Şimdi Ara

FORD FOCUS 2001 OTO TEYP KEYCODE PROBLEMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
38
Favori
96.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cadaver1912

quote:

Orijinalden alıntı: yamanbeyy

tskederim halloldu saolun

önemli değil

Alıntıları Göster
    slm. akü nedeniyle radio code 11 diyo sanırım 13 te kilitleniyormuş. 2000 focus seri M058731 yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzayildiz29

slm. akü nedeniyle radio code 11 diyo sanırım 13 te kilitleniyormuş. 2000 focus seri M058731 yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    8920
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

8920

Alıntıları Göster
    süper ya Allah sizleri eksik etmesin başımızdan.
  • quote:

süper ya Allah sizleri eksik etmesin başımızdan.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende aku yuzunden teybim kot istiyor. seri numarasi M049424. size zahmet olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadaver1912

quote:

Orijinalden alıntı: yamanbeyy

tskederim halloldu saolun

önemli değil

Alıntıları Göster
    iyi günler benimde aracım teyp code istiyor seri no:m061319 cevabını hemen verebilirseniz sevinirim tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabus44

iyi günler benimde aracım teyp code istiyor seri no:m061319 cevabını hemen verebilirseniz sevinirim tşk ederim

Alıntıları Göster
    ben kendiminkini cozdum. kabus44 seninkide nanirim 2879. sanirim olmasi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savata27

ben kendiminkini cozdum. kabus44 seninkide nanirim 2879. sanirim olmasi gerek.

Alıntıları Göster
    Savata tşk ederim emeğinize sağlık code çözdüm ford servisine gidip laf anlatmaktan kurtardın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabus44

Savata tşk ederim emeğinize sağlık code çözdüm ford servisine gidip laf anlatmaktan kurtardın beni

Alıntıları Göster
    rica ederim kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savata27

rica ederim kardesim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aracım 2001 model ford focus teybin seri nosu MGP DJS 4-09 5000RDS E-O-N YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takir64

arkadaşlar aracım 2001 model ford focus teybin seri nosu MGP DJS 4-09 5000RDS E-O-N YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Alıntıları Göster
    Yanlış kodu söylüyorsunuz M ile başlayan gerisi 6 hane sayı olan bir seri numarsını söyleyeceksiniz
  • quote:

8920

Alıntıları Göster
    bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. seri no:M345153
  • quote:

Orijinalden alıntı: qUaTTr00

bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. seri no:M345153

Alıntıları Göster
    6028
  • quote:

6028

Alıntıları Göster
    programı upload ettim cevap bekmeden kendiniz bulabilirsiniz tek yapmanız gereken m yazan yerın yanına 6 hanelı kodu yazıp 5 e basmanız bu kadar. indirmek için linki kopyalayıp boslukları silin.

http://r a p i d s h a r e . com/files/381531185/2.MODEL_Ford_M_serial_calc.rar

şifre :www.fordayedekparca.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadaver1912 -- 29 Nisan 2010; 14:22:23 >

• arkadaşlar size zahmet (m348150) bide söliyeceginiz kodu nasıl gircem teyp'e ?? şimdiden teşekkür ederim ....
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2006 ford focus aracımın cd ı bugün kilitlendi teybin seri numarasını sizlerin söylediği yerlere baktım ama bulamasım yardımcı olursanız çok sevinirim yakında uzun yola çıkacağım teşekkürler
  • arkadaslar 2007 mondeonun teyp'inin code problemi var V008486 ilginiz için şimdiden tesekkürler
  • ARKADAŞLAR BENDE KEYCODE AÇAMIYORUM. ARACIM 2002 MODEL FORD FOCUS SEDAN COMFORD
    SERİ NUMARASI M050680 LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya4345

ARKADAŞLAR BENDE KEYCODE AÇAMIYORUM. ARACIM 2002 MODEL FORD FOCUS SEDAN COMFORD
    Adam programı vermiş daha da soruyorsunuz. Eline sağlık kardeşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya4345

ARKADAŞLAR BENDE KEYCODE AÇAMIYORUM. ARACIM 2002 MODEL FORD FOCUS SEDAN COMFORD
    selam kardeş. Programa göre kod: 2329

uyarsa haber et
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.