Arkadaşlar; Benim arabamın ototeybinde keycode problemi yaşıyorum.Modelin üzerinde 5000 RDS E-O-N yazıyor CD changer compatible yazıyor(Sanırım bu araçların standart teyibi bu). Durum Şöyleki; Arabanın teyibinin kafası bigün çıkmıştı.Bende taktım ama açtığımda şifre soruyodu 0000 dır deyip denedim ama olmadı 30 dk belmeden sonra öbür şansı veriyor bana.Bende bilmediğim için bişi girmedim. İnternetten baktım biraz bikaç yabancı forumda teybin seri nosunu vermişler adam şifreyi yazmış falan.Şimdi benim 2 sorum olcak; 1-Teybin seri nosunu nerden öğrenebilirim. 2-Acaba forumda seri nosunu versem bana şifreyi bulabilecek bi arkadaş var mıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
özyürek nickli mehmet abi sana yardımcı olur, 5 dakikada key code'u bulup gönderir, sıkma canını
quote:
Orjinalden alıntı: karenin özyürek nickli mehmet abi sana yardımcı olur, 5 dakikada key code'u bulup gönderir, sıkma canını
M ile başlayan Seri numarasını yazın bakayım...
hocam teybi sökmeden seri nosuna bakma şansım var mı?Yada kısacası seri nosunu nerdne öğrenebilirim.
Seri numarası teybin yanında yada arkasında bir yerde etiketlidir.. Sökmeden bulma şansın yok...