Şimdi Ara

Ford Focus mu, Renault Megane I mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
27.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2001-2005 arası güvenlik donanımlı ve aynı özelliklere sahip bu iki araçtan hangisini tavsiye edersiniz?

• Sedan kasa için tavsiye bekliyorum...
  • FOCUS TABIKI
  • Bence de focus,Megane 1 dizayn olarak hoşuma gitmiyor,Konsolu fln da hoş değil bence,Dizaynı hoşuna giderse orası ayrı tabi,ama focusun Meganeden daha üstün olduğunu düşünüyorum
  • focus daha dayanıklı bir araç eski meganelara göre, ama 2004 ve 2005 megane her açıdan daha iyi bence focustan..ikinci eli çok hareketli meganeların, yaklaşık 20-22milyara 1.6 6airbagli cd changerlı sunrooflu otomatik vitesli megane sedan bulabiirsiniz xenon farlı.parça ve servis olarak focustan daha ucuzdur megane ve MEGANEII ler güvenlik olarak da bir önceki nesil focustan çok daha ilerdedir..

iç mekan olarak da meganın bariz üstünlüğü vardır, hatta bir üst sınıf araçlardan bile daha büyük iç hacme sahiptir.

ama daha eski bir araç düşünüyorsanız focus ghia derim..
  • Megane 2 ve Focus tam rakip,İkiside iyi birinin bi eksiği diğerinde var,Ondan ikisi de çok tuttu
  • Sedan istemeseydin verirdik benim focusu sana en ghiasından yakışırdı :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ford Focus'un HB modeli hoşuma gitmiyor....Herhangi birini veya ikisinide kullanan arakdaşlar avantajlarını ve dezavantajlarını yazarsa, seçimimi ona göre değerllendireceğim... Bu yaz ikisinden birini alacağım artık!!!
  • İki tercih arasından kesinlikle Ford focus derdim hocam
  • megane 1 e karşı focus derim ama megane 2 deseydin onu seçerdim umardım doğru kararı verirsin
  • gerçekten 5 yıl kullandım 98 modeldi yemin ederimki başka araba olsaydı bana dayanmazdı
  • megane1 lerin performansı çok iyi 1.6lar arasından geçebileni görmedim çok denedik.. focusu hiç kullanmadım ama yan koltuğunda yolculuk yaptım oda güzeldi ama meganı tavsiye ederim megane1 ve megane2
  • Focus...
  • Performans+sürüş keyfi+görünüm=FOCUS Diyorum...
  • FOCUS ;);)
  • tabiki focus, megan II de olsa yine focus, forever focus.yanlış anlamayın focusum yok yanlız benim düşüncem.
  • Kesinlikle ve kesinlikle FORD FOCUS! Bunun kıyaslaması bile olamaz.. Renault kim,FORD kim... Alacaksanız mutlaka Fordu tercih edin ama Honda Civic'i de incelemenizi tavsiye ederim..
  • bencede focus megan 1 e göre teknik özellikleri bakımından iyidir megan 2 olsaydı bende megan 2 yı tercih ederim focusa göre daha geniş.Focus diyorum zaten içimde de kaldı alamadım opel astra klasik hb almıştım sıfır iyi bir ikinci el focus bulamayınca.duygusalmı yaklaştım nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: vti_1.6

Kesinlikle ve kesinlikle FORD FOCUS! Bunun kıyaslaması bile olamaz.. Renault kim,FORD kim... Alacaksanız mutlaka Fordu tercih edin ama Honda Civic'i de incelemenizi tavsiye ederim..

sanki mini cooper la mercedes CLK600 ü karşılaştırıyoz

megane dış görünüm performans yakıt tüketimi konusunda focustan iyi
  • Doğrusunu söylemek gerekirse, Fransızlara karşı antipatim var... Milliyeti bozuk, basit insanlar olduğu için Fransız mallarına karşı aşırı temkinli yaklaşıyorum... Ama yaptığım araştırmalar ve test sürüşlerini incelemem sonucunda; her ne kadar birbirlerine yakın olsalar da, Renault Megane I sanki Ford Focus'tan buçuk adım daha önde gibi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.