Şimdi Ara

Football Manager 2023 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
20
Favori
30.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Football Manager 2023 [ANA KONU]


    Efsane Oyun Football Manager 2023 9 Kasım'da çıkıyor!

    STEAM-EPIC GAMES-MICROSOFT STORE ÖN SİPARİŞ FİYATI 479.21TL!

    FM23'ü (Steam/Epic/Microsoft Store) 8 Kasım'dan önce herhangi bir katılımcı dijital mağazadan* önceden satın alarak %20 indirime ve oyunun genellikle piyasaya çıkış tarihinden iki hafta önce sunulan Erken Erişim sürümüne sahip olun.

    Tanıtım Videosu


    https://www.youtube.com/watch?v=v9gwRzYXgOU&feature=youtu.be
    OYUNA EKLENEN YENİ ÖZELLİKLER

    YENİLENMİŞ OYUNCU ALIMI

    Oyuncu alımı her büyük spor dalının önemli bir parçasıdır, zira elinizin altında doğru kaynakların bulunmaması bir kulübün sezonunu batırabilir ya da çıkarabilir. Futbol camiasında oyuncu alım süreçlerinin evrimini daha iyi anlamak için son birkaç yıldır önde gelen Futbol Direktörleri, Veri Analistleri, Gözlemciler ve Menajerlerle kapsamlı görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerin ürünleri, daha gerçekçi hale getirmek ve oyuncu alım ekibinizin inisiyatif kullanmasına vurgu yapmak için yenilenen çok sayıda oyun alanı ile Football Manager 2023’te.

    Keşfedeceğiniz gibi, değişikliklerin hepsi birbiriyle bağlantılıdır, ancak dört geniş kategoriye ayrılırlar: Kadro Planlayıcı ve Tecrübe Tablosu, Gözlemleme, Temsilciler ve Oyuncu Alımı Toplantıları.

    KADRO PLANLAYICI VE TECRÜBE TABLOSU
    Varsayılan kenar çubuğundaki Kadro görünümünün altında yer alan Kadro Planlayıcı, bu yıl her oyuncunun kadrolarını değerlendirmek ve geleceğe yönelik yapılandırmak için odak noktası olacak.

    İYİLEŞTİRİLMİŞ GÖZLEMLEME
    Planlayıcı ve Tablo içinde mevcut kaynaklarınızı değerlendirdikten sonra, muhtemelen transfer piyasasında bazı hamleler yapmanız gerekecektir. FM23’te sizin ve teknik ekibinizin oyuncuları belirleme şeklinizi geliştirmenin anahtarı, yeni sunulan Oyuncu Alım Odaklarıdır.

    TEMSİLCİ GELİŞTİRMELERİ
    Gerçek hayattaki futbolda etkileri çok büyük olduğu ve artmaya devam ettiği için, Temsilciler artık FM23'te daha fazla oyun alanına dahil oluyor.

    OYUNCU ALIM TOPLANTILARI
    İlk olarak FM21’de tanıtılan Oyuncu Alım Toplantıları, FM23’te önemli ölçüde yenilenmiştir. Toplantılarda yapılan değişikliklerin temel amacı, toplantıları eskisine kıyasla daha ilgi çekici ve sohbet havasında geçirmekti.

    YAPAY ZEKA MENAJER İYİLEŞTİRMELERİ
    Arka planda yapay zeka menajerlerimiz için yeni bir model geliştirdik. Bu, onları bir maçın her yönünü değerlendirmek ve dolayısıyla rakipleriyle daha incelikli taktiksel savaşlar yaratmak için gereken bilgiyle donatır.

    OYUNCU KARARI GELİŞTİRMELERİ
    Oyuncu Kararı ve Maç Motoru Yapay Zekamızda önemli sayıda güncelleme yapıldı.

    ANİMASYON MOTORU İYİLEŞTİRMELERİ
    FM22’de yeni animasyon motorumuzun tanıtılmasının ardından, animasyon motorumuzun kalitesini yeni seviyelere taşıdık. Ters Kinematiği (IK) motora ve oynatma sistemlerimize dahil etmek animasyonlarımızın kalitesini, oynatılma ve birbirleriyle harmanlanma şekillerini iyileştirmemizi sağladı ve ayak kaymasını ve titremesini daha da ortadan kaldırmamıza yardımcı oldu. IK'ya geçiş, animasyonlarımızı saklama şeklimizi geliştirmemizi sağlayarak animasyonları daha iyi sıkıştırmamıza ve motoru optimize etmemize yardımcı oldu.

    DİL VE TAKIM TALİMATLARI DEĞİŞİKLİKLERİ
    Modern futbolla birlikte geliştiğimizden emin olmak için her yıl talimatlarımızı gözden geçiriyoruz; bu da futbolun içindeki insanlarla konuşmayı ve kararlarımızı yönlendirmek için onların uzmanlıklarından yararlanmayı içeriyor. FM23 için en büyük değişiklik Top Rakipteyken uygulanacak talimatlarla ilgili.

