Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
28
Favori
855.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni kasa c-max almak istiyorum. Araç hakkında bilgisi olanlar olumlu ve olumsuz yönlerini yazarsanız sevinirim. 3008 ile c-max arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supremum

    Bugün C-max'te biraz zaman geçirdim. Fotoğrafları paylaşmak istedim.





















    Ben hafta sonu İstanbul Gülsuyu Şahsuvaroğlundaki opak beyaz Cmax titanium Xpaket dizel aracı inceledim.
    Maalesef arabada bu resimlerdeki SONY CD çalar yok. Transformer Cd çaları var (Merak eden için TOPGEAR programının küçük araba experi James May polo-fiesta karşılaştırmasında fiestada olan ve şimdi de Cmaxe konan CD çalar için transformera benziyor. Çoluk çocuk binip kendini uzaylılarla savaşıyor gibi hissetsin falan diye bir espri yapmıştı. Oradan adı transformer kaldı) .
    Fuarda ben sorduğumda bir görevli SONy Cd çaların sadece 1-2 arabada olduğu normalde transformer olacağını söylemişti. Başka bir görevli yok öyle bişey grandlar transformer, diğerleri SONy ile gelecek demişti. Biz de bir bayiye başvurmuştuk onlar da otosan ile konuşup SONYli bir resim göndermişti araba bunun aynısı olacak diye ama maalesef SONYli değil transformerlı çıktı. Ben almam bu haliyle..
    - arabada ön pancurlar ve sis farı çerçevesi piano black malzemeden oluşuyor. gerçekten çok güzel görünüyor beyaz arabada.
    - turkuaz rengi ibreler çok çok soft olmuş. göz almıypr.

    -2004 cmax sahibi olarak söyleyebileceğim ilk şey barizen büyümüş abartı bir bagajı bagajı olduğu. yani 4 kişi içerde yuvarlak masa kurup yemek yer öyle büyük olmuş bagaj. grandla herhalde buzdolabı bile taşınır.
    - donanım çok artmış o hadi otosanın tercihi
    - kalite 1 değil 1.5-2 gömlek artmış.
    - fiyat epey artmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 15 Kasım 2010; 11:30:42 >




