Şimdi Ara

Football Manager 2009 (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir oynamıyordum,dün gireyim dedim yine saatlerce oynadım

A.madridle 2. sezon ortalarındayım, Mariano Pernia gol krallığına gidiyor

Agüerodan çok gol attı herif süper oynuyor valla,

bazı oyuncular var gerizekalilar, o kadar teklif ediyorum kabul etmiyorlar,beleşten başka takımlara gidiyorlar deli oluyorum
  • @Supporterz

De Rossi ile Aquilani yi sattım, kadro da cok iyi ama hala oturmadı 4. haftaya geldim tekliyor takım hala. Power Of The Goal kullanıyorum halbusem. Senin takım ne alemde, oturdu mu taktik?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

@Supporterz

De Rossi ile Aquilani yi sattım, kadro da cok iyi ama hala oturmadı 4. haftaya geldim tekliyor takım hala. Power Of The Goal kullanıyorum halbusem. Senin takım ne alemde, oturdu mu taktik?

Ayıptır söylemesi, Fm 2008'de 2.sezonda Buffon'u getirdim Valencia'ya, o oyunumu oynuyordum.http://img110.imageshack.us/img110/9448/buffonrd6.jpg
    Neyse girdim şimdi Inter'le Super Kupa finali vardı, onu yaptım, 1-1 bitti, uzatmalarda yenildik. Taktik araştırmadım henüz, kendim dizip 1-2 komut vermiştim ama şimdi bakacağım taktiklere.

Football Manager 2009
    Benim kadrom böyle, sen hangi transferleri yaptın acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

@Supporterz

Ayıptır söylemesi, Fm 2008'de 2.sezonda Buffon'u getirdim Valencia'ya, o oyunumu oynuyordum.http://img110.imageshack.us/img110/9448/buffonrd6.jpg
    Neyse girdim şimdi Inter'le Super Kupa finali vardı, onu yaptım, 1-1 bitti, uzatmalarda yenildik. Taktik araştırmadım henüz, kendim dizip 1-2 komut vermiştim ama şimdi bakacağım taktiklere.

Football Manager 2009
    Benim kadrom böyle, sen hangi transferleri yaptın acaba ?

Benim kadrom böyle ama acayip gol sıkıntısı çekiyorum.Gerçi 3-4 maç yaptım ama kendi evimde Catania'yı yenemedim bu kadroyla
    http://img149.imageshack.us/my.php?image=romals0.jpg

• @Maitapha

Buonanotte ilk sezonda as oynayacak bir oyuncu değil, oynasa bile yeri AMC olur değiştirmen lazım.
    Bir de Cicinho'nun asıl mevkisi MR, aynı şeyi geçen sene Marcelo için söylüyordum.

Transfer sezonuna kadar böyle yap bence.

Cardozo
    Totti
    Vucinic - Veloso - João Moutinho - Taddei
    Riise - Mexes - Fazio - Panucci
    Doni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

@Maitapha

Buonanotte ilk sezonda as oynayacak bir oyuncu değil, oynasa bile yeri AMC olur değiştirmen lazım.
    Bir de Cicinho'nun asıl mevkisi MR, aynı şeyi geçen sene Marcelo için söylüyordum.

Transfer sezonuna kadar böyle yap bence.

Cardozo
    Totti
    Vucinic - Veloso - João Moutinho - Taddei
    Riise - Mexes - Fazio - Panucci
    Doni

Cicinho sağ bekte yeşil ama ben zaten 2 bekimden de memnun değilim. Gelen ortalarda kafayla ters kademeye giremiyorlar, havadan çok gol yiyorum. 2.sezon değiştiricem inşallah ikisini de. Bir taktik seçip hala oturtamadım maymun oldu takım.

• Henüz denemedim ama v2.0 ın ilacı bu sitede mevcut http://www.0smanelka.org/football-manager-09-920-guncellestirme-yamasi.html
    Yalnız anlamadıgın nokta bazı sitelerde patch 111 mb bazılarında ise 224mb hangisini çekicez acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 18 Ocak 2009; 14:31:09 >
  • beyler elinde 9.02 nin ilacı olan bana pm atabilir mi?
  • ilaç çıktı mı ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebron790

ilaç çıktı mı ki ?

