Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
27
Favori
863.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devamlı araba yıkattığım yer ,ben söylemeden kapı fitillerini silikonlu madde ile siliyorlar . Birdahaki araba yıkatmaya kadar kafam rahat oluyor.

Aslında talkum pudra'da bu iş için uygun ama her taraf toz olur diye kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 6 Nisan 2009; 22:32:21 >
  • @tissot üstadım:

Bu hafta autoexpres yeni kasa focus ve Cmax grubunun engine lineup ' ını açıkladı. Sana güzel haberler var

1.6 tdci artık 128 hp..

2.0 tdci artık 168 veya 197 hp

1.6 turbo benzinli 148 veya 178 hp

cmaxte kullanılır mı bilmem ama 89 veya 108 hp lik 1.0 litre 4 silindir turbo benzinli makine de olacakmış (focusta)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egé

quote:

Orjinalden alıntı: KARUBYUR
    würth silikon sprey. kendi internet sitesinden satış yapıyorlar.

Bahsettiğiniz aşağıdaki spreymidir..

/>

evet ta kendisi. ben kullandım ve cok memnun kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-rayted

@tissot üstadım:

Bu hafta autoexpres yeni kasa focus ve Cmax grubunun engine lineup ' ını açıkladı. Sana güzel haberler var
    1.6 tdci artık 128 hp..
    2.0 tdci artık 168 veya 197 hp
    1.6 turbo benzinli 148 veya 178 hp

Güzel haberi @tissot üstadınıza yazmışsınız ama bizde gördük istemeden. Pardon..

Bu haberin içeriğinde yeni kasaların ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi varmı acaba.
    Ayrıca bu haberin olduğu linki buraya yazabilirsseniz sevinirim. Aramayla bulamadım da..

• alınmayınız lütfen..tissot üstad 1.6 dizelin kuvvetlendrilmesini bekliyordu hatta alım kararını yeni kasaya göre yapacaktı...

haberin linki burada
    http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/234878/new_focus_on_horizon.html

ingilizce tabii ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-rayted

alınmayınız lütfen..tissot üstad 1.6 dizelin kuvvetlendrilmesini bekliyordu hatta alım kararını yeni kasaya göre yapacaktı...

haberin linki burada
    http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/234878/new_focus_on_horizon.html

ingilizce tabii ki..

Teşekkürler, alınma yok, espriydi.

Yazıda 2010 da piyasada olması ve satışa sunulması bekleniyor diyor..

• X Rayted selamlar.
    İlgine çok teşekkür ederim.
    Bu hafta AUTOSHOW da yeni c max için 2010 eylülünde cenevre da dünya lansmanı yapılacağı , yeni focusun da bundan 1 yıl sonra piyasaya çıkacağı yazılmıştı.
    Motor olarak da 1.6 turbo benzinli 180 hp verilmişti.
    Umarım kaynak güvenilirdir.
    Zira belki 2 yıldır 1.6 tdci yeni nesilde 125-130 hp olmalı diye dilimde tuy bitti.
  • Arkadaslar tekrar merhaba...

Takip etmis oldugum bir C max ghia arac internette galiba satilmis...bildiginiz satilacak olan C max ghia varmi... km si 70000 - 80000 maximum olsun..temiz olsun.. gercek kullanicidan ve fiyati en fazla 25=26000 tl olsun.. temizden kastettigim kaportata degiseni kazasi olmasin... bir iki surtmeden dolayi boya olabilir...bu istanbul icin normaldir...sorunsuz bir arac ariyorum...mumkun ise ici bej renk...bildiginiz tanidiginiz satan olan olursa tavsiye edebileceginiz cevaplarinizi beklerim... tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akro

Arkadaslar tekrar merhaba...

Takip etmis oldugum bir C max ghia arac internette galiba satilmis...bildiginiz satilacak olan C max ghia varmi... km si 70000 - 80000 maximum olsun..temiz olsun.. gercek kullanicidan ve fiyati en fazla 25=26000 tl olsun.. temizden kastettigim kaportata degiseni kazasi olmasin... bir iki surtmeden dolayi boya olabilir...bu istanbul icin normaldir...sorunsuz bir arac ariyorum...mumkun ise ici bej renk...bildiginiz tanidiginiz satan olan olursa tavsiye edebileceginiz cevaplarinizi beklerim... tesekkurler...

http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&sKlasik=1&b[detay_5_min]=2005&b[detay_5_max]=2009&b[detay_4_max]=37000&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_activated&b[sort_order]=desc&c2=16295&c=16295&search_result_page_limit=20&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