  • Ben 3 aydır 3008 inceliyorum. tek avantajı yarı otomatik olması. iç genişlik olarak c max le kıyaslanamaz. ayrıca farlarında 3008 de mercek dahi yok xenon takarsan apachi gibi olur. 3008 de teyip desen tarihi eser zaten double din alıcan yerine. c max te otomatik park sistemi otomatik açılan kapanan bagaj kapı benim çok hoşuma gitti. ayrıca 3008 çok daha pahalı hemde donanım eksikliği söz konusu 53000tl dolusu c max alınıyor 3008 ise dolu opsiyonlusu bile 2. elde 54-55000tl civarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtvolkanozbay -- 15 Kasım 2010; 11:38:10 >
  • Uzunluk olarak c-max ile 3008 arasında 1cm fark var. Aynı uzunluk yani. Ama bagaj hacmi c-max 602 iken 3008 512. Yani c-maxın bagajı büyük. c-maxı görme şansım olmadı. ama 3008in arka koltuk mesafesi iyi. c-max ile 3008 aynı uzunlukta ve bagaj hacmi c-maxın büyükse arka koltuk diz mesafesinin c-maxda dar olması gerekiyor eğer kaput uzunluğunda fark yoksa. Ve c-maxın arka koltuk konforlu yolculuk konusu hakkında şüphem var. Kullanan ve aracı gören arkadaşlar bu konuda bilgi verirse sevinirim. Yani 3 yetişkin rahat rahat arkada seyahat edebilir mi? Hatta 3 yetişkin 1 çocuk:)))
  • Arka koltuğa bakamadım araç başı çok kalabalıktı. fakat öne oturma fırsatı buldum . 3008 den çok daha kalite hissi oluştu. baş mesafesi bana göre 3008 den çok daha fazla. bunda da anlaşılan teyp problemi var her markada aynı problem. ben bir süre sonra navitech bu araç için çerçevesi ile birlikte dokunmatik bir ekran yapacağını düşünüyorum. yakıt tüketimi olarak 3008 den biraz daha başarılı. 5008 de bile iç ortam 3008 den kaliteli . mesela 5008 kadrandaki ekran 2 satır daha büyük. koltuk başlıkları daha ergonomik ve estetik. arka koltuklar sürgülü öne arkaya kayabiliyor. gene arka yolcu havalandırma panellerinde elektronik kontrol tuşları mevcut. direksiyonda kromaj var 5008 de.
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için. İnşallah arka koltuk konusunda bilgi verebilecek bir kişide çıkar. İzmir'de 3.sanayideki bayiye henüz gelmediği için aracı görme şansım malesef olmadı. Arka koltuğa önem veriyorum çünkü engelli bir çocuk binecek sürekli. Onun oturma ve dışarı görüş açısı önemli bizim için. Ve 2.el arabayı elden çıkardım. Arabasız yapamıyoruz ve acil karar vermem lazım bu yüzden.
  • yokmu fiyat alan almaya niyeti olan. ford için daha sonra daha donanımlıları gelir diyorlar ilk etapta hemen almayın diyorlar. acaba daha donanım ne olabilir. siyah sony teyp renkli geri görüşlü orta ekran var nette bu olabilir mi yada navigasyon yada deri ısıtmalı koltuklar gibi
  • merhaba arkadaşlar istanbul yolu tan otoya gittim bugün 1 adet yeni cmax gelmiş titanium x paket.
    araç gerçekten mükemmel olmuş dışı itibariyle haddinden fazla bir heybeti var özellikle ön kısmına bayıldım. arkada çok klas duruyor. cip vari.ama iç kısmı için aynı şeyi diyemeyecem. dış a uygun güzellikle bir iç yapmamışlar. piyasada çok fazla fotolar geziniyordu ama hiç biri gibi degil. özellikle aracın teybi hayal kırıklığıı yarattı bende benim aklıma ford diyince sony geliyordu ama nedenini anlamadığım bir şekilde sonyden vazgeçilmiş. satıcı bayana neden sony degil dedigimdede sony e yakın bişey diyerekten sorumu savuşturdu. aracın göstergeler ve direksiyonları tanıtılan fotolardakinin aynısı ama dedigim gibi teyb çok çok çok çok (bu çok kelimesini baya bi uzatırdım ) kötü tarif edecek bi kelime bulamıyorm dersem yeridir. ayrıca koltuk kılıfları bence çok kötü bende 2010 ford cmax x pket vardı düşük kasada deri varken üst kasada neden böle bir kumaş koyarlar anlamam.kısacası koltuk çok kötü deri olmasa bile daha kaliteli bir koltuk beklerdim en azından fordan önce peugeot a gittim onun koltukları gibi rahat degil her neyse. cmax sevdigim için koltuk la teybi görmezlikten geldim. ama birde ne göreyim araç peşin 58.000 resmen şok oldum bayana sorduğum zaman ilk 6 ay fiyat böle indirim olmaz diyince resmen çökmüştüm artık alamazdım çünkü bu sınıftaki bir araca 58.000 vermem o fiyata 3 bin daha koyar passat 1.6 dizel alırdım. neyse mutsuz bir şekilde tan otodan çıktım. sonra amcamın samimi olduğu ford başeri aradım .çünkü daha araç showroom a gelmeden önce başerle konuştuk internet fiyatını söyledigimiz zaman abi o fiyata bakmayn ondan çok indirim olacak kampanya falan gelecek dedi. amcam aradı başerin sahibiyle 15 yıllık bir dostluğu vardır. 2 tane alacaz en son fiyatınız ne olur dedi abicim x pakete 52.000 olur dedi üstelik daha çingene pazarlığı yapmadan o fiyatı duyunca çok mutlu oldum çünkü ben bu arabayı 53.000 e kadar verecektim. herhalde gidip orda biraz daha pazarlık yapsak 51000 e verir. hele x paket almazsak beyaz titanium alırsam 5500(x paket)+ 750 metalik boya farkını çıkarırsak 44750 gibi mükemmel bir fiyat çıkıyor ortaya kısacası 51000 x pakete verilir o kadar paran yoksa bile 44.750 ye titaium alırsın ki gerçekten fiyat mükemmel . çünkü ben 2010 x paketini 42.250 ye sattım :) 3 4 tane foto çektim alacak arkadaşlara yardımcı olurum diyerekten. teybi çok kötü ama fiyat mükemmel teybi görmemezlikten gelecez artık
    inşallah herkes gönlündeki aracı alır ve kazasız belasız kullanır