Etrafta 5-6 tane ilaç dolaşıyor ama hiçbiri işe yaramıyor.
  • bursaspor ile 3. senemde şampiyon oldum. ş. ligi gruptan çıkamadım. yönetime stadın kapasitesini arttırın dedim. yapmadılar. ultimatom verdim ve kovuldum:D

sonra aston villaya başvurdum. kabul edildim. 2. senemde uefayı aldım ve şu an 3. sene çok iyi ve genç kadro kurdum. agbonlahor, curties davies gibi oyuncuları iyi fiyata sattım. scout programı vs hiçbirşey kullanmadım. aldıgım zevki anlatamam. yanlız türkiye ligi diger liglere göre aşırı zayıf kalıyor. yabancı sınırlaması ve 3600 gün şartı çok zorluyor. ingiltere liginde sadece tv gelirleri bile yetiyor.

kullandıgım taktik turksportaldaki role theory.
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

bursaspor ile 3. senemde şampiyon oldum. ş. ligi gruptan çıkamadım. yönetime stadın kapasitesini arttırın dedim. yapmadılar. ultimatom verdim ve kovuldum:D

sonra aston villaya başvurdum. kabul edildim. 2. senemde uefayı aldım ve şu an 3. sene çok iyi ve genç kadro kurdum. agbonlahor, curties davies gibi oyuncuları iyi fiyata sattım. scout programı vs hiçbirşey kullanmadım. aldıgım zevki anlatamam. yanlız türkiye ligi diger liglere göre aşırı zayıf kalıyor. yabancı sınırlaması ve 3600 gün şartı çok zorluyor. ingiltere liginde sadece tv gelirleri bile yetiyor.

Aldığın oyuncuya scout ile bakacaksın o zaman gerçek sevki anlarsın.

EDİT:Aldıktan sonra bakacaksın tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 18 Ocak 2009; 20:07:01 >

• Takım arayanlar Sporting Lisbon zevkli gerçekten. 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberliğim var CL'de ise 3 beraberlik 3 haftada.

Gerçek Portekiz Ligi gibi çok kısır olmuş. Kendi ürünüm bi taktikle oynuyorum ligde 6 gol atabildim hiç yemedim

Porto 7 de 7 gidiyor çılgın atıyor. 15 atıp hiç yemediler.
  • quote:

Takım arayanlar Sporting Lisbon zevkli gerçekten. 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberliğim var CL'de ise 3 beraberlik 3 haftada.

Gerçek Portekiz Ligi gibi çok kısır olmuş. Kendi ürünüm bi taktikle oynuyorum ligde 6 gol atabildim hiç yemedim

Porto 7 de 7 gidiyor çılgın atıyor. 15 atıp hiç yemediler.

8 galibiyet 2 beraberlik oldu şu an.

8 maçın 6 sını 1-0 kazandım

Defans kale gibi de Keirrison çok formsuz Liedson da istikrarsız. Vurduğunu gol yapacak santrafor arıyorum. Just like Süleyman Hurma.

Rui Patricio mükemmel oynuyor bu arada.

• bende benfica ile oynuyorum yarım seon geçti.17 maç 2 gol yedim.ilk başta az gol atıyorken takım taktiği ve oyuncular oturunca 33 gol oldu toplamda.portekiz liginde neredeyse hiç sürpriz yok.porto,sporting lisbon,benfica malı götürüyor.ancak ne yabancı sınırlaması nede work permit olayları var.bulduğum gençleri kapıveriyorum hemen.o yüzden brezilya ve arjantin ligine iyi bakmak lazım.ancak dehşet bir orta saha kurdum.rafael carioca-eduardo(botafagolu olan)-bolzoni-zuculini-charles kabore-katsuranis(zaten vardı ama sezon sonu yolcu) dmc'ler,angel di maria,willians santana,celso borges,reyes,jonathan uttrevichya amc,aml,amr'ler-cardozo,aquino,lewandowski,gueye forvetler.asenjo da kaleci.

