Bildirim
Ford Fiesta Lastik Seçimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aklın yolu bir. Bridgestone öneririm ben de. Michelin de iyi lastik ancak hamuru Türkiye yolları için fazla yumuşak; bir kasiste lastiğin tırnağı kırıldı ve hep oradan hava kaçırdı. Tırnak kırılmasının tamiri de yok. Şimdi yeni aldığım araba fabrika çıkış üzerinde michelinler ile geldi kara kara düşünüyorum.
Good Year'a ise soğuğum. Abim 4 tane aldı, bir türlü balans tutmadılar. Teknik inceleme imalat hatası dedi. Garanti kapsamında gönderelim dedik işlemler en az 6 ay süreceği için kışa erteledik. Kışın kar lastiklerini takacak öyle gönderecek.
Bir keresinde de milliyetçilik yapıp Petlas almıştım, yol uğultusu baya arttı. Hani yeni lastik takınca yol tutuşta ve frenajda bariz bir iyileşme hissederseniz ya Petlas da o olmadı. Baya üzülmüştüm.
Lease Jettamız fabrikadan Dunloplu geldi. Dunloplar da fena değildi. Bir yıllık tecrübemizde üst düzey lastik izlenimi edindim.
Pirelli lastikler ikinci el aldığım bir araçta olduğu için onların yeni haline şahit olmadım. Ama bir yıllık halleri kesinlikle Bridgestone nun bir yıllık hali ile aynı değildir. Bence bridge en iyisi. Lastik almam gerektiğinde hep bridge tercih ettim, ve keyif aldım.
Bir de ne lastik alırsanız alın, üretim senesini okumadan ödemesini yapmayın. Bunlar bisküvi gibi raf ömürleri var. Bayatlıyor. En tazesinden takın. Lastiğin üzerinde yazar muhakkak yılı. 2011 hatta 2012 bile lastiği alınmaz yapar. 2013 üretimlerden bulun ki keyif versin ve sizi uzun süre götürsün.
Şimdiden hayırlı olsun. Araç sahibi olmanın en keyifli yanlarından biri 4 lastik alışverişidir. Çok değiştirir arabayı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X