    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us


    Uploaded with ImageShack.us


    Uploaded with ImageShack.us


    Uploaded with ImageShack.us


    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us


    Uploaded with ImageShack.us



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 20 Kasım 2010; 17:16:34 >




  • Akgolo çok teşekkürler paylaştığınız bu resimler için. Ben de bu arabayı düşünüyorum. Ancak İzmir, Aydın ve Manisa bayilerinde bu araç yok. Keşke arka koltuk bölümünün resmini de çekip gönderseydiniz. Çünkü arka koltuk çok önemli benim için; engelli bir çocuk yolculuk yapacak devamlı. Ve fordun sitesinde gördüğüm kadarıyla fusion dan bile dar arka bölüm. Ama ben bunun doğru olbileceğine inanmadığım için aracı görmek istedim. Ağer gerçekten dar ve rahat yolculuk imkanı vermiyorsa peugeot 3008'e dönebilirim. sizin bu konuda fikriniz nasıl .Arka bölümün resmini çekebildiniz mi? Eğer elinizde var ve eklerseniz çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derrrya

    Akgolo çok teşekkürler paylaştığınız bu resimler için. Ben de bu arabayı düşünüyorum. Ancak İzmir, Aydın ve Manisa bayilerinde bu araç yok. Keşke arka koltuk bölümünün resmini de çekip gönderseydiniz. Çünkü arka koltuk çok önemli benim için; engelli bir çocuk yolculuk yapacak devamlı. Ve fordun sitesinde gördüğüm kadarıyla fusion dan bile dar arka bölüm. Ama ben bunun doğru olbileceğine inanmadığım için aracı görmek istedim. Ağer gerçekten dar ve rahat yolculuk imkanı vermiyorsa peugeot 3008'e dönebilirim. sizin bu konuda fikriniz nasıl .Arka bölümün resmini çekebildiniz mi? Eğer elinizde var ve eklerseniz çok sevinirim.

    Allah şifa versin arkadaşım . bende 2010 cmax vardı boyum 1.81 ama arkada çok abartı yayılmadıgım sürece gayet rahattım üstelik yenisi eskisine göre boyutu artmış yanlış bilmiyorsam . ama 3008 için sunu söyleyim araç güzel yüksek ama içi o kadar kaliteli degil mesela partnerdeki teybi koymuşlar düşün artık üstelik araç premium pack i 60 bine yakın . showroomda yeni cmax e baktıgım zaman öyle dar bişey göremedim sanki eskisine göre biraz daha artmış siteye bakmasın siteye kaldıysa teybi de sony ama gerçeginde dandik bir teyb var. yanlız büyük bir ihtimalle yarın bakmaya gidecez o zaman inş fotoları çekip eklerim siteye ama dedigim gibi dar bir bölüm yok .