göbekte iki iyi dc olunca portekiz liginde gol yemek çok zor.ayrıca rakip defanslar da çok iyi olmayınca işler kolaylaşıyor.en büyük zevk ise avrupa'da mücadele etmek.çünkü transfer bütçeniz az bu yüzden oyuncu alıp satma mantığı ile oynuyorum.bir de ben de 25+ takıntısı var.bu yaşın üzerindeki oyuncuları kesin satıyorum.
    ancak şimdiki problem cardozoyu satıp yerine o ayarda bir forvet almak.

1-balotelli
    2-keirrison
    3-marquinhos
    4-aguero
    5-juan manuel mata

bu adamlar kaç paraya geliyor bilen varsa söylesin.

• 1-balotelli (12.5 €)
    2-keirrison (9 €)
    3-marquinhos (12 €) ama ilk sene bi takımda kiralık oynuyordu heralde

Bu adamlardan birini al ama fiyatları ilk sene ye göre verdim şimdi biraz dha artmış olabilir
    Aguero ise çok pahalı ve senin takıma gelmez gibi geldi bana ama
  • Bu Liedson neymiş böyle ya. Forvet özürlü bir taktiğim olduğu için forvetlerim çok az gol attı. Tek forvet zaman zaman Liedson, zaman zaman Keirrison oynuyor. 2'sinin de devre arasına kadar yalnızca 2'şer golü var. Liedson'a devler talip oldu, minimum fee'si 25 milyon euro istedim, 3 takım verdi.(Chelsea de dahil.) 31 yaşında adam, sadece finishingi düzgün diye (18) 25 milyon euroya alınır mı ya? Pis çakıcam Chelsea'ye. Yerine kimi alsam 25 milyon euroya önerisi olan var mı her mevki olabilir?

Bu arada sezon başında da Stojkovic diye bir yedek kaleciyi Man City'e 9 milyona ittirmiştim. Man City neredeyse istediğiniz her rakamı kabul ediyor. Roma olun Aquilani'ye 60 çekin yine kabul ediyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

bursaspor ile 3. senemde şampiyon oldum. ş. ligi gruptan çıkamadım. yönetime stadın kapasitesini arttırın dedim. yapmadılar. ultimatom verdim ve kovuldum:D

Aldığın oyuncuya scout ile bakacaksın o zaman gerçek sevki anlarsın.

EDİT:Aldıktan sonra bakacaksın tabi.

902 oldugu için scoutu çalıştıramadım yoksa fm 2008 i scout olmadan oynayamazdım ama böylede güzel oluyor

bu arada malesef nazar degdi son 5 maçta 11 gol atan ve 8.20 ratingle oynayan forvetim ligin bitimine 8 hafta kala sakatlandı. genç oyuncularımın hepside milli takıma çagırıldı irineunun yedegide çok kalas bir oyuncu. 3 maç üst üste yenildim man city lider ben 5 puan farkla 2.yim arsenal 3 puan gerimde 3. son 4 hafta

şampiyonluk gitti

• quote:

Bu arada sezon başında da Stojkovic diye bir yedek kaleciyi Man City'e 9 milyona ittirmiştim. Man City neredeyse istediğiniz her rakamı kabul ediyor. Roma olun Aquilani'ye 60 çekin yine kabul ediyorlar.

100 çekecem kabul edecekler diye korkuyorum.
  • arkadaslar bu taktıkle oynuyorum.bana bu tatiğe göre güzel bir forvet söylebilir misiniz 10-15 m £ luk.birde iyi bir wbr ile dc onlarda 5-10 m £ civarı olursa iyi olur. teşekkürler

http://img82.imageshack.us/my.php?image=kdrobz8.jpg

not:resmi biri sayfaya eklebilirse iyi olur denedım ama olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEK -- 19 Ocak 2009; 20:23:11 >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.