Buraya bir bakın isterseniz.
    Alttaki linkteki ucuz sayılır ama kazalımı bi bakmak lazım.

http://www.sahibinden.com/2005_ford_focus_c_max_giha1_6_tdci_29100km-41WQQaXQQ13130309WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 10 Nisan 2009; 8:43:17 >

• hayırlı olsun abı . ılk goruslerını beklıyoruz merakla.

yukardı verıdıgn lınktekı araca baktım pek ucuz sayılmaz o cıvarlarda gıdıyor abı araclar ,

nazıllı nasıl bu arada ınsallah bu yaz nazıllı deyım ?

bı 20-30 gun kalıcam nazıllıde sen nerde yıkatıyorsun aracını ?
  • gmy sagolasın alttakı lınke baktım..zaten sureklı gorudum arac...arac guzel ama tekın degıl...benım fıkrıme gore aracı satın almıslar yaptırım sımdı satıyorlar...plaka sorguladan aracın yakın zamanda alınmıs oldugunu gordum...alınıp satılıyor demekkı...arac guzel gozukuyor..ama ısın ıcınde baska ıs var gıbı..yınede sagol..sureklı takıpteyım...senın de aklında bulunsun...aramaya devam edıyorum...bu arada tunıng boxun hayırlı olsun..benım aracımda 207 de chıp tunıng var...bıldıgım kadarıyla box ta ıyı...nekadar verım alabıleceksın pekı...ben 70 ps den su an 90 ps aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

hayırlı olsun abı . ılk goruslerını beklıyoruz merakla.

yukardı verıdıgn lınktekı araca baktım pek ucuz sayılmaz o cıvarlarda gıdıyor abı araclar ,

nazıllı nasıl bu arada ınsallah bu yaz nazıllı deyım ?

bı 20-30 gun kalıcam nazıllıde sen nerde yıkatıyorsun aracını ?

@jasberny selamlar,

Almanyadan bir arkadaş getirecek,o da taa ağustosta gelecek.Bunun ayarı hem eco hem performans, fiyatta uygun geldi birde sadece soketle iş bitiyor,bazıları var sadece perfoprmansa dayalı.Gelsin bide yazarım ,almanyadaki arkadaşım kullanıyormuş belirgin güçlenme var diyor.

Ya bu 2. el tabii dikkatli olmak lazım.Sahibinden com da az kilometreli olanlar biraz daha 30000 TL gibi istiyorlar ama zor satılır şu sıra bu ÖTV falan izin vermiyor.

Bu kış baya hep yağmurlu geçti iyide oldu,valla pazarlar her taraf eniş doluydu dün ,dün almıştık yumurtalı yaptık inanılmaz bir lezzet bu eniş.
    Bugün hava yaz gibi oldu ama yarın yine yağmurlu gösteriyor ,allah afatsız versin.

Benim ev eski elf yeni totale çok yakın orada Ayhan diye bir çocuk var 15 TL yapmışlar ama araba ilk günki gibi çıkıyor.

2-3 haftaya kadar yazlığa giderim yoksa yazın görüşmek istedim,Akbük taraflarına tatile falan gelirsen yine görüşebiliriz.

Herkese iyi günler,

• quote:

Orjinalden alıntı: Akro

gmy sagolasın alttakı lınke baktım..zaten sureklı gorudum arac...arac guzel ama tekın degıl...benım fıkrıme gore aracı satın almıslar yaptırım sımdı satıyorlar...plaka sorguladan aracın yakın zamanda alınmıs oldugunu gordum...alınıp satılıyor demekkı...arac guzel gozukuyor..ama ısın ıcınde baska ıs var gıbı..yınede sagol..sureklı takıpteyım...senın de aklında bulunsun...aramaya devam edıyorum...bu arada tunıng boxun hayırlı olsun..benım aracımda 207 de chıp tunıng var...bıldıgım kadarıyla box ta ıyı...nekadar verım alabıleceksın pekı...ben 70 ps den su an 90 ps aldım...

