Şimdi Ara

FOLYO İLE JANT KAPLAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
39.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 jant için 200tl fiyat almıştım en son. 15'' jantlar ve macun işçiliği de var.
  • Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler.
    Peki kumlama yaptırsak takribi olarak ne kadar tutar.
    @Duratec
    Hocam bilgi için teşekkür.Ama ben yine de bir deneme yapacam.Sadece jantın üst kısmını yapacağım için, pek sorun olacağını zannetmiyorum.Bir şey olursa bir daha yaparım nasıl olsa.Sadece tek jantı deneme yapacam.Olursa olur, olmazsa burdaki yöntemleri uygulayacağız artık.
  • 500 biraz fazla gibi sanki
    Yanlış hatırlamıyorsam puntonun jantları için 300 civarı bir fiyat almıştım.
  • zaten çakma jantlar 600-800 arası fiyata

hemen yamulup kırılıyor ayrıca
  • İstanbul'da iseniz Eyüp tarafında Jantmax var. Onlar max 250 liraya hâllederler.
  • Arkadaşlar elimde bir parça gri metalik folyo vardı.Yani folyo büyük olmadığı için deneme amaçlı nasıl görünüyor diye, parça parça yaptım.Sonuç böyle oldu.Artık jant ortaya çıktı.Şimdi folyo alıp, tek parça, daha temiz bir şekilde 4 jantıda yapacam.Yani aşağı yukarı 20 tl'ye halledecem işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Ocak 2013; 2:05:50 >
  • Bir süre sonra fren disklerinin ısı,yol koşulları,güneş gibi etmenlerden o folyolar yerinden kalkacatır.. Fren esnasında disk e takılıp fren sistemine zarar vermesi veya başka durumlar da olası.

Ben Tekrar söyleyeyim üstteki yazımı tekrar okuyun.. Yazdığım şeyi az bir şey uğraşarak kendiniz de yapabilirsiniz.

Bana özelden ulaşırsanız size uygulama fotoğraflarını atarım çok fazla zımparalanıp boyanmış jant örneği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 13 Ocak 2013; 17:01:46 >
  • yalnız jant kolları lastiğe kadar gitmediği için (bu tür janların bir adı bile vardı. amerika'dan çıkmış hatta.) kaç inç olursa olsun, olduğundan küçük görünmesi normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

yalnız jant kolları lastiğe kadar gitmediği için (bu tür janların bir adı bile vardı. amerika'dan çıkmış hatta.) kaç inç olursa olsun, olduğundan küçük görünmesi normal.

Söylediğinizde haklısınız, ama aynı renk veya ona yakın bir renk olunca, daha büyük gösteriyor.
  • Griden siyaha çevirmek daha kolay, siyahtan griye zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

yalnız jant kolları lastiğe kadar gitmediği için (bu tür janların bir adı bile vardı. amerika'dan çıkmış hatta.) kaç inç olursa olsun, olduğundan küçük görünmesi normal.

Söylediğinizde haklısınız, ama aynı renk veya ona yakın bir renk olunca, daha büyük gösteriyor.

tabi ki. bütünlük içinde olması; öyleymiş gibi gösteriyor jantı.
  • Arkadaşlar boya işi ile falan uğraşmak istemedim.Folyo ile güzel bir sonuç aldım.Boyadan hiç farkı yok.Kenarlarını siyah bıraktım.Sadece üst kısmını yaptım.Daha farklı güzel oldu böyle..Boyama,kumlama falan uğraşmadan 20 tl'ye boya işini hallettik.

FOLYO İLE JANT KAPLAMA

FOLYO İLE JANT KAPLAMA

FOLYO İLE JANT KAPLAMA

• quote:

Arkadaşlar boya işi ile falan uğraşmak istemedim.Folyo ile güzel bir sonuç aldım.Boyadan hiç farkı yok.Kenarlarını siyah bıraktım.Sadece üst kısmını yaptım.Daha farklı güzel oldu böyle..Boyama,kumlama falan uğraşmadan 20 tl'ye boya işini hallettik.

Gerçekten güzel olmuş,elinize sağlık:)

Bakalım dayanıklı olacak mı?
  • bencede çok güzel olmuş..bir süre kullandıktan sonra nasıl oldugunu bilmek isterim açıkcası...dayanıklı oluyorsa bende beyaz yapmak istiyorum jantlarımı elim seninki kadar yatkın değildir ama denemek isterim açıkcası...soranlara ben yaptım demenin keyfi çok daha fazla olacaktır.
  • Daha ilk yıkamacıda çıkmayasın, tazyikli su ile filan
  • Arkadaşlar iyi dilekleriniz için tekrardan teşekkürler.Şöyle söylim.Tam 6 yıl tabelacılık ve reklamcılık yaptım ben.Araç giydirdim.Tavan, kaput giydirme yaptım.Resimde görüldüğü gibi tavanıda ben yaptım.Folyo iyi yapıştıktan sonra ve ısı ile kenaları geçildikten sonra kolay kolay çıkartamazsın.Suya, ısıya , güneşe karşı dayanıklıdır.Tabi kaliteli folyo kullanacaksın.M,sal oracal markası kaliteli iyi bir markadır.Uygulamayı iyi yaptıktan sonra boyadan bile daha iyi duruyor.Gündüz gözüyle bir resim çektim.Artık jantlar şimdi daha büyük.
     FOLYO İLE JANT KAPLAMA

• Boya belki bu kadar iyi olmazdı. Çok beğendim eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

bencede çok güzel olmuş..bir süre kullandıktan sonra nasıl oldugunu bilmek isterim açıkcası...dayanıklı oluyorsa bende beyaz yapmak istiyorum jantlarımı elim seninki kadar yatkın değildir ama denemek isterim açıkcası...soranlara ben yaptım demenin keyfi çok daha fazla olacaktır.

2 hafta oldu yapalı.Yerinden bile çıkmıyor.Zaten folyo durdukça daha da kemikleşir.Yapıştığı zemine daha da iyi tutar.Jantının rengini değiştirmek isteyen, herkese tavsiye edilir.
     FOLYO İLE JANT KAPLAMA

• oha çok iyi olmuş, zaten tecrübeliymişsinde ellerine sağlık, tecrübe farkı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

bencede çok güzel olmuş..bir süre kullandıktan sonra nasıl oldugunu bilmek isterim açıkcası...dayanıklı oluyorsa bende beyaz yapmak istiyorum jantlarımı elim seninki kadar yatkın değildir ama denemek isterim açıkcası...soranlara ben yaptım demenin keyfi çok daha fazla olacaktır.

2 hafta oldu yapalı.Yerinden bile çıkmıyor.Zaten folyo durdukça daha da kemikleşir.Yapıştığı zemine daha da iyi tutar.Jantının rengini değiştirmek isteyen, herkese tavsiye edilir.
     FOLYO İLE JANT KAPLAMA

Bu arabayı Mat siyah folyo ile kaplamalısın. Tadından yenmez

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.