Şimdi Ara

Ford Kuga hakkında [SS'li birkaç soru]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası yola ilk olarak Tiguan ile çıktık. Kasa değiştireceği için vazgeçtik. Mazda Cx-5 ve CRV düşünmeye başladık. CRV'nin performansı ve gücü bizi tatmin etmedi. Cx-5'in ise tipini beğenmedik. En son KUGA'ya yanaştık. Biraz daha içimiz ısındı bu araca ancak bazı sorularımız olacak.

Bu multimedya ekranı TR'de ve Avrupa'da mevcut değil. Acaba gelecek mi ilerleyen zamanlarda ?

Açık renk deri döşeme seçeneğini sitede göremedim. Ve yine Avrupa'da da yok bu konu hakkında fikri olan varmı?

Bu resimde ise metalik platin beyaz rengi var. Opsiyonel olarak seçiliyor. Daha parlak bir görünüm katıyor. Normal beyaz mı yoksa bu opsiyonel beyaz mı tercih edilmeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 25 Ocak 2014; 22:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe ne kadar, 2000 cc MTV sizin için sorun mu, 4x4 olmalı mı vs.vs.vs.

Fikir istiyorsunuz ama neye göre belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Bütçe ne kadar, 2000 cc MTV sizin için sorun mu, 4x4 olmalı mı vs.vs.vs.

Fikir istiyorsunuz ama neye göre belli değil.

Hocam başlığı değiştirdim.

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    bana göre suvlarda tabi premium hariç en iyisi diyebilirim tabi test sürüşü falan yapmadım sadece bayilerde gördüğüme göre dayanarak söylüyorum sizin bütce ne kadar
  • C-Suv'da bence bir numara KUGA
  • Arabanın kullanıcısı olarak söyleyeyim gayet memnunuz gerek ailecek gerek ben, araçta kusur aramak istiyorsun ama yok, yakıt sorun eder diyorsan ara bakalım 4x4 180bg 0-100 9,7sn olan bir aracın ortalama yakıtını ,Bana sorarsan kompakt suvvlar araasında en hoş en karizmatik araçtır evoque den sonra, Donanımlara gelirsek araçta herşey var 160 milyara alıcağınız Bmw de olmayan özellikler bunda var ,Performans derseniz,Suv aliyorsanız performans düşünmeyeceksiniz fakat yoldaki araçların %80 inden daha hızlı oldugu gerçeginide unutmayalim , Segmentindeki tüm suvları sırayla test edin hangisi hoşunuza giderse onu alın ama bana sorarsanız Kuga varken asla gidip spo yada tiguan bakmam , almam yanından bile geçmem Bİrkaç foto koyuyorum değişik açılardan çekilmiş ;

• Amcamda makyajsızı var gerçekten güzel gidiyor oturaklı taşlı bozuk yolda da iyi.Güzel hızlanıyor.Şanzıman geçişleri çok güzel.Sessiz bir araç.
    Yeniinde iç hacim artı görüntü biraz daha karizmatikleştirildi bence tercih edilir.
    Zaten tiguan alınacak bir suv değil.
    Kuganın rakibi bana göre Rav4 Nissan QQ görülür.
    Mazda Suv içim merak ettikleriniz için izleyebilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=2T051GRN2zM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Mpv ler hakkında bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

bana göre suvlarda tabi premium hariç en iyisi diyebilirim tabi test sürüşü falan yapmadım sadece bayilerde gördüğüme göre dayanarak söylüyorum sizin bütce ne kadar

Hocam bütçe 100-110 civarına kadar.

Ayrıca sorduğum sorularla ilgili bilgi sahibi olam var mı ?

