Şimdi Ara

Ford TRANSİT 370 L 13+1 minibüs detaylı inceleme (Puma motor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
11.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ticari araçlar arasından yapacağınız seçim, işinizin verimliliğini, üretkenliğini ve karlılığını doğrudan etkiler. Dolayısıyla, yapacağınız seçim, belki de iş hayatınızdaki en önemli seçim olacaktır.
    Ford Transit, işte bu yüzden daha da geliştirilmiş ve yenilenmiştir. Transit Kamyonet, Transit Minibüs ve Transit Van'ın yepyeni motoru ve yeni teknolojiler sayesinde artık çok daha fazlasına hazır olun!
    Ford Transit, geliştirilmiş özellikleri ve yeni teknolojileri sayesinde %17’ye varan yakıt tasarrufu sağlayan Yeni Global Duratorq Motoru ile
    Daha Ekonomik
    Daha Çevreci
    Daha Teknolojik
    Arkadan çeker, Önden çeker ve AWD (Dört Çeker) modellerimizde standart olarak sunulan 6 ileri düz şanzıman ile geniş devir aralığı kullanımının sağladığı sürüş konforuyla Ford Transit modellerinin tadını çıkarın.

Ford Transit'te daha fazla verim ve daha fazla güç
    Önden ve Arkadan Çekişli motorların silindir hacimlerini 2.2L olarak ortaklaştırdık.
    2.2L Yeni Global Duratorq Motorlarımızda; 17,5’ten 15,5’e düşürülen sıkıştırma oranları sayesinde motordan elde edilen güç, emisyon ve yanma sonucu ortaya çıkan gürültü ve titreşim seviyelerinde belirgin bir iyileşme sağlandı.
    Yeni Global Duratorq Motorlarda, yakıt sistemi basıncı 1600 bar’dan 1800 bar’a çıkartıldı ve en son enjektör teknolojisi ve değişken geometrili turbo kullanılarak yakıt ekonomisi, emisyon ve performansta artış sağlanması ile her türlü yol ve yük koşulunda Ford Transit’inizi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
    Şimdi Transit çok daha çevreci; Soğutma kapasitesi iyileştirilmiş EGR (Egzoz Gazı Geri Dönüşümü) soğutucu ve optimize edilmiş EGR sistemi ile yakıt ekonomisi sağlarken, Emisyonlarda % 40 (Euro 5 motor ile) iyileşme elde edildi. Euro 5 emisyon standartlarını karşılayan Ford Transit Kamyonet, Ford Transit Van ya da Ford Transit Minibüs'ü seçerek sadece işinize değil, yarınlarınıza da yatırım yapın.
    Yeni Global Duratorq Motorlarda iyileştirilen pompa sistemlerimiz sayesinde motordan çekilen güç azaltılarak Transit’in toplam verimi arttırıldı ve bu sayede düşük yakıt tüketiminde sınırları zorlayan yeni Transit’ler hizmetinize sunuldu.
    Euro 5 motorlarımız ile opsiyonel olarak sunulan hız sınırlandırıcı özelliğe sahip Start / Stop teknolojisi sayesinde Transit, şehiriçi kullanımda hem daha az yakıt tüketimi hem de daha çevreci özellik kazandı. Dilerseniz ön konsoldaki ECO tuşuna basarak Start / Stop özelliğini ve 110km/h hız sınırlandırıcı özelliği beraber devre dışı bırakmanız mümkün.Bu teknolojilere ek olarak Euro 5 motorlar ile sunulan Akıllı Şarj Sistemleri sayesinde kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürerek motorun verimi üst seviyelere taşındı

Arkadaşlar merhaba mevcut araçlarımızı yenileme kararı aldık daha önce acı reno master tecrübelerim olduğu için Hiç düşünmeden ford transit aldım

Satın aldığımız araç 2.2 motor 135 beygir 6 ileri PUMA motor

Bu motorun en büyük özelliği bir önceli motora göre %17 daha az yakıt tüketmesi şuanda araçlar daha 2000 km'de ortalama tüketim 11-12 litre arası tamamen şehir içi ve dur kalk şeklinde elde edilmiş değerler

Motor çok sessiz olmuş titreşim hiç yok mükemmel bir çalışıyor kısaca

Araçlar tavandan klimalı bu arada tavandan klima opsiyon

Yüksek tavan tavanda acil çıkış bulunuyor koridor var ve arkada acil çıkış yapılmış

Ford biraz kaba araba pek fazla konfor beklememek gerekiyor reno master ile kıyas yapılacak tek konu bu master daha konforlu araba

