Şimdi Ara

Ford B Max Alınmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç alacaklara tavsiyem şudur.
    B-Max aracını görünüşüne aldanıp sakın almayın. O kadar sorun çıkarıyor ki servisten sizi çıkarmıyor. Benim aldığım araç daha 1. ayından itibaren arka cam otomatiklerinde sorun ile başladı. Ve durmadı....
    Ne mi oldu. Sorunlar hallolmadığı gibi her geçen gün yenisi üzerine eklendi. Ne B-Max' i aldığım ford bayisi ne de Ford Otosan ilgilenmiyorlar.
    Tabii ki iş mahkemelik oldu. Allah'a şükür 2. celsede kazandım.
    Ne paramı alabildim ne de aracı değiştirdim. Yargıtay kararını bekliyorum artık. Bu arada Aracı 10 aydır teslim etmiş durumdayım. Tabii ki bu mağduriyeti aradığım Ford Otosan "İletişim bilginiz yok maili atarak" sümen altı etti. İnsanları yıldırmak istiyorlar ama ne kadar mağdur olsam da sonuna kadar devam ettireceğim.
    Ha bu yazdıklarım sadece halimi bildirmektir onuda belirteyim.
    Umarım dikkate alınır.

• Geçmiş olsun. Sizinki şansızlık olmuş biraz. Çevremde B-Max alıpta pişman olan yok pek. Ama Türkiye'de distribütör yok biliyorsunuz zaten. Sadece "Satıcı" onlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka cam arizasi yuzunden firmayi mahkemeye mi verdiniz?

Tuketici olmakta bir yere kadar. Milletin arabasinin pistonu ters takiliyor motor degisiyor da bu yolu seciyor. Siz bir arka cam arizasi yuzunden araci iade ederseniz 10 ay da 20 ay da beklemeye mustahaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltalı_ilah kullanıcısına yanıt
    1. Cam otomatiği sorunu tek değil tabiiki
    2. emniyet kemer ikaz bozulması,
    3. bir türlü yapamadıkları torpido gözünün yerinden çıkması,
    4. orta konsol kapağının yerinden çıkması,
    5. sanki 20 yıllık araç görünümü kazandıran! kapı lastiklerinde sarkma (neredeyse yere kadar),
    6. arka kapı iç kısmının kızımın elinde kalması,
    7. kapı yaylarının kırılması

Zaten mahkemeyi kazandım. Yargıtay' ı bekliyorum
  • Bencede alınmaz.2.fusion vakası
    Geçmiş olsun.umarım yargıtaydan beklediğiniz karar çıkar

• başlık hatalı şansınız yokmuş ford kaliteli araç dediğim gibi şans olayı çevremde'de o kadar adam var memnun ayrıca böyle sorun olsaydı ben kesinlikle yaptırıp kullanırdım hiç gerek yok ugraşmaya, ayrıca servise durumu belirtseydiniz yardımcı olurlardı. biz garanti kapsamında olmayan aracı yaptırdık konuşmayı bileceksiniz
  • Durumun tam manasi. Alirsin ford olursun zort. Umarim guzelce hallolur mevzu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Durumun tam manasi. Alirsin ford olursun zort. Umarim guzelce hallolur mevzu

zort değilde şanş olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyKing

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Durumun tam manasi. Alirsin ford olursun zort. Umarim guzelce hallolur mevzu

zort değilde şanş olayı

Illaki yani. Ama burda fordun yaptigi kocaman bir ayiptir. Sen bu adami magdur edersen uc bes kurus icin, heleki hakliysa. Daha fazlasini kaybedersin. Halbuki adam geregini yapsa daha buyuk reklam olacak. Ama hersey para olmus. Kucuk dusunurken buyuk seyleri kaybediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Geçmiş olsun. Sizinki şansızlık olmuş biraz. Çevremde B-Max alıpta pişman olan yok pek. Ama Türkiye'de distribütör yok biliyorsunuz zaten. Sadece "Satıcı" onlar..

Çok güzel bir söz şöylemişsiniz. Gerçekten öyle "satıcı" dan öteye geçemez bunlar. Şu da var. Her bayi-servis de bir olmuyor onu da belirtmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: czgoruc

Arkadaşlar araç alacaklara tavsiyem şudur.
    B-Max aracını görünüşüne aldanıp sakın almayın. O kadar sorun çıkarıyor ki servisten sizi çıkarmıyor. Benim aldığım araç daha 1. ayından itibaren arka cam otomatiklerinde sorun ile başladı. Ve durmadı....
    Ne mi oldu. Sorunlar hallolmadığı gibi her geçen gün yenisi üzerine eklendi. Ne B-Max' i aldığım ford bayisi ne de Ford Otosan ilgilenmiyorlar.
    Tabii ki iş mahkemelik oldu. Allah'a şükür 2. celsede kazandım.
    Ne paramı alabildim ne de aracı değiştirdim. Yargıtay kararını bekliyorum artık. Bu arada Aracı 10 aydır teslim etmiş durumdayım. Tabii ki bu mağduriyeti aradığım Ford Otosan "İletişim bilginiz yok maili atarak" sümen altı etti. İnsanları yıldırmak istiyorlar ama ne kadar mağdur olsam da sonuna kadar devam ettireceğim.
    Ha bu yazdıklarım sadece halimi bildirmektir onuda belirteyim.
    Umarım dikkate alınır.

hangi servise gittin yetkilimi yoksa ?

• Ford B-Max bu kadar kötülenicek bir araç değil kesinlikle. Distribütör konusunda %100 Haklısınız. Size sorunlu bir araç denk gelmiş bunu bütün B-Max'lere adletmek doğru değil bence. Çünkü bu sorunlar genel olarak yok ve alanlar memnun

Yalnız size bir tavsiye'de bulunuyum yakın zamanda Çöle gitmeyin. Yoksa mazallah ayı falan kovalayabilir.

• sattığı malın arkasında duran otomobil firması görmedim daha
  • Arkadaş bu yasalar ne için var ya?

Vatandaşı korumuyorsa, beni korumuyorsa neden var bu adalet ?

Dün adam Antalya'da sevgilisine bıçakla saldırmış kızı yaralamış tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış !!!!!!

Neden ya neden? Bu adam öldürmeye teşebbüs değil mi? Amerikada aynı cezanın karşılığını tahmin edebiliyor musunuz?

Üreticiler bizi yiyor ve devlet bizi korumuyor. Ya devlet organların çalışmıyor bari bizi koruyacak kanun koy da kendimiz arayalım hakkımızı
  • Evet yetkili servis (zaten araç daha garanti kapsamında idi.)
  • Allah kurtarsın kardeş, ford iyice kaliteyi düşürdü diye düşünüyorum maliyetleri kısmak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.