Şimdi Ara

ford tourneo connectle 200'e bastım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaslar bende 2005 model 1.8 TDCİ 90hp model arabam var bu yıl köye giderken otobanda düz yolda 200km hıza ulastım hatta dahada gidiyodu fakat korktum arabada550 kilo yük vardı eger connecti olanlar varsa söylesin bana siz en fazla kac bastınız

• Hocam dikkatli olun çünkü bu tür araçlar 150-160 tan sonra size basabiliyorİyi birşey yapmış gibi birde başlık açıp forumu kirletiyorsunuz.Ankamadığım bu araçların neyine güvenip o kadar hızlı gidiyorsunuz.Otomobil belki hata affeder ama bu tür ticari araçlar asla.Dikkatli olalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Hocam dikkatli olun çünkü bu tür araçlar 150-160 tan sonra size basabiliyorİyi birşey yapmış gibi birde başlık açıp forumu kirletiyorsunuz.Ankamadığım bu araçların neyine güvenip o kadar hızlı gidiyorsunuz.Otomobil belki hata affeder ama bu tür ticari araçlar asla.Dikkatli olalım.

çok ii demişsin valla ağzına sağlık

• bu tür konular yasak... kitlenir zaten.
    Ayrıca o araç 550 kilo yük varken 200 basmaz
    hatta dahada gitmez... anca aracın standart haliyle oynarsan.
    ben acil havaalanı pistinde araç boşken denedim... havaalanından düz yermi bulcan
  • Hemde 550 kg yük ile öyle mi? O araç o yükle 150 yi bile göremez dostum.

Yüksüz yapacağın max 160km. Ötesi yok.

O araçla 120km yi geçmek bile iyi değildir. Kendini ve başkalarının hayatını riske atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 8 Ocak 2007; 19:16:11 >
  • araban neki 200 basıyosun dangalak milletin öldürecen kendinle beraber ocakları söndürecen tourneosu varmış 200 basıyomuş sanki mercedes bmw bu mal mısınız oğlum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canitouch -- 8 Ocak 2007; 19:21:30 >
  • atmışşın harbiden aynısı bendede var o niye basmıyor, sendeki tılsımlımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD CONNECT 1.5 ecoblue
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşı kutlarım. İzninizle kendisine ufak bir hediye vermet istiyorum.

Bu tabut sayesinde canında sıkılmamış olur.

Başka tabut resimi bulamadım

• 550 kg yükle böyle bir araçla 200 bastım diyerek attığı belli de durumun asıl kötü tarafı bu arkadaşta gerçekten trafiğin dolayısıyla diğer insanların anasını ağlatacak potansiyel olması. bakarmısınız kendini tutamayıp daha da gidiyordu filan diyor. git bakalım nereye gideceksen.
  • ne güzelmiş bu

az daha bekleyip ps3 katalım

quote:

Orjinalden alıntı: S.d.T

Arkadaşı kutlarım. İzninizle kendisine ufak bir hediye vermet istiyorum.

Bu tabut sayesinde canında sıkılmamış olur.

Başka tabut resimi bulamadım

• Süpersin dostum , 200 den fazla yapmadı mı yaa ? Az daha kassaydın keşke Tabi 200den sonra kim kime basar orası da muamma
  • ölsen gebersen sana üzülmem...ama çevrendeki zararsız ve kendi halinde yaşayan insanlarında canına edecen...
  • Ufak at civcivler yesin
  • vay be adama bak.200 basmış.ulan töbe töbe kontrolden çıkıcak sonra gidicek karşıdan gelen yeni
    evli ve hamile olan bir bayan ve eşinin arabasını haşat edip ölmelerine sebep olcak...vs.vs.
    vaybe negüzel 200 yapmış.seni elime verseler evire çevire bi güzel döverdim.Allah cezanı vercek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugaddi

Slm arkadaslar bende 2005 model 1.8 TDCİ 90hp model arabam var bu yıl köye giderken otobanda düz yolda 200km hıza ulastım hatta dahada gidiyodu fakat korktum arabada550 kilo yük vardı eger connecti olanlar varsa söylesin bana siz en fazla kac bastınız

sonra uyandın.meğersem yataktan düşmüşsün dimi.
    550 kg. yük dediğin de kışlık yün yorgandı heralde.
    ayrıca bu tür topicleri açanlara, ticari araçları f1 aracı zannedenlere ve utanmadan yalan söyleyip forumu işgale edenlere kocaman bi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanisilak -- 8 Ocak 2007; 20:18:09 >

• hocam aynı arabayı kullandım 160'ın uzerıne cıkmıyor duz yolda.. yokuş aşşagı basmıştır 200..
  • eger ciddi söylüyorsan,iyı .ok yapmışsın.marifetmi sanki. sen aneni babanı kardeşlerını düşünmüyomusun.allah senin cezanı versin.başka diyecegim. yok...
  • afferim iyi halt etmişsin
    yalan söylediğin ve forumu meşgul ettiğin için
  • Sizin gezegende yerçekimi, sürtünme kuvveti vs. yok galiba?

quote:

Orjinalden alıntı: bugaddi

Slm arkadaslar bende 2005 model 1.8 TDCİ 90hp model arabam var bu yıl köye giderken otobanda düz yolda 200km hıza ulastım hatta dahada gidiyodu fakat korktum arabada550 kilo yük vardı eger connecti olanlar varsa söylesin bana siz en fazla kac bastınız
  • iyi halt ettin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.