L

Yüzbaşı
18 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar ... İnternetten aşağıya linkini koyacağım klarnetin siparişini verdim daha elime klarnet almışlığım yok sorum biraz farklı olacak... Gelen siparişteki klarnet direk çalabilen birinin elinde çalmaya hazır halde mi gelecek yoksa ekstra birşeyler almam gerekiyor mu kamış vs vs bir sürü malzemesi var sanırsam...

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=20214&gid=4550#.VIrduTGUcd1
Arkadaşlar videoda incelemesi yapılan elektro akustik gitara sahibim... Fakat gitar tam bir sahne gitarı ve ben bir bass gitar alıcam kendime... Bu yüzden gitarı satıyorum aklımda bir fiyat henüz yok... Gitarı almak isteyenler zaten piyasasını bilirler bu yüzden teklifleri değerlendireceğim...

Gitarda ne mekanik ne kozmetik hiçbir sorun yoktur 0 sorun herşeyiyle 0 gibi ... Bebek gibi baktım öyle bakacak birinin de almasını isterim... Hayırlı olsun şimdiden

Fiyat :600 tl...
Beyler şöyle 2 kupon yaptım para gelirse uefa ile ilgili bir planım var sizlerinde fikirlerini almak istedim...

04 Kas 2014 21:45 Borussia Dortmund - Galatasaray Maç Sonucu 1 Beklemede 1.29
05 Kas 2014 21:45 Bayern Munich - AS Roma Maç Sonucu 1 Beklemede 1.30
05 Kas 2014 21:45 NK Maribor - Chelsea FC Maç Sonucu 2 Beklemede 1.39

Tarih: 04 Kas 2014 04:36:15 Türü: Kombine Miktar: 25.00 TRY Toplam Oran: 2.33 Kazanç: 58.28 TRY Sonuç: Beklemede

04 Kas 2014 21:45 Real Madrid - Liverpool FC Maç Sonucu 1 Beklemede 1.32
04 Kas 2014 21:45 Arsenal FC - RSC Anderlecht Maç Sonucu 1 Beklemede 1.42
05 Kas 2014 21:45 Paris St Germain - Apoel Nicosia FC Maç Sonucu 1 Beklemede 1.27
05 Kas 2014 21:45 FC Shakhtar Donetsk - FC BATE Borisov Maç Sonucu 1 Beklemede 1.28

Tarih: 04 Kas 2014 04:36:02 Türü: Kombine Miktar: 25.00 TRY Toplam Oran: 3.05 Kazanç: 76.18 TRY Sonuç: Beklemede

Şimdi bu maçlar tutarsa yapacağım kuponu sizlerle paylaşıyorum

3 kupon yapacağım 3 kupona da Asteras Tripolis - Tottenham Hotspur: 2 1.90 oran banko oynayacağım bir diğer maç ise Sevilla FC - Standart Liege olacak fakat her kupona başka sonuç oynayacağım...

Asteras Tripolis - Tottenham Hotspur: 2 1.90
Sevilla FC - Standart Liege: 1 1.41 bu kupona 50 lira yatıracağım kazanç 133.95

Sevilla FC - Standart Liege: X 5.20 bu kupona 25 lira yatıracağım kazanç 247.00

Sevilla FC - Standart Liege: 2 8.50 bu kupona 25 lira yatıracağım kazanç 403.75 lira olacak

Düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar ? ? ?
Merhaba arkadaşlar 0 araç alacağım fakat bu 3 model arasında kaldım. Alacağım üst paketlerden biri olacak acaba bu kıyaslamada hangi araç avantajlı ?
Beyler şu an elimde bir fırsat var ve 0 bir araba alacağım... Yalnız 5 yıl civarında kullanmayı düşünüyorum... 5 yıl sonra dizel ve lpg arasında ki karşılaştırma ne durumda olur sizce bana satarken ?

Yani şu an net bir karşılaştırma yapabiliyoruz lpg mi alayım dizel mi alayım vs vs ama ya satarken ? 5 yıl sonra durum ne olur görüşleriniz nelerdir ?

Almayı düşündüğüm araç bu arada Honda civic 2014 model 1.6 vtec karşısında dizel seçenek ise toyota corolla 1.4 d4 ikiside otomatik vites bu arada...
Arkadaşlar kız arkadaşımın bilgisayarına super taxi driver diye bir oyun var eski onu indirdim kurmak için power iso taktım ve bi anda karşıma otomatik onarıma hazırlanıyor ekranı çıktı daha sonrasında ise sistem kurtarma seçenekleri geliyor...

Sistem kurtarmadan geri yükleme yapıyorum bikaç gün öncesine fakat yeniden başlat dediğimde bu otomatik onarıma hazırlanıyor ve sonrasında sistem kurtarma seçenekleri ekranı yine geliyor yani bir döngüye girdim...

Bu sorunla ilgili bildikleriniz varsa paylaşır mısınız ? ?
Arkadaşlar alalımbakalım.com üzerinden bu yıl mart başı gibi Samsung Galaxy Nexus telefon aldım... Mart sonu gibi ekranı kırıldı ve garantiye gönderdim... Garantinin geçerli olmadığını fiyatını ödersem yapabileceklerini söylediler ve bana 2 yol önerdiler ya ucuz yoldan ekran değişimi yapılacak ve garantisi bitecekti ya da pahalı olan yol takip edilip garanti devam edecekti... Garantinin devam etmesini istedim ve pahalı yolu seçtim.. Elime hemen para geçmediği için bi 20 gün civarı telefon serviste bekledi ve ben parayı anca yollayabildim. Neyse sonuç olarak telefon yapıldı bana gönderildi... Telefonu açtım sim kartımı taktım fakat sim kartımı görmediğini farkettim ve sensörleride çalışmıyordu telefonun...Bunun üzerine tekrar yolladım servise ve sorunları da yazdım... Benim bildiğim 20 iş günü içerisinde serviste telefonun geri gelmesi gerekiyor fakat DELTAGSM bana 20 günü geçtikten sonra telefonla geri dönüş yapıp anakartta sorun var diyip yine para istedi...

Şimdi ben birde buna para ödemek istemiyorum çünkü zaten ekrana 370 lira para dedim şimdi anakarta 300 daha istiyolar... Ekranı yaptıktan sonra tamamen kontrol edip sağlam gönderme zorunlulukları yok mu ? ?

Bu durumda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim çünkü telefonu öylece geri gönderiyorlar...
Beyler msi ge 60 laptoba sahibim ve yanında gelen msi gaming mouse kullanıyorum uzun zaman oldu çalışıyordu fakat son zamanlarda usb aygıt tanınamadı diye hata vermeye başladı zar zor yeniden çalışıyor...

Mouseda büyük ihtimal sorun diycem ama arada bir çalışıyor ve arada bir çalışmıyor fakat ışığı sürekli yanıyor. Arkadaşın laptopta da çalışmadı fakat ışığının yanıp çalışmaması garip değil mi ve arada bir çalışması ? ?
Merhaba arkadaşlar çektiğim resimleri sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim... Upload ettikçe ekleyeceğim bu mesaja...

Hakkında
Meslek: Turist Rehberi
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
LG
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
Steam
elektrikdiregi
Tablet
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 857
İkinci El Bölümü Mesajları: 91
Konularının görüntülenme sayısı: 11.412 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.