  • Teşekkür ederim iyi dileklerin için. eğer gidebilirsen ve çekersen çok sevinirim . En azından net bir karar vermeme yardımcı olur.
  • ok yarın gidersem inş unutmazsam çekip foruma eklerim. aslında sahibinden in sitesine girip cmax lerin ilanına bakın biraz daha yardımcı olur çünkü satıcılar ayrıntılı foto çekiyorlar ordakinden biraz daha geniştir.
  • 52000tl çok iyi bir fiyat almışsınız tebrik ederim siyahta gayet güzel görünüyor. resimler için ayrıca teşekkür ederim. 52000tlden x paket fiyatını çıkararak düşünmeyin x paketi genelede 2500tl civarı bayiya gelişi var.yani 51750+2500tl gibi düşünün 54250tl bir satış fyatı var 52000tl güzel bir indirim yapılmıi bayinin kar marjı %10-15 civarı olduğunu dünürseniz araba 48000-50000 aralığında gelmiştir diye tahmin ediyorum x paket metalik boya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtvolkanozbay -- 20 Kasım 2010; 22:10:59 >
  • Merhaba bugün bende aracı ayrıntlarıyla inceledim.gerçekten cd çaların sony olmaması büyük hayal kırıklığı, sony yerine konan kolay kullanışlı bir alete benziyor ancak basit ve kalitesiz duruyor hiç yakışmamış.Akgolo isimli arkadaşın koltuk kılıfları için kullandığı çok kötü kelimesi bence hafif kalyor laylonsu basit bir kumaş aynı kumaşı kapı içlerinede kullanmışlar ve daha bugün sowhrooma gelen araçta kumaş üstünde lekeler gözüküyor kolay leke tutan rahatsız edici bir kumaş,benim 2006 focus ghia da bej renk kumaşa sadece rengi benziyor ama kalite olarak çok kötü.Aracın genel olarak tasarımı güzel, ancak yan taraftan bakılınca plastikten yapılmış olan marşpiyeller yere çok yakın bu aracın biraz crossovere benziyen yapısını tamamen bozuyor MPV likten çıkmasını engelliyor böyle bir amaçlarıda yok sanırım.derrrya arkadaşın sorusuna gelince arka koltuklar geniş görüş açısı gayet iyi, 3008 yeterli diyorsa c-max de yeterli gelir bence. 3 yetişkin çok rahat oturur.Fiyatıda öğrendim hatta başerede sordum tdci x paketli bir aracın 53-54 den aşağı bir fiyata alınabileceği izlenimi edinmedim(hatta başer 55 li bir fiyat verdi bana ancak çok pazarlık etmedim) 51-52 li bir fiyatı çok zor görüyorum bu işte bir yanlışlık var gibi geliyor. Ben kendi açımdan söylersem donanım çok iyi ama bu kumaş oldukça ve sony gelmedikçe x paketli bir aracı fiyatı 50 dahi olsa almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extrem. -- 20 Kasım 2010; 22:25:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtvolkanozbay

    52000tl çok iyi bir fiyat almışsınız tebrik ederim siyahta gayet güzel görünüyor. resimler için ayrıca teşekkür ederim. 52000tlden x paket fiyatını çıkararak düşünmeyin x paketi genelede 2500tl civarı bayiya gelişi var.yani 51750+2500tl gibi düşünün 54250tl bir satış fyatı var 52000tl güzel bir indirim yapılmıi bayinin kar marjı %10-15 civarı olduğunu dünürseniz araba 48000-50000 aralığında gelmiştir diye tahmin ediyorum x paket metalik boya

    öyle diyorsunuzda istanbul yolu tan oto 58000 den aşagı ilk 6 ay indirim olmaz dediler inş o fiyattan kimse almaz.fiyat güzel evet ama internet deki fiyatlarıyla konuşacam x pkaet almazsam :)) 5.500 x paket + 750 metalik boya valla müdüre çıkarım onunla daha samimiyiz zaten:)))dip fiyat almaya çalışacam titanium ve x paket için sonuçta 2 tane alacaz. tahminimce 51000 e x paketliyi bırakır bu müthiş fiyat araba berbat ötesi teybi saymazsak süper özellikler full yani bundan iyisi can sağlığı :))ayrıca siyah almayacam tabi kısmet olurda cmax alırsak hedefimde beyaz var:))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extrem.