Akro merhabalar,

Umarım kendine uygun bi makina bulursun ,
    Ben aslında performans için değilde ,
    düşük devirlerde 1 litre sarfiyatın düştüğü yazılıyor,
    aksinede yüksek devirlerde sarfiyet yükseliyormuş ,
    ben arabayı şehir içi kullanmıyorum sadece uzun yol ,
    onuda radar yüzünden sadece 100 km den fazla gidemiyoruz, bakalım inşallah sarfiyatta bi fayda görürüz.
    Ya işte 109 bg den 129 a çıkacaz ve box olduğu için fazla ECU ya müdahele olmamış olcak diye düşünüyorum.
    Bana gelecek box'un ayarı ve fiyatı economic ayarda ,
    Emisyon değerleri normal çerçeve içerisinde bırakılmış,
    soğuk start ayarlarında değişiklik yapılmamış bir box.
    Seninkinde nasıl peki sarfiyat ve güç kendini belli etmiyormu?Senin 207 CR mi?
    CR lerde iyi sonuçlar alındığı yazılıp çiziliyor hertarafta,200 TL ye mal olacak beğenmezsem çıkarırım.
    Arkadaşımın söylediğine göre , yüksek performansa dayalı olanlarda sürekli motor arza göstergesi ikaz veriyormuş,denemişler .140 bg ye kadar ayarlı olanlarda var dedi ama problemli oluyormuş.
    Bu Box'u biraz daha rutin üretim gibi gördüm hem söküp başka araca takma imkanımda olacak.

Hadi iyi günler, çok yazdım.

• Merhaba;
    C-Max için kullanılabilecek bir bisiklet taşıma aparatı var mı?
  • Umarım kendine uygun bi makina bulursun ,
    Ben aslında performans için değilde ,
    düşük devirlerde 1 litre sarfiyatın düştüğü yazılıyor,
    aksinede yüksek devirlerde sarfiyet yükseliyormuş ,
    ben arabayı şehir içi kullanmıyorum sadece uzun yol ,
    onuda radar yüzünden sadece 100 km den fazla gidemiyoruz, bakalım inşallah sarfiyatta bi fayda görürüz.
    Ya işte 109 bg den 129 a çıkacaz ve box olduğu için fazla ECU ya müdahele olmamış olcak diye düşünüyorum.
    Bana gelecek box'un ayarı ve fiyatı economic ayarda ,
    Emisyon değerleri normal çerçeve içerisinde bırakılmış,
    soğuk start ayarlarında değişiklik yapılmamış bir box.
    Seninkinde nasıl peki sarfiyat ve güç kendini belli etmiyormu?Senin 207 CR mi?
    CR lerde iyi sonuçlar alındığı yazılıp çiziliyor hertarafta,200 TL ye mal olacak beğenmezsem çıkarırım.
    Arkadaşımın söylediğine göre , yüksek performansa dayalı olanlarda sürekli motor arza göstergesi ikaz veriyormuş,denemişler .140 bg ye kadar ayarlı olanlarda var dedi ama problemli oluyormuş.
    Bu Box'u biraz daha rutin üretim gibi gördüm hem söküp başka araca takma imkanımda olacak.

evet bu zaten bilinen bir gercek...dusuk devir dusuk sarfiyat....benzinli aracların devırlerıne dıkkat ettınmı...140 la gıdıyorsun mesela devır 5000 de...dızelde ıse 3500 ... benım kı 1.4 HDI 70 ps den 90 oldu...tabıkı bellı edıyor...son suratte kı bu 170 tı su an 180 en yanı fazla bır degısıklık yok..asıl fark kalkıslarda ve ara hızlanmalarda yokus yukarı cıkarken kendını gosterıyor..arac bayılmıyor...sarfıyatta da barız bır dusus oldu...bunun da nedenı aracımla ıstedıgım km ye daha cabuk ulasabılmem ve hızımı korumak ıcın gaza daha az basmam...eskıden karma 6 lt ıdı .. sımdı 5,2 ye dustu...aracta chıp var dıye de kullanım tarzımı degısıtırmedım..hep aynı hız aynı kalkıslar...senın box ta hayırlı olsun terkar...goruslerını paylasırsan sevınırız...umarım sarfıyatın duser..kullanma tarzını degıstırmessen tabı...

• GMY hayırlı olsun.
    Benim kullanım tarzım genelde şehirler arası yollarda tempolu gidiş şeklinde.
    Bunda bende olan ikinci bir box ın payı buyuk. : ) . . .
    Araçta geldi 106.000 km ye.
    Otobanda 150-160 bandında saatlerce yol alınırsa bu senin bax ile sonu ne menem olur acep.
    Hatta ben box nedeni ile 150 değilde 160-190 bandına taşırsam seyir hızlarımı motor limitlerim aşılır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissot

GMY hayırlı olsun.
    Benim kullanım tarzım genelde şehirler arası yollarda tempolu gidiş şeklinde.
    Bunda bende olan ikinci bir box ın payı buyuk. : ) . . .
    Araçta geldi 106.000 km ye.
    Otobanda 150-160 bandında saatlerce yol alınırsa bu senin bax ile sonu ne menem olur acep.
    Hatta ben box nedeni ile 150 değilde 160-190 bandına taşırsam seyir hızlarımı motor limitlerim aşılır mı?

