Şimdi Ara

Ford Taunus Mu Doğan mı ? Taunus Alındı Resimler İçeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel astramı satalı neredeyse 3 aya yaklaştık. Bugün galerici bir abimin yanına gittim. Hal hatır sormak için. İki tane araç var elinde. Aslında araba almak gibi bir niyetim yoktu.

Konu konuyu açtı tabii. Gel sana sunlardan birini 1.5'a vereyim dedi. Yok felan dedim tabii kanıma girdi. Arabasız geziyosun ne gerek var al bir taş gibi araba bunlar dedi.

Arabaların motorunda yürüyeninde şanzımanında bir sıkıntı yok. Doğan 88 model 1.6 5 ileri. Taunusda 88 model 1.6 4 ileri. Araçların resimlerini ekliyorum. Aslında işe gidip
    gelmek için alabilirmiyim bilmiyorum. Siz ne diyorsunuz

04.02.2014

Evet beyler araç alındı fakat galeriden değil. Bir sahibinden zor bela ikna ederek aldım. Fiyat konusunda biraz anlaşmazlık yaşadım ama en sonunda fordcu olduk cıktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 5 Şubat 2014; 11:04:29 >

• Hocam kusura bakma ama bence uzak dur dost kazigi diye birsey var basina boyle birsey basina gelsin istemem. Bu iki arabanin da seni rahat ettirecegini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabalar bildiğin mezarlıktan çıkmış halde :)

• Arabaların yürüyeni güzel ikisinide kullandım. Herhangi birisine 500 TL masraf edilse binilecek hale gelir diye düşünüyorum
  • Çok işi var bunların.
    Masrafsız 1 ay bile yürümezler.
    Az daha para biriktirip 4 liraya falan iyi durumda taunuslar var o zaman bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 2 Şubat 2014; 22:55:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taunus daha iyi gibi sanki.

• Ya aslında tam olarakta takıldığım nokta bu. Bu araçlarda ne varda arıza verecek ? Hani elektronik sistemde yok ki. Verse bile kolay çözülebileceğini düşünüyorum.

Parça fiyatları ve istenilen işçilik çok ucuz. Özellikle Ankara gibi bir yerde. Misal doğan için bir kılıf paspas vites körüğü ve direksiyon kabı ile fena da görünmeyecektir. ve bunların hepsi 100 lira tutar. 50 lirayada teyp alınır

mesele para değil arkadaşlar. zaten astramın parası duruyor. sadece denk geldi nasıl olur diye düşünüyorum. temiz bir araçta alırım istesem fakat en azından 1 yıl bekleyip sıfır km bir araç almak daha mantıklı suanlık benim için ve o

bir yıl zarfındada bunlar işimi görür diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 2 Şubat 2014; 22:58:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şahin mi ? Renault Brotway mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlar sizin düşünceleriniz mi yoksa galerici arkadaşınızın söyledikleri mi :)
  • Bisikletle gitsen daha konforlu masrafsız olur

• taunusu al geç masraf yapayım güzelleştireyim vs dersen çok masraf çıkar ama bineyim işimi görsün diyosan gayet iyi eşek niyetine binersin
  • Bunlar benim düşüncelerim hocam galericinin değil etrafımda doğana binenler var bir kac kere bende götürdüm sanayiye vallahi cok ucuz ya bir şey tutmuyor fakat

taunus hakkında bilgim yok. birde 4 vites nası yapsam bilemiyorum.
  • ikiside fena harap durumda guvenlik sifir tamamen curumusler bunuda dusunun mesele alip toplamak degil.

• hocam ikiside döküntü
    hangisi daha az miktara toplanabilirse o araca yönel
  • Astra aracınızı sattığınızı yazmışsınız...

Astra'dan inip bunlara binerseniz psikolojiniz bile bozulabilir benden söylemesi :)

Bence hiç bulaşılacak araçlar değil...

Ayrıca bu araçları galerici almazda satmazda... Sizin abi herhalde oto tamircisi :)
  • Bir yandan arkadaşlar haklı, astradan inip bu araçlara binmek çok çok zor gelecek size..

Bir yandan da 1500 liraya alınan araçta en fazla ne kadar zarar edebilirsiniz ki? Komşum bundan daha döküğünü 1800'e aldı.. siz de en kötü ihtimalle yine 1500'e satarsınız..

Madem ikisinin de gidişi güzel, kaloriferi, camları, kilitleri, elektrik aksamı, göstergeleri falan hangisinin düzgün çalışıyorsa onu alın..
    Masraf yapmadan, sadece bir koltuk kılıfı geçirilip binilebilecek halde olan hangisiyse ona yönelin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için teşekkürler. Araçları aldıktan sonra bir bakıma sokarım birde koltuk kılıfı teyip tamamdır. Dur bakalım salı gününe inşallah almış olurum büyük bir ihtimal doğanı alırım
  • Doğan alın biraz masrafla 1 2 yıl idare edersiniz. Toplamda 2 bin masraftan fazla yapmayın araba dahil..
  • Bence kaçırmayın, yeni araç aldığınızda 5bin tl hurda indirimi alırsınız

• Muayeneleri var mı bunların

• astradan sonra bu araçlar ne koyar be
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.