Şimdi Ara

Ford otokoç Ankara rezalet işçilik ve işlem süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hazır forumda canlı bir otokoç konusu varken bende Eylül ayında başıma gelen olayı paylaşayim,

Aracım 2011 Ford connect silver
    Araca kırmızi ışıktan kalkışta arkadan vurdular. Polo aracın altına girince tam tamponun boş kısmına vurmuş ve yan tamponlar ana tampon sensörler vs pert oldu. Tutanak tuttuk Ankara Otokoç'a çektim aracı. Benim Sampo japan kaskom karsinin halk sigortası vardı. Aracı hızlı olsun diye kaskodan yaptırmak istedim onlarda sonuçta karşı taraftan alacaklar ücreti neyse buraya kadar her şey normal. Aracı servise bıraktım elimizde stokta parça yok 2 güne gelir gelince hemen boyar teslim ederiz dediler. Ben aracı pazartesi günü bıraktım aynı gün Exper onay verdi. 2 sensör ve komple tampon . Bunlar parçalar eksik gelmiş deyip o hafta beni oyaladilar. Ertesi hafta eksik parçalar da gelince işleme başlamışlar Çarşamba günü fakat sağlam sensörleri de sökerken kırmıslar. Tekrardan experden onay bekliyoruz dediler. Neyse dedim sabrettim. En son cuma (2hafta oluyor) arayıp araca ihtiyacım olduğunu lütfen teslim etmelerini söyledim aracın iki sensörü eksik teslim ettiler. Hâliyle park sensörü çalışmıyor. Daha sonra bir hafta içinde tekrar gidip eksik sensörleri taktırdım fakat kırdıkları sensorlerinn ekstra plastiklerinden siparis etmemisler. Ekşi plastik hem oynuyor hemde yeni tamponda eski duruyor. Ayrıca sokum takım sırasında yan tamponu bir türlü yerine tam oturmadilar ve öyle teslim ettiler. Ayrica tamponun üstündeki plastikler de tam oturmamış. Ki bunların hepsi orijinal. Bu rezalete kestikleri fatura ise 1800 lira. Bu araç yerli Ford connect be kardeşim.
    Ford Otokoç Ankara'ya araç bırakırken lütfen dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bİr ford kullanıcısı olarak otokoçtan oldum olası haz etmem. Premium bayi diye geçen Şahsuvaroğlu Tur oto İzkar gibi servisleri tercih ediyorum Sağ olsunlar üzmüyorlar.
    Focus 2,5 - 2011 1.6 100 bg - TeleflexGFI LPG

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)
  • Alırsın FORD, olursun CORT !

Bundan 10 sene once bir sohbetimizde isler nasil dediginde parayi servisten kazaniyoruz 0 arac satisindan degil demisti..

Avrupada 20 bin km de olan yag bakimlari bizde niye 10 15 bin...

Devlette razi baronlarda razi

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Kaskodan ikame araç almadınız mı?

hocam o kısım tam sıkıntıydı kaskonun anlaşmalı olduğu firmada araç yoktu. bana ikame aracı 3 gün sonra teslim ettiler o da sadece 3 günlük araç ticari olduğu için. Allahtan sampo japan daha sonra müşteri memnuniyeti için aradı da bütün sıkıntıları belirttim. Seneye ikame aracın kaç gün olacağını hangi sınıf olacağını siz seçeceksiniz ona göre fiyat çıkacak dedi. şimdi ben aracın rezsistanslı ön camını değiştirmek istiyorum fakat ne yapsam bilemedim

• otokoçların müşterisi eksik olmaz. siz istediğiniz kadar kötü deyin fark etmiyecek. otokoç dolayısıyla koç akıllı adam. vaktiyle şehrin dışında koca araziler alarak buralara otokoçlar kurdu. şimdi mütahite verse yüzlerce residance alır herbirinden. rant diye buna derim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.