    Merhaba bugün bende aracı ayrıntlarıyla inceledim.gerçekten cd çaların sony olmaması büyük hayal kırıklığı, sony yerine konan kolay kullanışlı bir alete benziyor ancak basit ve kalitesiz duruyor hiç yakışmamış.Akgolo isimli arkadaşın koltuk kılıfları için kullandığı çok kötü kelimesi bence hafif kalyor laylonsu basit bir kumaş aynı kumaşı kapı içlerinede kullanmışlar ve daha bugün sowhrooma gelen araçta kumaş üstünde lekeler gözüküyor kolay leke tutan rahatsız edici bir kumaş,benim 2006 focus ghia da bej renk kumaşa sadece rengi benziyor ama kalite olarak çok kötü.Aracın genel olarak tasarımı güzel, ancak yan taraftan bakılınca plastikten yapılmış olan marşpiyeller yere çok yakın bu aracın biraz crossovere benziyen yapısını tamamen bozuyor MPV likten çıkmasını engelliyor böyle bir amaçlarıda yok sanırım.derrrya arkadaşın sorusuna gelince arka koltuklar geniş görüş açısı gayet iyi, 3008 yeterli diyorsa c-max de yeterli gelir bence. 3 yetişkin çok rahat oturur.Fiyatıda öğrendim hatta başerede sordum tdci x paketli bir aracın 53-54 den aşağı bir fiyata alınabileceği izlenimi edinmedim(hatta başer 55 li bir fiyat verdi bana ancak çok pazarlık etmedim) 51-52 li bir fiyatı çok zor görüyorum bu işte bir yanlışlık var gibi geliyor. Ben kendi açımdan söylersem donanım çok iyi ama bu kumaş oldukça ve sony gelmedikçe x paketli bir aracı fiyatı 50 dahi olsa almam.

    arkadaşım kimseye yalana borcum yok kısmet olurda alırsam faturayı fotoğrafını çekip eklerim buraya. evet kumaş + teybi çok kötü. ama ögrendimki ilk etapta bu araçlar varmış daha sonraları sony li teyp gelecekmiş ne kadar doğru bilmiyorm ama benim aldğım fiyat Allah şahidimdir ki 52.000 x paket siyah.50000 e alırım sonucta kumaş+teyp için bu fiyata bu arabayı kaçırmam tabi bana 52000 dedi benim amacım 51000 e almak kısmet artık iyi akşamlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akgolo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Extrem.


    Merhaba bugün bende aracı ayrıntlarıyla inceledim.gerçekten cd çaların sony olmaması büyük hayal kırıklığı, sony yerine konan kolay kullanışlı bir alete benziyor ancak basit ve kalitesiz duruyor hiç yakışmamış.Akgolo isimli arkadaşın koltuk kılıfları için kullandığı çok kötü kelimesi bence hafif kalyor laylonsu basit bir kumaş aynı kumaşı kapı içlerinede kullanmışlar ve daha bugün sowhrooma gelen araçta kumaş üstünde lekeler gözüküyor kolay leke tutan rahatsız edici bir kumaş,benim 2006 focus ghia da bej renk kumaşa sadece rengi benziyor ama kalite olarak çok kötü.Aracın genel olarak tasarımı güzel, ancak yan taraftan bakılınca plastikten yapılmış olan marşpiyeller yere çok yakın bu aracın biraz crossovere benziyen yapısını tamamen bozuyor MPV likten çıkmasını engelliyor böyle bir amaçlarıda yok sanırım.derrrya arkadaşın sorusuna gelince arka koltuklar geniş görüş açısı gayet iyi, 3008 yeterli diyorsa c-max de yeterli gelir bence. 3 yetişkin çok rahat oturur.Fiyatıda öğrendim hatta başerede sordum tdci x paketli bir aracın 53-54 den aşağı bir fiyata alınabileceği izlenimi edinmedim(hatta başer 55 li bir fiyat verdi bana ancak çok pazarlık etmedim) 51-52 li bir fiyatı çok zor görüyorum bu işte bir yanlışlık var gibi geliyor. Ben kendi açımdan söylersem donanım çok iyi ama bu kumaş oldukça ve sony gelmedikçe x paketli bir aracı fiyatı 50 dahi olsa almam.

