Şimdi Ara

Ford Kuga hakkında [SS'li birkaç soru] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ö1f1

hocam sony multimedya sistemi en son baktığımda opsiyondu full lerde sony teyp satandarttı ama aracınız full değilse multimedya takılmıyor

Hocam yani opsiyon olarak sony navigasyon sistemini alacağız ondan sonra yukarıda koyduğum resimdeki ekranı taktıracağız doğru mu anladım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Why so serious ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

quote:

hocam sony multimedya sistemi en son baktığımda opsiyondu full lerde sony teyp satandarttı ama aracınız full değilse multimedya takılmıyor

Hocam yani opsiyon olarak sony navigasyon sistemini alacağız ondan sonra yukarıda koyduğum resimdeki ekranı taktıracağız doğru mu anladım ?

o şekilye geiyor ekran zaten multimedya ya bağlı onun bir parçası aynı fiestalardaki multimedya gibi kontrol paneli ekranın altın hani araçtaki sony i söküp multimedya yapmıyorlar multimedya takılı araç getirtiliyor
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum

• quote:

quote:

quote:

o şekilye geiyor ekran zaten multimedya ya bağlı onun bir parçası aynı fiestalardaki multimedya gibi kontrol paneli ekranın altın hani araçtaki sony i söküp multimedya yapmıyorlar multimedya takılı araç getirtiliyor

Hocam tamam zaten o 5"lik geride duran dokunmatik olmayan ekran.

Ben en yukarıdaki mesajımda 8"lik dokunmatik ekran resmi koydum. Amerikadaki Escapelerde var. Ancak Türkiye'de ve Avrupa'da yok. Gelmesi de uzun sürecekmiş. Bu kısımda hemfikiriz :)

Peki şimdi biz ne yaparsak 8"lik geniş önde duran dokunmatik ekranı elde ederiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Why so serious ?

• O ekran my ford touch. Otokoç o ekranı getirmemeye yeminli çok beklemeyin bence :)

quote:

quote:

quote:

Hocam tamam zaten o 5"lik geride duran dokunmatik olmayan ekran.

Ben en yukarıdaki mesajımda 8"lik dokunmatik ekran resmi koydum. Amerikadaki Escapelerde var. Ancak Türkiye'de ve Avrupa'da yok. Gelmesi de uzun sürecekmiş. Bu kısımda hemfikiriz :)

Peki şimdi biz ne yaparsak 8"lik geniş önde duran dokunmatik ekranı elde ederiz ?

hocam 5 inc lik fiestada kugadki daha büyük amaa tahminen vgelmesi bu yılın son çeyreği yada 2015 gibi olur çünkü yeni mondeo sony dokunmatik + kontrol panelli (yani hem dokunmtik olacak hemde sesi ayarlamak kanal değiştieemek için panel olck diğer şeyierı dokunmatikten yapacaksını)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

O ekran my ford touch. Otokoç o ekranı getirmemeye yeminli çok beklemeyin bence :)

Ekranın otokoç ile alakası yok.My touch ekranı ford şimdilik sadece amerikada kullanıyor.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.