Arkadaşlar bu önceki sürümlerde kadro derinliği bölümü vardı, mevkilerine göre oyunculara yıldız veriyordu, orayı bulamadım. Bu sene kaldırıldı mı acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 8 Kasım 2022; 20:9:22 > |
Football Manager 2023 [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Gamepass'dan yükleyince bu lisans ve isim yamalarıını ekleme biraz sorun olabiliyor o yüzden en iyisi steam.
Adam akıllı lisans ve isim yaması çıksın sonra bir kaç güncelleme yesin o zaman oynanır bence oyun çıkar çıkmaz kariyer açıyoruz, kariyere yazık oluyor valla.
-
Acildi ben de,
Oynamadim ama hullcityi secip oyun ekranina girdim.
-
var hocam editor
-
oyunun touch versiyonu ile pc versiyonunun arasında fark vardır elbet fakat nedir nerede görebilirim? eskiden çok büyük farklar vardı eskiden bu sene nedir ne değildir
-
Eskiden sorundu, artık değil.
-
Oyunun Console versiyonu malesef yıne Tabletten hallıce yoklukta oynanır ama PC varken malesef yuzune bakılmaz.
-
iphone 14 pro da oynadım touch versiyonu oynanabilir gelmedi bana pek :/ sadece tüm cihazlarda oynanması güzel iphone ipad apple tv vs
-
Oyuna akşam bende 2 saat kadar baktım fm22 den bir farkı yok gibi.
Şampiyonlar ligi felan güzel olmuş ama
-
Gamepass'ten indirdim açıyorum tam ekrana geçiyor siyah ekrandan bir şey gelmiyor ve birkaç saniyede herhangi bir hata vermeden kapanıyor bilgisi olan var mı acaba?
-
Cl ekran goruntusu atabilen var mi? İyiyse gamepass alirim. Zaten oyunda cl disinda fark yoktur ))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel güzel ortam felan sahaya çıkarken CL müziği çalıyor.Reklam panoları orjinal reklamlar.Kura çekimleri, skoreboard v.s çok hoşuma gitti.
-
Peki hocam simdi yuz forma paketleri var belgelerimde ben adini 2022 den 2023 e getirsem olur mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olur olur bende o şekilde yaptım
-
Bu arada fm22 deki favori skin zealand fm23 e de geldi tavsiye ederim.
-
Ne yaptıysam da sorunu çözemedim şu şekilde hata raporu aldım anlayan yardımcı olan olur mu acaba?
google docsLogfile.rarhttps://drive.google.com/file/d/1Ou3Zi41NkC26skjCTih8D7fQnCtJ3l_J/view?usp=share_link -
Asphalt9 da aynı sorunu yaşadım şunu yükleyince düzelmişti bi dene.
https://learn.microsoft.com/en-US/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170
-
Teşekkürler hocam bu tema gerçektende olmazsa olmaz.
Bu arada Arda çok iyi değil mi? Genel anlamda fenerbahçeyi bu sene çok iyi yapmışlar crespo bile ateş ediyor :D
-
Teşekkürler cevap için hocam maalesef olmadı
-
Onların iyi olmaması zaten sıkıntı olurdu asıl bomba ısak vural bu sene bence efsane olmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X