Eskiden 205 taban lastik vardı transitlerde şimdi ise 215 taban olmuş

Birde en önemlisi aracın manevrası çok iyi masterde en büyük sıkıntı bu idi

Aklıma gelenler şimdilik bunlar en kısa zamanda resimler eklenecek

Sormak istediğiniz soru var ise memnuniyet ile cevaplarım

Eksiler

1) Yol bilgisayarı opsiyon
    2)ESP opsiyon
    3)Park sensörü opsiyon
    4)Otomatik kapı opsiyon
    5)Klima opsiyon sene 2013 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 20 Eylül 2013; 23:36:44 >

• Foto

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Foto

Araç genelde şoförlerde onun için hazırda yok ama en kısa zamanda gelicek
  • quote:

Foto

Ford "Trasnit" olmuş :) Bu arada ben master'ı da konforsuz buluyorum. Sprinter oldukça iyi.
  • profurio kullanıcısına yanıt
    Eh o kadar şeyler opsiyon olduktan sonra Trasnit olmuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: profurio

Ford "Trasnit" olmuş :) Bu arada ben master'ı da konforsuz buluyorum. Sprinter oldukça iyi.

Düzeltim
  • Hayırlı olsun.Fakat yeni masteri kullananlar oldukça memnun.Siz eski masterla sorun yaşadınız galiba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Eh o kadar şeyler opsiyon olduktan sonra Trasnit olmuş olabilir
    Telşekkürler Cihan arkadaşım Resimlerde oldu mu tam inceleme olur.
    Şu ford transit kadar sağlam araç görmedim bizim memlekette (Trabzon) her yer 85 civarı ford minibüs. Dağ, bayır, çamur aklınıza gelebilecek her türlü işkenceyi çekiyorlar yok arkadaş motorları hiç mi tık demez. Mercedes sprinter'ın bile zamanla dağıldığı yollardan bahsediyorum. Maddi durumum el verse çift kabin alacağım bir tane köye en az 20 sene binerim diye düşünüyorum.

[İçimdeki ses: Allah'ım ne olur bu konuda DSG ye gelmesin... Gelirse de o arkadaş nasıl konuya bağlayacak merak içerisindeyim.]

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Hayırlı olsun.Fakat yeni masteri kullananlar oldukça memnun.Siz eski masterla sorun yaşadınız galiba?

Bir önceki kasa masterde bizim ama yeni kasada pek iyi değil

Mekanik anlamda Transit çok daha iyi
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    85 Ford'lar dizel mı benzinli mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Hayırlı olsun.Fakat yeni masteri kullananlar oldukça memnun.Siz eski masterla sorun yaşadınız galiba?

Bir önceki kasa masterde bizim ama yeni kasada pek iyi değil

Mekanik anlamda Transit çok daha iyi

Transit'i hep takdir etmişimdir kesinlikle çok başarılı bir araç.Eski sahipleri sadece yakıttan şikayetçiydi şimdi o da çözüldüyse süper olacak.

Şu iki reklamı çok severim izlemediyseniz tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların sürüşü çok zevkli oluyor ayrıca konforlu da
  • Tek sikinti yakit idi oda iyilestirilmis

Yedek parcasi masterden daha ucuz

Birde yerli uretim

Transit bu konuda kisacasi cok iyi

• quote:

Tek sikinti yakit idi oda iyilestirilmis

Yedek parcasi masterden daha ucuz

Birde yerli uretim

Transit bu konuda kisacasi cok iyi
    Keşke biraz daha bekleyip yeni ksasını alsaydınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

Yeni kasanin nezaman geleci belli degil en erken 2014 dediler oda sonlarina dogru

• quote:

quote:

Yeni kasanin nezaman geleci belli degil en erken 2014 dediler oda sonlarina dogru

Hocam Çarşamba günü Antalyadan Alanyaya gittim , 34 plakalı Transitler sıra halinde Alanyaya doğru gidiyordu . Üretime başlamışlardır , dağıtımı kalmıştır .
  • 3.araci az once teslim aldim

Ford TRANSİT  370 L 13+1 minibüs detaylı inceleme (Puma motor ) Ford TRANSİT  370 L 13+1 minibüs detaylı inceleme (Puma motor ) Ford TRANSİT  370 L 13+1 minibüs detaylı inceleme (Puma motor )

• quote:

Foto

Eklendi

• quote:

quote:

quote:

Hocam Çarşamba günü Antalyadan Alanyaya gittim , 34 plakalı Transitler sıra halinde Alanyaya doğru gidiyordu . Üretime başlamışlardır , dağıtımı kalmıştır .

Yeni kasami ?

• Aga bunlarin tanesi kaca ya

Uygunsa C sinifi yerine Transit alak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.