Şimdi Ara

Focusunuzda hangi marka lastik kullanıyorsunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar Focusunuzda hangi marka lastik kullanıyorsunuz?

• BRIGSTONE TURANZA ER30
  • Brigstone tavsiye eder misiniz? Bende Michelin var...
    quote:

Orjinalden alıntı: yildirim48

BRIGSTONE TURANZA ER30
  • quote:

Orjinalden alıntı: realmusician

Brigstone tavsiye eder misiniz? Bende Michelin var...
    quote:

Orjinalden alıntı: yildirim48

BRIGSTONE TURANZA ER30

Arkadasım Brigstone Turanza Er30 orjinalinde vardı. kısa bir araştırma yaptım. ultra yüksek performans lastiği diye geçiyor ama michelin ile farkını bilemem. Zira ilk arabam.
  • bizimkide 2008 ghia 1 aylık... michelin pilot primecy var yanlış yasdıysam affola
  • 1.6 Ti-VCT titanium 205/55 R16 Michelin pilot primacy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 1 Mart 2008; 13:10:24 >
  • gislaved 195-60-15
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Marka Balata
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 62500 km.dir Pirelli P6000 kullanıyorum. (malesef)

185/65/R14
  • 2000 HB Hankook Optimo K406
  • goodyear hydragrip 195 60 15 88H henüz çok yeni...
  • 2004 focus comfortumda Michelin energy kullanıyorum..Lastikler 10-12 bin kmlik..185/65/R14..Bu lastikler biraz küçük geliyor bana..Aracın performansı ve yol tutusunun artması için ne önerirsiniz..? Bir de çelik jant takmak istiyorum..Lastik ve jant ile ghia lardaki performans ve yol tutuşunu alabilir miyim..?
  • X15
    Performanstan kastın nedir...
    Yol tutuşla yan yana kullandığın için çekiş olarak algılıyorum...
    Doğru algılıyorsam
    Aracın en iyi performansı 185/65/14 ile verir...
    195/60/15 takabilirsin.. Yol tutuşun artar ama performansın olumsuz etkilenir...
    İllaki değiştireceğim diyorsan 195/60/15 tak...
    İki ölçü arasındaki tur farkı % 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurek -- 1 Mart 2008; 1:57:52 >
  • 2007 hb collection, michelin pilot primacy, üzerinde gelen lastikler. gayet başarılı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

X15
    Performanstan kastın nedir...
    Yol tutuşla yan yana kullandığın için çekiş olarak algılıyorum...
    Doğru algılıyorsam
    Aracın en iyi performansı 185/65/14 ile verir...
    195/60/15 takabilirsin.. Yol tutuşun artar ama performansın olumsuz etkilenir...
    İllaki değiştireceğim diyorsan 195/60/15 tak...
    İki ölçü arasındaki tur farkı % 3

Performanstan kastım çekiş evet..Çekiş ve yol tutuş güçsüz gibi geldi bana.(Ya da biraz açılması gerek tam bilmiyorum..:)Ayrıca görünüm olarak da göze daha hoş görünecek örneğin 15 jantlarla..Bu sınıftaki araçların lastiklerinin hepsi kalın b sınıfı lastikler var bu arabada..Sürtünme ve basınç artacak haklısınız ama motor aynı motor değil mi ghialardakiyle..Bu lastiklerle ghia ve comfortların son hızı aynı mıdır peki? Comfortlardaki lastik ve jantları değiştiren bir çok kişi biliyorum..

• 2006 Focus TDCi
    Michelin Pilot Primacy HP
    205/55 R16

Kuru tutunma: Berbat
    Islak tutunma: Mükemmel

Ben bu kadar komik bir lastik görmedim. Islak zeminde kuru zeminden daha iyi tutunuyor.
  • Michelin Primacy HP
    205/55 R16
  • Michelin Alpine var inanılmaz memnunum, Allah birdaha göstermesin ama bir kere taşa çaktım lastiği jant eğildi ama lastik bana mısın demedi :D Yol tutuşu da gayet güzel...
  • @realmusician, Michelin'lerinden memnun değil misin?
  • 2005 hb ghia dizel, üzerinde orijinal Bridgestone Turanza ER30 var. Arkadaşımın 2006 sedan focus dizelinde orijinal Michelin Primacy var. İkisini karşılaştırdığım kadarıyla Primacy konfor olarak sanki daha iyi gibi, bana benimki biraz sert geliyor, belki de kuruntu bilemiyorum. Ama benim Bridgestone Turanza'nın da özellikle fren performansını çok beğeniyorum.
  • Pirelli P6 kullanıyorum. Memnunum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.