    arkadaşım kimseye yalana borcum yok kısmet olurda alırsam faturayı fotoğrafını çekip eklerim buraya. evet kumaş + teybi çok kötü. ama ögrendimki ilk etapta bu araçlar varmış daha sonraları sony li teyp gelecekmiş ne kadar doğru bilmiyorm ama benim aldğım fiyat Allah şahidimdir ki 52.000 x paket siyah.50000 e alırım sonucta kumaş+teyp için bu fiyata bu arabayı kaçırmam tabi bana 52000 dedi benim amacım 51000 e almak kısmet artık iyi akşamlar



    Sayın akgolo yazımdan sizin yalan söylediğiniz anlamını nasıl çıkardınız anlamadım,bana bir yanlışlık var gibi geliyor dedim,başka bir sitede hemen hemen tüm bayilere fiyat sorup alan bir arkadaş 53.500 e spariş verdiğini söylüyor.51 li x paketli bir fiyat zor geliyor bana ama 51 e hatta 50 ye alırsınız inşallah, buda alma ihtimali olan bizler için iyi bir refarans olur.Şimdiden aracınız hayırlı olsun...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extrem.


    quote:

    Orijinalden alıntı: akgolo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Extrem.


    Merhaba bugün bende aracı ayrıntlarıyla inceledim.gerçekten cd çaların sony olmaması büyük hayal kırıklığı, sony yerine konan kolay kullanışlı bir alete benziyor ancak basit ve kalitesiz duruyor hiç yakışmamış.Akgolo isimli arkadaşın koltuk kılıfları için kullandığı çok kötü kelimesi bence hafif kalyor laylonsu basit bir kumaş aynı kumaşı kapı içlerinede kullanmışlar ve daha bugün sowhrooma gelen araçta kumaş üstünde lekeler gözüküyor kolay leke tutan rahatsız edici bir kumaş,benim 2006 focus ghia da bej renk kumaşa sadece rengi benziyor ama kalite olarak çok kötü.Aracın genel olarak tasarımı güzel, ancak yan taraftan bakılınca plastikten yapılmış olan marşpiyeller yere çok yakın bu aracın biraz crossovere benziyen yapısını tamamen bozuyor MPV likten çıkmasını engelliyor böyle bir amaçlarıda yok sanırım.derrrya arkadaşın sorusuna gelince arka koltuklar geniş görüş açısı gayet iyi, 3008 yeterli diyorsa c-max de yeterli gelir bence. 3 yetişkin çok rahat oturur.Fiyatıda öğrendim hatta başerede sordum tdci x paketli bir aracın 53-54 den aşağı bir fiyata alınabileceği izlenimi edinmedim(hatta başer 55 li bir fiyat verdi bana ancak çok pazarlık etmedim) 51-52 li bir fiyatı çok zor görüyorum bu işte bir yanlışlık var gibi geliyor. Ben kendi açımdan söylersem donanım çok iyi ama bu kumaş oldukça ve sony gelmedikçe x paketli bir aracı fiyatı 50 dahi olsa almam.

    arkadaşım kimseye yalana borcum yok kısmet olurda alırsam faturayı fotoğrafını çekip eklerim buraya. evet kumaş + teybi çok kötü. ama ögrendimki ilk etapta bu araçlar varmış daha sonraları sony li teyp gelecekmiş ne kadar doğru bilmiyorm ama benim aldğım fiyat Allah şahidimdir ki 52.000 x paket siyah.50000 e alırım sonucta kumaş+teyp için bu fiyata bu arabayı kaçırmam tabi bana 52000 dedi benim amacım 51000 e almak kısmet artık iyi akşamlar



    Sayın akgolo yazımdan sizin yalan söylediğiniz anlamını nasıl çıkardınız anlamadım,bana bir yanlışlık var gibi geliyor dedim,başka bir sitede hemen hemen tüm bayilere fiyat sorup alan bir arkadaş 53.500 e spariş verdiğini söylüyor.51 li x paketli bir fiyat zor geliyor bana ama 51 e hatta 50 ye alırsınız inşallah, buda alma ihtimali olan bizler için iyi bir refarans olur.Şimdiden aracınız hayırlı olsun...

