Şimdi Ara

Forgotten Frontiers Download Adresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosya beta ile aynı dosya, bu sebeple linkler kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 22 Ekim 2008; 4:51:00 >

• İndiriyorum umarım kötü bi şey değildir...
  • yaf iyide pacht olarak gelmicekmi hem öle birseu olsa resmi sitede yayınlanmazmı? hem ayrıca Knight Online Client (Full) 504 mb alıyo bu pachte yenılıkler olmasına ragmen boyutunu neden küçük?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayaLpresT -- 22 Ekim 2008; 4:22:01 >
  • ßeta'nın clientini kullanacaklarını sanmıyorum.
  • http://www.gameborder.com/game/Knight%20Online/

bu ne site ya?? Açıklayıp yazsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 22 Ekim 2008; 4:29:32 >
  • TurkForce buna açıklık getir rahatça download edeyim içim rahat etmedi datası filan bozulur diye korkuyorum oyunun
    sonra onu düzeltmeye uğraşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 22 Ekim 2008; 4:25:02 >
  • önüne gelen bır yerden bırsey bulup söluyo bence resmi sitede açıklama gelmeden ındırmeyın bıryerden bırsey kımseye guven olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BATTLE FOR MİDDLE EARTH 2 ONLİNE
    18 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dosya boyutu beta ile aynı, isterseniz bekleyin 15dk içinde indirme bitecek aynı olup olmadığını söylerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkforce

Dosya boyutu beta ile aynı, isterseniz bekleyin 15dk içinde indirme bitecek aynı olup olmadığını söylerim.

Hacı Programcı Felanmısın ?

Scilin Temiz 2006 Üye'si Şırnak'lı Diğer Mesajlar'da Her hangi ßir Kırıcı söz Bulamadım

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    http://www.gameborder.com/game/Knight%20Online/ bu siteyı nerden buldun onu açıkla

• K2'nin kendi sitesinde oyunu indir kısmında var zaten. Kendin girip bakabilirsin.

http://knightonlineworld.gamersfirst.com/download_client.php

Frmtr dede vereyim dedim adresleri ama iyilik yaranmaz. 3-5 embesili moderator yapmışlar trojan içeren konuları 6 ay silmezler, k2'nin kendi sitesindeki linkleri içeren konuyu silerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 22 Ekim 2008; 4:40:00 >
  • kardeş ordakida beta tıkladıgın zaman beta kapatıldıgı ıcın dırek 1506 ya yonlendırıyor seni resmi bır acıklama gelmeden bıryerden bırsey ındırmek yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HayaLpresT

kardeş ordakida beta tıkladıgın zaman beta kapatıldıgı ıcın dırek 1506 ya yonlendırıyor seni resmi bır acıklama gelmeden bıryerden bırsey ındırmek yanlış.

Download the Forgotten Frontiers Beta Client yazana değil alttaki Download from GameBorder linkine tıklarsan verdiğim site geliyor. Yani normal oyun yükleme linki.

Dosya indirmesi bitti. Beta ile aynı dosya. Demekki 1708 ile devam edecekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkforce

quote:

Orjinalden alıntı: HayaLpresT

kardeş ordakida beta tıkladıgın zaman beta kapatıldıgı ıcın dırek 1506 ya yonlendırıyor seni resmi bır acıklama gelmeden bıryerden bırsey ındırmek yanlış.

Download the Forgotten Frontiers Beta Client yazana değil alttaki Download from GameBorder linkine tıklarsan verdiğim site geliyor. Yani normal oyun yükleme linki.

Dosya indirmesi bitti. Beta ile aynı dosya. Demekki 1708 ile devam edecekler.

aynisini yazdim
    beta li
  • Arkadaş haklı olabilir oraya yüklenme tarihi 21 ekim 21 ekim nedir saat 00.00 12 den öncesi Türkiye saati ve tarihi ile yazılmamıştır o açıdanda bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 22 Ekim 2008; 4:57:36 >
  • herkes launcher ı açsın
  • Beta ile Girecegiz Oyuna :)

431MB :)
  • beta ile derken bende beta yüklü start mtart gelmio tekrarmı indricez yoksa kafam karıstı yavvv
  • Adamda aynı şeyi indirtiyo bize
  • Start normaldede yok.. Sizin şuan direk girebilmeniz lazım oyun gelince.. oto 1-2 patch atar ve girer.. bizede aynısını yapıcak..
  • şimdi bunu indiriyoruz tamam güzel girebiLicekmiyiz oyuna asıL meseLe burda?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.