Bildirim
ford focus 2005 model collection alınır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben fiyatının cok oldugunu dusunuyorum 1 yıl olmadı 2005 model trend stil paket vardı bende satmıstım 29.250 ye ve sattıgım kişi gecen hafta sattı aracı 31500 e ve110k km deydi. 50 k da focus zor ama olsa bile sırf km dusuk diye verilmez diye dusnuyorum. piyasa bitik durumda zaten kimse arac satamıyor o fiyata da satamaz acele etmeyin daha iyisi bulunur
malum sitede paralı ilan donemi aslında bir taraftan işe de yaradı millet abuk subuk ilan veremez oldu pazarlar daha şen bu aralar pazarları dolasmanızı oneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy
ben fiyatının cok oldugunu dusunuyorum 1 yıl olmadı 2005 model trend stil paket vardı bende satmıstım 29.250 ye ve sattıgım kişi gecen hafta sattı aracı 31500 e ve110k km deydi. 50 k da focus zor ama olsa bile sırf km dusuk diye verilmez diye dusnuyorum. piyasa bitik durumda zaten kimse arac satamıyor o fiyata da satamaz acele etmeyin daha iyisi bulunur
malum sitede paralı ilan donemi aslında bir taraftan işe de yaradı millet abuk subuk ilan veremez oldu pazarlar daha şen bu aralar pazarları dolasmanızı oneririm
hocam 3 aydır araç bakıyorum.hep çürük araç var ortalıkta.bende şunu gördüm şu anki piyasada.kimde aracını satmak istemiyor.değiştirmek istese o kadar para verecekki değiştirmiyor.şaşırtıcı ortam şu an..bende 1 tl fazla olduğunu düşünüyorum ama km önemli bizim gibi küçük şehirde yaşayan insan için.bilmiyorum karar veremedim.
-
ben inanmıyorum hocam 50k km ye 12 yasında araba yılda 4000 km ayda 340 km gibi birsey yapıyor gercekten cok nadir bulabilirsiniz. Benim müdürde vardı ondan almıstım ben arbayı 78k daydı 2005 modeldi. sadece işe gidip gelirken kullanılan evin 2.arbası oyle rasgelecekte cok zor...
eger net biliyorsanız eywallah ama eski kasa da almayın be hocam arada cok cok ciddi fark var. o para veriyorsanız madem kia rio lara falan da bakın ne bilim bi segment dusun ama daha genc bir araba alın -
o fıyata ben sana focus 2 ghia verım yazık focus 1 lere o kadar verılmez bence. -
focus alınır fakat o fiyatlara alınmaz ilerde satış yaparken zarar edersiniz. 3-5 boyalı olmasına bakmayın derim çok çok temizine 30 anca. -
haklı olabilirsiniz fakat son dönemlerde piyasayı ciddi gezmediğinizi düşünüyorum.internetten fiyat aralığı ve km aralığı koyup oradan bi fiyat belirlemek çok mantıksız.aracı 32500 e aldım.6 aydrı araba arıyorum.30 a yakın araba değiştirdim.ford araç ilk defa alacağım için başlığı açtım. 100 lerce araç içinde bu aracı aldım fakat baya memnun kaldım. 1,2 araçlara 30,000 tl isteniyor.boyasız hatasız araç yok.çoğu takla atmış.güneş yanığı vs. var. -
Çok pahalı. -
neye göre pahalı ? malum sitede veya piyasada örnek yok.arkadaşlar sıfır araçlar ne kadar biliyo musunuz? -
Focus 1 aldıktan sonra ha 2000 modelini almışsın ha 2005'ini niye 32.500 veriyorsun ki sırf 50.000 km diye ??? O paraya 100-150.000'de 2005-2006 mondeo alınır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X