    o fiyata çok zor bu işte bir yanlışlık var diyince yanlış anladım herhalde kusura bakmayın :)) zaten 51000 e alırım demiyorm bana 52000 dediler telefonla tabi samimi olduğumuz için bu fiyatı verdiler muhakkak acaba yüzyüze görüşünce belki aynı anda 2 tane alınca 51 e verirler diye dedim. inş hepimiz o fiyata alırız birazda az kar etsinler müşteri memnuniyeti :))




  • Merhaba
    Bu cuma Sehsuvaroğlunda Beyaz Tıtanıum X paket aracı inceleme fırsatım oldu.İstanbuldaki bayilere bire tane show room için araç gelmış.
    Dış görünüş gerçekten güzelleşmiş ancak bu güzelliği iç kısımları incelerken bulamadım ve şoke oldum.
    İstanbul 2010 oto show fuarında Ford standında gördüğüm .C-Max ta Sony siyah CD çalar, Grand C-Max da ise şimdiki CD çalar vardı.Fuardaki C-max Sony CD çalar harıka bir görünüm vardı ve beğenmiştim.Şimdi anladım ki Fuar için yapılan araca sony CD çalar koymuşlar.
    Seri üretimde ise C-max gibi yeni araca hiç de uymayan,yeni fıastada gördüğümde hiç beğenmediğim o şekilsiz cd çaları koymuşlar.
    Koltuk döşemesinde kumaş kalitesi çok çok düşmüş ve mevcut focus trend versiyonundan da kötüleşmiş.
    58000 TL fiyatla arabayı satışa sunacaksın ama gel görkı ucuz bir cd çalar, iç kısımında görsel olarak en çok görünen yerlerini ucuz pazar malı gibi duran kumaşla kaplı koltuklar.
    C-max gibi bir araca hiç mi hiç yakıştıramadım.Bu yapılan ucuzlatma araç başına kaç TL olmuştur merak ediyorum doğrusu.
    İnşallah ford yetkililerinin akılarına gelirde kulanıcı forumlarını bir göz atıp yeni çıkan araçlarla ilgili bizler nihayi tüketicilerin araçla ilgili istekleri ve yorumlarını dikkate alıp gerekli iyileştirmeleri yapılabilir.Küçük ve önemziz gibi duran bu ayrıntılar yeri geldiğinde araç almalırını etkileyebilir.
    Bayilerere gönderilen ilk araçla ilgili tüketicinin ilk tepkileri ve yorumlaı ile ilgili anket çalışmasıda yapılabilir.
    İyileştirmeleri takip edip fiyatlarında biraz oturmasını bekleyip yeni C-max satın alma kararı verebilirim.Aksi halde bu hali ile mevcut aracıma binmeye devam.

    Saygılarımla


    2004 FOCUS C-MAX TDCI TREND 82.000Km





  • @ OGNİ
    valla arkadaşım bende o sony i bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.Çünkü ford ile sony i yanyana görmeye alışmıştım.özellikle o koltuklar ne ya valla 30 binlik araç gibi hiç beğenmedim çok kılıksız çok kalitesiz acaba ellerinde kalan kılıflarımı taktılar anlamak mümkün degil üstelik rahat ta degil bunun gibi gösterişli ve kaliteli arabaya o teyp ile o kılıflar yakıştımı . bilmiyorlar ki kalite ayrıntıda gizli. göz boyamak için auto show a sony li olan getirdiler büyük bir ihtimal. arkadaşım bi sorum olacak beyaz cmax de o teyp siyah tı başka bi sitede gördüm en azından böle olacaksa bile siyah daha güzel olur orda gri sırıtıyor bence. sizde beyaz cmax e binmişsiniz teyp gri miydi siyah mıydı ?
  • 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.