Şimdi Ara

Ford Options... İnanması zor, ödemesi kolay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
25.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford Options aracınızı standart krediye göre %40 a varan oranlarda düşük taksitlerle finanse etmenizi sağlayan bir ödeme sistemidir. Ayrıca Ford Options size her iki ya da üç yılda bir yeni bir Ford marka araç kullanma fırsatı sunar.

NASIL BİR ÖDEME SİSTEMİ?

Ford Options sizin belirleyeceğiniz bir peşinat, düşük aylık taksitler ve son ödemeden oluşan finansal bir ödeme sistemidir.
    SİSTEM NASIL İŞLİYOR?
    Hangi aracı almak istediğinize karar veriyorsunuz.
    Size uygun gelen ödeme dönemlerini seçiyorsunuz.
    Aracınızın değerinin* en az %30’u tutarında peşinat ödemesi yapıyorsunuz.
    Seçtiğiniz vadeye göre vade sonunda ödemeniz gereken aşağıdaki son ödeme tutarları belirleniyor.
    24 aylık vade seçeneğinde araç değerinin %40’ına denk gelen son ödeme
    36 aylık vade seçeneğinde araç değerinin %35’ine denk gelen son ödeme
    Peşinat ve son ödeme tutarı, aracınızın fiyatından çıkarılıyor. Bu sayede standart krediye göre daha düşük aylık taksit seçeneklerine ulaşıyorsunuz.
    36 ay ve 24 ay vadeli ödeme tablolarını, aşağıdaki başlıklara tıklayarak inceleyebilirsiniz.
    Ford Fiesta ödeme tabloları
    Ford Focus ödeme tabloları
    Ford Mondeo ödeme tabloları
    Ford Bayiinizdeki yetkili, başvurunuzu Ford Finans’a iletiyor.
    Finans belgeleri tamamlandığında ise yeni arabanızı kullanmaya hemen başlayabiliyorsunuz.
    Anlaşmanın sonunda ise üç harika opsiyondan birini seçme imkanı sunuyoruz.
    SON ÖDEMEDE SUNULAN OPSİYONLAR
    Opsiyon bir - başka bir araç seçmek: "Ford’unuz hep yeni kalsın."
    Aracınızın sözleşmede belirtilen koşulları** sağlaması durumunda dilerseniz aracınızı satın aldığınız yetkili satıcıda takas ederek yeni bir araç alabilirsiniz. Böylece 2-3 yılda bir aracınızı yenileme şansını yakalayabilirsiniz. Bu opsiyonda vade bitimindeki son ödemeniz sizin yerinize yapılır. Yetkili satıcı aracınızı piyasa koşullarında değerlendirerek, vade sonundaki son ödemenizi sizin yerinize kapatır. Piyasa koşullarında verilen fiyatın vade sonundaki son ödemenin üzerinde olması durumunda ise aradaki farkı bir sonraki yeni aracınızın peşinatı olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz aracınızı kendiniz satarak da hesabınızı kapatabilirsiniz.
    Opsiyon iki – aracınızı elinizde tutmak: "Ford’unuzu kullanmaya devam edin."
    Aracınızı elinizde tutmaya karar verirseniz, yapmanız gereken sadece son ödemeyi yapmak. Ödemeyi yaptıktan sonra araç sizindir.
    Opsiyon üç – aracı iade etmek: "Kısa vadeli ihtiyaçlarınız için Ford."
    Aracınızın sözleşmede belirtilen koşulları** sağlaması durumunda dilerseniz herhangi bir ek ödeme yapmadan aracınızı aldığınız yetkili satıcıya iade edebilirsiniz.

Ford Options ile ilgili detaylı bilgi almak için Ford Yetkili Satıcılarını ziyaret edebilirsiniz.

*Aracınızın değeri, Ford Otosan fiyat listelerinde tavsiye edilen, bandrol, sigorta ve tescil masrafları hariç, KDV dahil fiyattır.
    **Sözleşmede belirtilen koşullar ve Ford Options ile ilgili detaylı bilgi almak için Ford Yetkili Satıcılarını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.ford.com.tr/fordoptions/ odeme tablolarınada bu adresten ulasabılırsınız

• 0 faiz olmadığı sürece inanmam böyle kampanyalara.O kadar faizi ödedikten sonra hepsi yapyor öyle taksitlendirme
  • Banada pek iyi birşeymiş gibi görünmedi öylede böylede koyuyor alana bunun üstü kapalı biraz
  • mondeo ıyı gıbı .. on odeme neysede son odeme olayı kotu o para nasıl toplanacak onu dusunmemısler sanırım
  • Aslında bana iyi gibi geldi. Eğer sondaki peşinatı vermekte problem olmazsa gidipte kredi ile ikinci el otomobil alınacağına böyle bir sıfır Focus veya Fiesta almak mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 4 Eylül 2010; 18:04:43 >

• Yani yanlış anlamadıysam araç fiyatının %70' ini zaten taksitsiz olarak ödüyoruz ve kalan %30' u mu taksitlendiriyorlar? Ben mi yanlış anladım yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

mondeo ıyı gıbı .. on odeme neysede son odeme olayı kotu o para nasıl toplanacak onu dusunmemısler sanırım

Son ödemeyi ödemek için gidip bi daha kredi çekmek gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Son ödemeyi ödemek için gidip bi daha kredi çekmek gerek

