Şimdi Ara

ford fusion... çok acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabayla yokuşda dur kalk yaptığın zaman kalkarken çok zor kalkıyor sebepi nedir

2005 model 1.4 motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 16 Haziran 2007; 16:43:52 >

• bende de fusion 1.4 var. aynı sorunu bende yaşıyorum. herhalde motorun küçük olmasından kaynaklanıyor. cünkü fiesta da aynı motoru kullanıyor ve onun kasası muhtemelen daha hafif. özellikle klima açıkken daha çok zorlanıyor. bende birde biraz zorlandığı zaman balata kokusu geliyor. hatta bir keresinde motordan duman bile çıktı.
  • eğer otomatik vitesse ASM şanzımanlarda böyle bir problemin varlığından bahsediliyor.
    sürekli dur kalk yapınca ısınıp kitleniyomuş
  • otomatik değil düz
  • Debryaj balatanızı kontrol ettirin..
  • bujilerden yada motor yağından kaynaklı olabilir. daha önceki aracımda aynı problemi yaşamıştım ve sorun ateşleme sistemi ve motor yağı ömründen olduğu anlaşılmıştı.
  • arabnın kitapçığını okudumda ordada yokuşlarda dur kalk yaptığınız zman el freni ile yapabilirsiniz yazıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 27 Haziran 2007; 14:13:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen
    motor yağı ömründen olduğu anlaşılmıştı.

Motor yağının buna bir etkisi olamaz.. Tabi aşırı kalın bir yağ koyulmadıysa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.