Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
27
Favori
863.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman desenize bizim c max kız gib araba. 60 bin km de
  • HEM DİZEL HEM DE 2004 İSE EVET
    Ama dizel olupta bu aracı kullanmadan yatırmak günah :)
    ben uzun yoldan zevk veren aracı kullanmayı seviyorum.
    inşallah imkan olur da 200.000 km yi görürüm aracımla.
  • tissota katılıyorum bende aracı alalı 9 ay oldu 10 bın km yaptım

aracım suan 123500 km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasberny -- 26 Ağustos 2009; 12:38:34 >
  • herkese selamlar,

60000 bakımına girdik (çetaşta) 560 tl tuttu :)

2 sorum var:
    1. lastik zamanı geldi ne tavsiye edersiniz?(daha önce çok yazıldı ama bulamadım)
    2. ön camı değiştirmek istiyoruz kaskonun hasarsızlığı bozmadan verdiği cam orjinal değil acentenin dediğine göre tek fark logoymuyuş?

bilgisi olan varmı?
  • Lastik olarak 2 önerim olur:
    1. bridgestoner turanza er300.
    2. pirelli cınturato p7.
    her 2 side çok çok iyi. 2 sinide 2 aracımda kulanıyorum.test sonuçları bu 2 lastiği işaret ediyor.
    Ön camı kaskodan değişiyorsan orj olanı istemek senın hakkın olmalı. yoksa neden kasko yaptın ki?
    ben yaşadım ve orj ile değiştirdim
  • merhaba arkadaslar.
    2004 c max trend 52000 de brc marka tup var ustunde . tupu 46.000 km takılmış. sizce ne kadar eder şuan...
    bir de sağ ön cam kaldırma motoru arızalı ben sordum servıs 500 tl istedi.. cıkma bulabılecegım bı yedek parca satan yer var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tissot

Lastik olarak 2 önerim olur:
    1. bridgestoner turanza er300.
    2. pirelli cınturato p7.
    her 2 side çok çok iyi. 2 sinide 2 aracımda kulanıyorum.test sonuçları bu 2 lastiği işaret ediyor.
    Ön camı kaskodan değişiyorsan orj olanı istemek senın hakkın olmalı. yoksa neden kasko yaptın ki?
    ben yaşadım ve orj ile değiştirdim

teşekkürler abi.

istersem orjinal cam takıyo tabiki ama hasarsızlık bozuluyo :)
  • YILDA 1 CAM HAKKIN VAR HASARSIZLIĞI BOZMADAN DEĞİŞEBİLECEĞİN.
    Yoksa senin 1 yılda 2. kez mi değişiyor camın?
  • yok abi ilk ama bu hakkı kullanırken sigorta istediği camı takıyomuş. acenteyle konuştum.

abi sende bu hakla orjinal cam taktırdın ozaman :) hangi sigorta?
  • sANIRIM AXA OYAK İDİ.
    Şu an allianz.
    Belki primi biraz yüksek olabilir ama ben bu tip konularda sorun yaşamamak için A grubu Sigorta şirketlerini tercih ediyorum.
    Mesela geçen hafta sağ ön sis farım kırıldı, sigortayı devreye sokmadım. hasarsızlığım 1 kademe geriye düşecekti, o nedenle kullannmadım.
    İlginç bir şey yaşadım : sis farını komple lambası da dahil 73 tl ye değiştirdim. Kampanya varmış kdv ödemedim worlde 8 taksit + 40 tl lik çek verdiler. Bana 33 tl 8 taksit gibi komik rakama çıktı.
    Bilirsiniz c max ın bazı parçaları fahiş fiyatlı çıkmakta. Bu sefer güzel oldu:)
  • abi bizimkide kötü değil. Anadolu sigorta (hoş pert işlemlerinde çirkefliklerini gösterdiler)

acenteyle konuştuğumda orjinal cam istersem hasarsızlığın bir kademe geriler dedi.

kdv ödememe kampanyası ilginç sanki sen nereye gittin abi?

ben yetkili özel servise götürdüm bakım için 60k bakımı 560 fazla geldi bana. (4 balata ve arka diskler değişmiş normalmi?)(polen değişmedi)
  • ANKARA TAN OTO.
    C MAXIN ARKA DİSKLERİ PAHALI, 4 BALATA + ARKA DİSK + BAKIM : FİYAH EN AZINDAN FAHİŞ DEĞİL.
    AMA KDV İNDİRİMİ KAMPANYASI İLE SANKİ YETKİLİ SERVİSDE AYNI RAKAMA YAPABİLİRDİ GİBİ GELİYOR.
    BENİM 114.000 KM DEKİ DİSKLERİM HALA ORJ. KULLANIM 1. DERECEDE BELİRLEYİCİ.
    HAVA FİLTRENI AMAN 7500 KM DE BİR DEĞİŞTİR.
  • yetkili servis zaten abi özel derken otokoç değil yani :)
    kdv kampanyasından yararlandınız filan dediler ama bana çok geldi yinede.

diskler neden değişti bilmiyorum gerçekten değişmelimiydi onuda bilmiyorum :) frenlerle ilgili bi sıkıntı yoktu balatalarda ilk defa değişti

babamda kullanım ile ömür arttıran birisi normalde ama bana ilginç geldi disklerin değişimi
  • NORMALDE 3 balata değişimine 1 disk değişimi eşlik eder sorun yok ise.
    arka balatalar epb varsa 30.000 de bitiyo, bu da demektir ki 90.000 km de disk değişebilir. benimki 3 defa değişim sonu 114.000 de ama değişmedi.yani gerek olmadı.
    ama kullanım hatası ile diskte çarpılma varsa erken değişim de olabilir.
    önemli olan deişen disk yerli otosan parçası mı yoksa fomoco mu ate mi?
  • açıkçası çokta bilgim yok abi
    epb elektrikli el freni demi? evet var ama arka balatalarda ilk defa değişiyo yani ilk defa disk ve balata değişti

disklerde eğiklik filan olsa yüksek hızda frende vs hissederdim diye düşünüyorum ama dediğim gibi çokta bilgim yok :)

arabayı babam götürdü aldı ne marka bilmiyorum faturaya bakıyım
  • epb evet elektrikli park freni.
  • aracı satılık olan varmı 2004-2005 dizelll
  • 77.500 de bakım yaptırdım tüm filitreler ve yağ ilave olarak balatalar bitmek üzere dediler
    arka balata 2. kez değiştirdim... (famaco 100 tl) bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerichooo -- 29 Ağustos 2009; 19:15:22 >
  • c-max den yıne bır rekor 3.1 lt / 100 km

ızmır-aydın otobanı full bagaj ıkı yetıskın

Ford Focus C-Max
  • bende yarın aynı yolu gidip dönücem. ancak ben 132 sabitle giderim bakalım ne yakıcak :)
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.