    Football Manager 2023 [ANA KONU]
    TARAFTAR GÜVENİ
    Ayrıca Kulüp Vizyonu'nda Yönetim Kurulu Güveninizin yanı sıra yeni sunulan Taraftar Güveni, takımınızın Taraftar Profiliyle temsil edilen taraftar kitlesinin mevcut ruh halini yansıtacaktır. Yönetim kurulu ister finansal ister stratejik olsun hedeflerinize odaklanmaya daha yatkınken, taraftarların kimliğinize, önemli rakipleriniz karşısındaki performansınıza ve bireylerin performanslarına odaklanma olasılığı daha yüksektir. Önceden taraftarlar sorunlarla ilgili yorum yapıyordu ancak yönetim kurulu her şeyin üstünü örtüyordu; şimdi ise durumu eşitlemek için çalışıyoruz.

    DİNAMİK MENAJER ZAMAN ÇİZELGESİ
    Çoğu eğlence biçiminde, gerçek hayattan ya da bir başkası tarafından yaratılmış bir hikayeyi okuyor, izliyor ya da oynuyorsunuz.
    Zaman tünelinizde, kariyeriniz boyunca kazandığınız şampiyonluklardan güvenilir asistanınızın ekibinize ne zaman katıldığına kadar farklı olayların bir derlemesini kronolojik sırayla göreceksiniz.

    RESMİ UEFA LİSANSI

    Bu yılın başlarında Football Manager tarihinde ilk kez UEFA Kulüp Turnuvalarını FM23 için lisanslayabilmek üzere UEFA ile bir anlaşma sağlandı.


    Football Manager 2023 [ANA KONU]


    FAYDALI YAMALAR

    FACE YAMASI HER AY GÜNCELLENİYOR. SİTEYE ÜYE OLMANIZ YETERLİ.

    indirdiğiniz dosyaları Çıkartıp “belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2023/graphics/faces/” yolunu izleyerek logos klasörü içerisine atın. Eğer logos isimli bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
    Oyun içi ayarlardan ara yüz sekmesine girin. Burada çerezleri sıfırla butonuna bastıktan sonra temayı yenileyip ayarları kaydedin.

    https://df11faces.com/Updates

    LOGO YAMASI BEĞENDİĞİNİZ PAKETİ SEÇİP İNDİREBİLİRSİNİZ.

    Çıkarttığınız dosyaları “belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2023/graphics/logos/” yolunu izleyerek logos klasörü içerisine atın. Eğer logos isimli bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
    Oyun içi ayarlardan ara yüz sekmesine girin. Burada çerezleri sıfırla butonuna bastıktan sonra temayı yenileyip ayarları kaydedin.


    https://sortitoutsi.net/graphics/logos



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 4 Ekim 2022; 19:50:24 >



  • yine çok değişiklik olmayan bi oyun be

  • Haftalik toplantida talimat veriyorum diyorum ki sadece Türk oyuncu olsun yabancı kurali var bana sadece Türk getirin diyorum bana inatla Türkiye haric her ülkeden oyuncu oneriyorlar
  • aurosonic kullanıcısına yanıt
    Hocam yapay zekanın gelişmesi lazım. Verdiğimiz tepkilere taleplere komik cevaplar geliyor hakikaten.
  • Konsol versiyonu yıne tablet versıyonu gıbı mı olacak az detay yoksa PC gibi çok detaylı mı olacak bilgisi olan var mı?

  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    PC gibi olmaz bence. Konsolda oynamam ben.
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Ben 1 sezon dayandım sonra bıraktım PC gectim PC gibi olmuyor malesef detay onemlı bu oyunda futbolcular ne kadar sinir edip cephe olsada etkileşim olmalı.

  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    En basitinden logolar yok oyuncu yüzleri yok yokta yok. Konsola gelmesi tamamen fantazi. Gerçek FM ci konsolda oynamazz
  • https://www.youtube.com/watch?v=cfnmYAJnO2E&feature=youtu.be

    Yeni birkaç şey daha eklenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 14 Ekim 2022; 19:8:25 >
  • Yeni oyunda taraftarların fanatikliği de eklenmiş 3 takım nasıl girilecek bakalım. Epey tartışma döner kimse memnun olmayacak Football Manager 2023 [ANA KONU] 

  • Beta çıktı ses seda yok kimse almadı mı biraz ekran görüntüsü atın. Ben maaşı bekliyorum.
  • Atamıyorum beta yok çünkü :)

    Bende almadım daha. Kutulu bekleyeceğim muhtemelen. Olursa uygun fiyatta Ortaklıkla olabilir. Kutu alana kadar. Pek bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 21 Ekim 2022; 8:57:19 >
  • Teknik özelliklerin az gelişme sorunu var. 2039 a kadar simüle etmişler potansiyelli oyuncularda mental fizik coşarken teknik özellikler 1 2 zor yükseliyor.

  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Çünkü doğrusu bu teknik çok gelişmez Allah vergisi bi şeydir teknik ama fiziksel zihinsel gelişebilir insan
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

    Senin dediğin özel yetenek.

    Sigames hatayı kabul etti düzeltecekler.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.