Kısmet olursa iki hafta sonra FordMondeo 1,6 Titanium alacağım. Forumdaki bütün yorumları defalarca okudum. şu anda netleştiremediğim konu ise hangi park sensörünü taktırmam gerektiği. Arabayı almadan bu konuyu netleştirmek istiyorum ki olurda şehir dışından getirtmem gerekirse arabayı alana kadar kararımı vermek ve sensörleri ankaraya getirmek istiyorum. Merruse arkadaşım valeo park sensörü taktırdığını ve çok güzel olduğunu söylemişti. internetten baktım ama hangisini kullandığını bulamadım açıkcası. Merruse arkadaş veya fikri olan başka birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Ön ve arkaya park sensörü taktırmak istiyorum ve ön konsolda olabildiğince gözükmeyen yerlerde ve kablosuz olursa sevinirim. arabayı alacağım serviste bir tane vardı. arka sensörü ön konsolda şöför koltuğunun önünde sol aynaya yakın camın hemen önünde bir yere monte ettiklerini ön sensörleri ise dikiz aynasının üstüne sabitlediklerini söylediler. açıkcası ben ön ve arka sensörü tek bir ekranda kullanmak ve bununda dikiz aynasında kullanılması taraftarıyım veya daha uygun ama sırıtmayacak bir yer. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. arabayı kısmet olurda alabilirsem sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. tekrar teşekkürler.
park sensörü konusunda yardımcı olamayacağım ama araba çok iyi bir seçim şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim aslında benim kararım başından beri mondeoydu zaten ama bazı arkadaşlarım yoldan çıkarmaya çalıştılar açıkcası.. passat yönüne geçmem için lakin bu fiyata daha iyi bir araba olmadığı konusunda hala ısrarlıyım..umarım 2 haftaya kadar bir sıkıntı çıkmaz bende arabama kavuşurum.
Bayide çıkmadan taktırabilirsin,büyük bir araçda sana çok yarar sağlıyacak emin olabilirsin
ilgin için teşekkürle. zaten taktırmayla ilgili sorunum yok, kesin taktıracağım yalnız bayideki sensörü beğenmedim. ilk mesajımda yazdığım özelliklerde park sensörü bilen varsa çok makbule geçecek. yoksa bayidekine mecbur kalacak gibiyim. ön ve arka sensör için iki ekrandan ziyade tek ekranda ikisininde olması ve takılabilecek uygun bir yer arıyorum sadece.
Peki hangi bayide alıyorsun aracı aldıktan sonra başka bir bayiye yaptırabilirsin hepsi aynı ürünü kullanmaz Valeo marka sensör'ü internet'de araştırdım ama souç yok bence merruse'ye pm atabilirsin o sana detalyı bilgiyi vericektir
Ankara maltepedeki tur otodan alacağım. valeoyu bende bulamadım netten. tek istediğim sıfır bir araba almışken sonradan takılmış hissini en az verecek sanki donanımında zaten varmış gibi sırıtmayacak park sensörü alabilmek.
Kimsenin fikri olmaması ilginç doğrusu.. yine de ilgilerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler. Park sensörlerini taktırdığım zaman sizleri bilgilendiririm.
quote:
Orjinalden alıntı: etacarinae
Kimsenin fikri olmaması ilginç doğrusu.. yine de ilgilerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler. Park sensörlerini taktırdığım zaman sizleri bilgilendiririm.
cenmax ın kaliteli modelleri var bakabilirsin
Ben Valeoyu göztepe köprüsünün libadiye tarafındaki bir müzik sistemleri montajcısından almıştım. Adını unuttum. Benden sonra başka arkadaşlarımda aynı yernden aldılar, orada montaj yaptıranlarda oldu. Ama kim getirir nasıl getirir en ufak bir fikrim yok. Ben o ekran işine gıcık olduğum için ekransız olanını aldım ve buzzerınıda arka şapkalıktaki bagaj havalandırma ızgaralarının altına koydum. Ama elbet farklı seçenekler vardır. Ekranlısıda vardı ama açıkcası ekran olayının tipini beğenmiyorum.
ilgin için sağol bende henüz park sensörüne karar veremedim. araba ise kısmetse bir hafta sonra gelmiş olacak. artık bir şekilde halledeceğiz. bilgilendirmeyi buradan yaparım. pek istediğim gibi bişey bulabileceğimdende kuşkuluyum.. hayırlısı artık..
Hayırlı olsun. Araba da güzel parktronik de takmak istediğin çok iyi fikir. Benimkinde var ve artık hiç arkaya dönmek falan yok. Çok kolay park ediliyor.
rikiriki ilgin için sağol ve teşekkürler. arkadaşlar tekrar merhaba. dediğim gibi ön ve arka için park sensörü arıyordum ve iki ekran değilde tek ekranda olmasını istiyordum. araştırmalarım sonucunda cenmax ın PM 55 modelini (yeni kataloglarında 3305 olarak geçiyor ) beğendim. 250 YTL fiyat istiyorlar istanbul için, montaj dahil. kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini esirgemesinler. şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bahsetmiş olduğum cenmax pm55 modelli park sensörünü alıyorum. normalde arkada 4 önde 2 sensör vardı kutuda ama opsiyon olarak iki sensör daha satılıyormuş. onlarıda alıp arkada 4 önde 4 sensör olmak kaydıyla taktıracağım ve tabii ki tek ekran olacak o da konsolun sol tarafında olacak. araba ise dün istanbuldan yola çıkmış. kısmet olursa haftasonu işlemleri bitirmiş olacağım, herkese göstermiş oldukları ilgi için tekrar teşekkürler. arabayla ilgili sorusu olan arkadaşlar olursa memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım.
Arkadaşlar arabamı alalı 2 gün oldu. biraz kullanıp fikir sahibi olmak istediğim için bekledim. Öncelikle bahsetmiş olduğum park sensörünü takdırdım. Önde 4 arkada 4 adet sensör ve tek ekran o da konsolun sol tarafında. üründen gayet memnunum. kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. arabaya gelince detaylı bütün incelemeler forumda zatenmevcut, üzerine çok fazla söyleyebileceğin nokta yok. sadece bu paraya çok iyi bir araba aldığımın farkına daha iyi bir şekilde vardım. İnsan keşke 2000 motor olsa diyor ama genede aradaki miktarı düşününce doğru karar verdiğini anlıyor. sadece yokuşlarda insanı biraz üzebiliyor bazen ama dediğim gibi vitesi küçültünce çokta fazla sorun kalmıyor. iki gündür kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. soruları olan arkadaşlar olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. herkese tekrar teşekkürler.
Merhaba valeo park sensörü elimizde iki tip var biri ekranlı tip diğeri ekransız ikisde arka 4lü ekranlı olanın fiyatı 135 lira ekransız olanın fiyatıda 115 lira KDV DAHİL fiyatlarımızdır irtiabat için msn:otolamp@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme