım yazamayacaktınız, buraya açtım yazabileceğiniz şeyler bununla sınırlı işte.

Forumu yeni halini beğenmeyenler sizlersiniz, biz Beşiktaşlıları hedef gösteren de sizsiniz. Buyrun yazabildiğiniz konudaki mesajlarınıza bakın.

Herşeyi yap bu forumda, aç bi konu istediğin takımla dalga geç veya istediğin üyeye provakasyon yap, ama gelip de bana masum taklidi yapma, cidden yemiyor kimse.
  • Valla ben forumun yeni halinden gayet memnun um. Bir kere takım seçeneğimi değiştirip mesaj atmadım. Burda da açmışsın konuyu ne güzel dalgamızı geçiyoruz işte, bu gurur hepimizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Herşeyi yap bu forumda, aç bi konu istediğin takımla dalga geç veya istediğin üyeye provakasyon yap, ama gelip de bana masum taklidi yapma, cidden yemiyor kimse.

Masum taklidini siz Gun un açtığı konuda yaptınız, ben değil. Mesaj yazabileceğiniz iki konu var bizim tarafımızdan açılan yazdığınız mesajlara bakın yeter.

Hedef gösteriyorsunda beni banlattın blacki banlattın techi banlattın diyelim 3 tanemi Beşiktaşlı var? Yine gelip Quaresma konusu açılınca aynı şeyler yapılacak. Konun benim tarafımdan açılmış olması önemli değil, açık açık kusabilirsiniz kininizi yeterki ne istediğinizi söyleyin.

Ne istiyorunuz önce ona karar verin.

• Siz busunuz işte. Bu konuya atttığınız mesajlar bile yeni sistemin ne kadar gerekli ve doğru olduğunun kanıtı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 22 Haziran 2011; 15:23:13 >
  • Tabi canım siz çok farklısınız zaten. Elite kısımsınız siz.
  • y.d boş konuşmamış,ne demişti ispanyada, barca ve realden sonra en çok konuşulan takım bjkdir. alem buysa kral bjk
  • quote:

quote:

quote:

Masum taklidini siz Gun un açtığı konuda yaptınız, ben değil. Mesaj yazabileceğiniz iki konu var bizim tarafımızdan açılan yazdığınız mesajlara bakın yeter.

Hedef gösteriyorsunda beni banlattın blacki banlattın techi banlattın diyelim 3 tanemi Beşiktaşlı var? Yine gelip Quaresma konusu açılınca aynı şeyler yapılacak. Konun benim tarafımdan açılmış olması önemli değil, açık açık kusabilirsiniz kininizi yeterki ne istediğinizi söyleyin.

Gun'un açtığı konuda Masum taklidi yapmadım. Böyle herkesin birbirine salladığı atıp tuttuğu bir forumda nasıl huzurlu olabiliyorsunuz anlamadım. Bu Beşiktaş'ı çok sevdiğinizi değil, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan çok nefret ettiğinizi gösterir.(Genel konuşuyorum tabi, aynısı Fenerbahçeliler için de geçerli.) Gerçekten sağlıklı düşünen biri bu sistemin saçmalıktan ibaret olmayacağını gayet iyi görecektir. Ayrıca farkında mısınız bilemiyorum ama sen ve türevlerinin açtığı bu sidik yarıştırma konuları yüzünden forumda ayrım yapıldı. Bu da ayrı bi parantez tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gun'un açtığı konuda Masum taklidi yapmadım. Böyle herkesin birbirine salladığı atıp tuttuğu bir forumda nasıl huzurlu olabiliyorsunuz anlamadım. Bu Beşiktaş'ı çok sevdiğinizi değil, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan çok nefret ettiğinizi gösterir.(Genel konuşuyorum tabi, aynısı Fenerbahçeliler için de geçerli.) Gerçekten sağlıklı düşünen biri bu sistemin saçmalıktan ibaret olmayacağını gayet iyi görecektir. Ayrıca farkında mısınız bilemiyorum ama sen ve türevlerinin açtığı bu sidik yarıştırma konuları yüzünden forumda ayrım yapıldı. Bu da ayrı bi parantez tabi.

Üşenme Quaresma diye arattır, 2-3 sayfalık konulara bak. Bak bakalım kim sidik yarışı yapmış kim konuyu baltalamış.

Ben futbol bölümünün 2004 deki gibi olmasını isteyenlerdenim. Futbol tek çatı altında takımlarda yoktu. Bu ayrımı sizler istediniz biz değil.

Benim imzam bile gündeminizde, Bjk Barca ayarında bir takım belki bana göre, Q7 Messiden daha iyi belki bana göre saygı duyuyormusunuz, hayır rahatsız oluyorsunuz.

Benim sınırsız banlandığımı düşün, o Quaresma konusununda birini ben değilde X biri açsın sence Gs ve Fblilerin o konudaki yorumlarında değişiklik olacakmıydı?

• Buraya ve diğer konulara attığımız mesajlar ironidir. Bunu anlamanız lazım.

Pardon ben yine hakaret ettim, orjinal kelimeler kullandım. Esefle kınıyorum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 22 Haziran 2011; 17:09:58 >
  • Cevaplar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üşenme Quaresma diye arattır, 2-3 sayfalık konulara bak. Bak bakalım kim sidik yarışı yapmış kim konuyu baltalamış.

Ben futbol bölümünün 2004 deki gibi olmasını isteyenlerdenim. Futbol tek çatı altında takımlarda yoktu. Bu ayrımı sizler istediniz biz değil.

Benim imzam bile gündeminizde, Bjk Barca ayarında bir takım belki bana göre, Q7 Messiden daha iyi belki bana göre saygı duyuyormusunuz, hayır rahatsız oluyorsunuz.

Benim sınırsız banlandığımı düşün, o Quaresma konusununda birini ben değilde X biri açsın sence Gs ve Fblilerin o konudaki yorumlarında değişiklik olacakmıydı?

Abicim ben baltalamadım. Kim baltalıyorsa gidip ona figan et. Hala suç bende değil hep sizde hep sizde diyorsunuz. Geçen seneden beri hatırlıyorum Türkiye'nin en büyük takımıyız Türkiye'ye fazlayız felan demiştiniz. E abicim şampiyonluk sayıları niye böyle diyince de provakatör oluyorduk. Ben(misalen) Alex Messi'den daha iyi desem o biçim dalga geçerler ama. Sanki bu baltalama sadece size ve Quaresma konularınıza yapılıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Dediğim gibi hep safa yatıp işten sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Ben de diyorum ki, bu baltalamayı yapan kişilerin başında sen ve senin arkadaşların geliyor. Sezon başından beri Fenerbahçe bölümüne bir tane adam akıllı mesaj atmadınız. Bir de girin benim Beşiktaş bölümüne attığım mesajlara bakın. Farzı misal Forlan geldi denildiğinde ben bile sevinmiştim. Çünkü gerçekten mutlu oluyordunuz. Benim amacım çoğu zaman sizin mutluluğunuzu paylaşmak oldu, sizin amacınız ise çoğu zaman bizim sevinçlerimizi baltalamak. Buna kesinlikle karşı çıkamazsın kusura bakma.

• Bölüm değiştiğinden beri Beşiktaş'lıların takındığı sevimsiz tavrın arkasında ne gibi bir sebep yatıyor cidden merak ediyorum.
    Bir hoş oldu millet yahu...
  • 30 yıllık takımı mı bırakıp Bjk' ı mı tutsam acaba?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.