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Ordaki Büyük ekran Amerikada [Beta] sürümünde yani birçok hatası var yazılımın o yüzden ülkemize gelmesi uzun zaman alır ama 3 4 yıla gelebilir ,Açık renk deri Amerikada bulunuyor Avrupa üretimli Fordlarda yok diye biliyorum (valensiya),Benim aracım normal beyaz bir fark oldugunu düşünmüyorum o renkten 3,4 milyar ek verme durumu var ve bi renk içinde o fiyata alınması güç,ayrıca çok bir fark yok ikiside güzel duruyor yani dert degil çok takıntılıysanız Düşünebilirsiniz fakat bir farkı olmaz, onun dışında araç gayet iyi,o segmentte daha iyisi yok diye düşünüyorum,Aracım diye degil 3,4 senedir Suvları araştıran biri olarak aralarında en uygunu Kuga oldu ve allaha şükür alabildik darısı sizlerin başına , hayırlı günler iyi forumlar

• 100-110 bin çıkarıpta 1.6 litre devşirme 4 çeker compact suva o paraları vermek akıl tutulması olur, bence cx-5 power sizin için en ideali sorunsuz 2 litre atmosferik motoru var hem performanslı hemde daha ekonomik, awd sistemide nispeten başarılı bulunuyor. Tek sıkıntı yıllık mtv sinin fazla olması ama kuga alıp şehiriçi 12-13 litre yakarken verdiğiniz az mtv ye sevinemezsiniz bile. Bütçeyi biraz daha zorlarsanız forester turbo gibi alternatifleriniz de olabilir rakipsiz olarak.
  • Parlak beyaz iyidir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Açıkcası yola ilk olarak Tiguan ile çıktık. Kasa değiştireceği için vazgeçtik. Mazda Cx-5 ve CRV düşünmeye başladık. CRV'nin performansı ve gücü bizi tatmin etmedi. Cx-5'in ise tipini beğenmedik. En son KUGA'ya yanaştık. Biraz daha içimiz ısındı bu araca ancak bazı sorularımız olacak.

Bu multimedya ekranı TR'de ve Avrupa'da mevcut değil. Acaba gelecek mi ilerleyen zamanlarda ?

Açık renk deri döşeme seçeneğini sitede göremedim. Ve yine Avrupa'da da yok bu konu hakkında fikri olan varmı?

Bu resimde ise metalik platin beyaz rengi var. Opsiyonel olarak seçiliyor. Daha parlak bir görünüm katıyor. Normal beyaz mı yoksa bu opsiyonel beyaz mı tercih edilmeli ?

Kuga ile test sürüşüne çıkmadınız sanırım :) araç 180 beygir lakin 180 beygirlik bir araç gibi hızlanmıyor çok çok hantal bir araç bende almayı düşünüyordum test sürüşünün yarısında vazgeçtim

• K0rkunc kullanıcısına yanıt
    Hantal bir araç olduguna katılmıyorum araç büyük oldugu için size öyle gelmiş olabilir dikkatlı kullanmanızı tavsiye ederim
  • mini cooper countryman volvo v40 cc bmw 1.16 test ettim ondan sonra kugaya bindim içlerinde en zayıf kalan kugaydı yanlış anlaşılmasın kuga çok kötü performansı olan bir araç değil ben arkadaş performans istediği için dedim bende şahsen bastınmı koltuğa yapıştırsın severim :)
  • K0rkunc kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam iyi forumlar birde bi sorum olucak aralarından en iyisi hangisiydi (genel olarak)
  • Bende bir ara çok düşünüyordum kugayı hatta alacaktım.Bende önce arkadaşım aldı.Sordum bindim dokundum.Hoşuma gitti bayağı.Ama bir depoyla 350 km gittiğini söyleyince vazgeçmiştim.

Yakıtı dert etmiyorsanız alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Sorun yok hocam iyi forumlar birde bi sorum olucak aralarından en iyisi hangisiydi (genel olarak)

mini performans ve yol tutuş olarak hepsinden bir gömlek üstündü aslında içide çok kaliteli fakat o ibreler çok tuhaf v40 ta çok hoştu
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    Gülü seven dikenin katlanır hocam
  • Nejoz kullanıcısına yanıt
    Gül için dikene katlanırım.Ama bizdeki o diken birden kavak ağacına dönüyor.Ve gittiği yer malum.

• hocam sony multimedya sistemi en son baktığımda opsiyondu full lerde sony teyp satandarttı ama aracınız full değilse multimedya takılmıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.