Teşekkürler tissot,

Valla yeşil ok 3500 d/d kadar az tüktim diyor buda 168 km hız yapıyor,yanı 168 km/h kadar fazla tüketim olmayacak.

Ben deniyeceğim ve merakımı gidereceğim,yalnız işte geç gelecek biraz bekliyeceğim belki arkadaşın arkadaşlarından erken gelen olursa bakalım.

Kargo ve gümrük olursa fiyat çok yükseliyor onun için bekliyeceğim.

Weniger verbrauch ,daha az tüketim demek oluyor.

Ford Focus C-Max

Ford Focus C-Max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 11 Nisan 2009; 16:38:35 >

• benım c-max kapının önünde dinlenirken bu sabah cektım.

Ford Focus C-Max
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion2000

Arkadaşlar bu araç satıcıları , servisler yalancı ve aynı zamanda üçkağıtçı mı oluyor .Başımdan geçen bir olayı anlatayım size sizler karar verin.
    Geçen hafta Edirne Tuzcular Ford bayiinden sağlıkçı indirimi ile Ford Cmax için anlaştık ve kapora olarakta aracın parasının yaklaşık %80 'ini verdim.Bunun içinde ön-arka park sensörü ve boya koruma da dahildi .Hafta sonu buradaki arkadaşların yazdığı cmaxl'leri görünce kazık yediğimi düşünmeye başladım ve haftasonu satış müdürü ile konuştum.Bu fiyatada alanlar var diye düşemeyiz dedi tamam dedim .Pazartesi görüşürüz ,konuşuruz dedim .Pazartesi dediğiniz fiyata tamam dedim aracı hazırlamalarını söyledim .Park sensörlerini de takarsanız plakayı aldığımda hazır olur dedim.Sonra ne demesinler ,park sensörü mü biz onları işçilik almadan takamaz demesinler mi ? Arkadaşlarımda vardı yanımda onlarda duyduğu halde , yok ben öyle birşey dememdim dedi satış müdürü .Sonra satış elemanı telefonda bir de bana ,sizin aracı sizden 3000 ytl fazlasına almak isteyen vardı vermedik demez mi nasıl verirsiniz dedim ,biz bir yolunu buluruz yaparız dediler pişmiş piimiş bir de, verdiğim 30.000 ytl ne olacak dedim hiç önemli değil biz bozardık dedi resmen dalga geçtiler. Artık sinirim iyice bozulmaya başladı Dr plaka için sizin aramanız gerekli dediler,aradım plaka yokmuş 2-3 gün sonra gelir dediler .Arabayı almak istedim geçici plaka ile yasak dediler.Bilen varsa yazsın arkadaşlar ,2 ay önce 2 arkadaşımda 1 ay geçici plaka ile gezdiler bu arada .Sonra xenon farda indirim yapacaklarını söylediler .350 'den 300'e yaparız dediler .Bakmaya gittim çıkan halojen ampulleride almak istediğimi söyleyince cins cins baktılar vermiyoruz diye sonra satış elemeanı ile konuştum verdiler .PArayı ödeyecekken 325 dedi.300 konuşmuştuk ne zaman ben öyle bir şey demez mi servis elemanı kız ,kendisi ile aynı gün 2 saat önce konuşmuş iken .İnsanın parası ile rezi olması budur işte.
    Hükümey ötv'yi indirdi ama pazarlık payı kalmadı ,firmalar parayı ceplerine attılar ve müşteriyi adam yerine koymuyorlar.Yalan dolan işleri ,eskiden ..... dibinden ayrılmazlardı araba satmak için bizim bilinçsiz halkımızın arabalara bir anda saldırmaları yüzünden işler bu durumlara düştü. Başıma gelen olayla ilgili yorumlarınız bekliyorum .Ayrı konu başlığı bile açılabilir bunlar aslında .

Yukarıda yazdıklarıma ek olarak arabayı aldım .Araba güzel kullanımı rahat fakat büyük konuşmayayım ama bir daha ford almam .Hele bu bayiiden yine hiç almam.Neden nerseniz ;
    Bu seferde arka stopların içine su giriyor ,buharda değil .Tamamen su garantiden değiştireceklermiş, gösterdim zar zor inandılar sonra su girdiğini kabullendiler ,çift taraflıdı o anda sadece sağa aldı su .Acaba 2008 -2009 model alıp bu sorunu yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 12 Nisan 2009; 14:40:38 >

• 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.