Süper ..
  • Yeni araç alma seçeneğini eklemişler o kadar. Geriye kalan bir cazibesi yok. Araç değerinin %70ini %0.84 faizlendiriyorlar o kadar. Fakat şu son ödemeyi bayinin sizin yerinize yapması da bir garip olay. Yani 3 senelik Fiesta'yı aldığınız fiyatın 2/3 sine satmış oluyorsunuz. Ki yaz sezonunda gidip satsanız bundan 3 sene sonra kesin bu paradan daha iyiye gelir alacağınız para. Milletin kafasını karıştırıp güzel reklam yaparak araç satmaya çalışıyorlar kampanya adı altında. Kampanya dediğin peşin fiyatta yapılan düşme yada yüksek meblağalara yapılan %0 faizli taksitlendirmelerdir...
  • Bana iyi bir fırsatmış gibi gelmedi .Evelki gün gazetede görmüştüm zaten ...
  • focus 24 ay
    options olan 33999 tl'ye yaklaşık 4150 tl faizli

standart olan 32308 tl' ye geliyor

(bu arada son taksitte aracı verip yenisi alınırsa devridaim şeklinde ömür boyu da taksit ödenebilir)
  • aracı geri verme,sıfırıyla tekrar değiştirme.nereden bakarsan bak piyasadan daha ucuza alacaklardır.ben satmayla uğraşamam,2 aşağı olsun temiz olsun diyenler alır.cazipliği ise şimdi taksit ödemesi güç olup , yüzde 40 ı bir sene sonra ödenmesi olur. sonra çıkar aheste aheste hesabı.
  • bu sistem büyük ölçüde araç kiralamayı tercih edecek müşteri pörtföyü için.sık aralıklarla araç değiştiren kimseler içinde uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

bu sistem büyük ölçüde araç kiralamayı tercih edecek müşteri pörtföyü için.sık aralıklarla araç değiştiren kimseler içinde uygun.

+1 evet

ayrıca aracların kasalarının yenılenmesınınde etkısı olabılır
  • Bir ara Şekerbankın çıkartmış olduğu oto kolay kredisinin aynısı sayılır Oto kolaydaki tek fark son aydaki balon ödemeyi istenildiğinde taksitlendirmek

Standart bir krediye göre çok çok güzel bir sistem böylelikle müşteriyi uzun dönem kendisine bağlıyor
  • Son taksit satın alınan aracın fatura değerinin (24 ay için) %40'ı olarak belirlenmiştir. Yani bu şu demek; Ford aracın %40'ının bedelini 3 yıl sonra alıyor ve aradaki vade farkı için ise ekstra faiz talep etmiyor. Yani arabanın %40'ını sıfır faiz ile kredilendirmiş de diyebiliriz. Bu nedenle toplam ödenen faiz azalıyor.

Mesela ben Fieasta düşünüyorum. Normalde %30 peşin verecektim zaten. Geri kalanı ise max. 24 ay vade ile düşünüyordum. Bu durumda aylık taksit tutarı 1.000 TL'ye yaklaşıyordu. Arabanın kasko'su benzini falan derken beni zorlayacaktı yani..

Şimdi aylık 400 küsür taksit ile yine 24 ay vade ile satın alacağım.

Arabayı şirket işleri için kullanacağımdan yılda en az 30.000 km yapıyorum. Eski arabamı da 100.000 km'de satmıştım zaten. Bu da demek ki 3 yıl sonra fln satarım arabayı.. Sattığım zaman da aldığım para ile son taksiti öderim sen sağ ben selamet.. İşte bu sistemin esprisi bu; aracın %40'ını sıfır faiz ile 3 yıl vadeli kredi kullanarak; %30'unu piyasa faiz oranı ile 24 ay vadeli kredi kullanarak; kalan %30'unu da peşin vererek satın alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnugea -- 5 Ekim 2010; 20:54:12 >

• 3 yıl sonra yeni bir araç aldığımda ödeme nasıl devam ediyor. Herşey sil baştan bir daha mı?
  • Son ödemeyle birlikte o paranın tamamı her türlü bizden çıkacak. Tek karımız son ödemenin faizinin olmaması. Ama sanki bu kampanyanın altında bi hinlik var gibi. Mesela son ödemeye kadar geldik. Son ödeme yerine kendi aracımızı verdik. Ford bunu yarı fiyatına saydı. Yarısınıda peşinat kabul etti. Hadi sil baştan bi daha taksit ödemeye başlıyoruz. Neticede her türlü forda bağlanıyoruz. Zincirden çıkmak istersekte borcu bitirmek zorundayız. Sevmedim.
  • arabanın değerinin % 70 lik kısmı için param varsa neden ford options la uğraşayım ki?direkt gider babalar gibi % 70 lik kısmını veririm.kalan % 30 luk kısmı için ihtiyaç kredisi çekerim.onuda 48 ayda eşit şekilde öderim.en son ödemede sorun çıkarsa arabayı tak satar borcu kapatırım.her türlü zarar etsem bile icralık olmuyorum.
  • Ayrıca 500 TL 'de dosya masrafı var arkadaslar, babalara koymaz ama genede soliim dedim.

Gidip konuşan varmı arkadaslar, okuduklarımız dısında daha nasıl bir gecirmasyon yapiyorlarmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Registered -- 6 Ekim 2010; 2:25:38 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.