Şimdi Ara

Focus yol tutuşu iyi diyenlere gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://youtu.be/TSHpAjQ6ZyY

Ford focus

https://youtu.be/ZizIBkHIvZo

Buda meşhur egea

https://youtu.be/tkNfiZ65I04

Edit: ekleme ve düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 25 Haziran 2016; 3:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yol tutuşu iyi

Nissan ve diğerlerinden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 24 Haziran 2016; 20:48:35 >
  • Tamam.
  • Vardı bunun konusu...
    Böyle ısıtıp ısıtıp koyunca millet fanboylaşıyor yapmayın böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 24 Haziran 2016; 20:55:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test yanlı olabilir mi acaba ? Jantın üzerinde gidecek kadar savrulmaz bir araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nissan yavaşlıyor olabilir mi ?
  • Nissan yavasliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O değilde Nissan testinde görüldüğü üzere 2KM hız farkı bile nelere sebep olabiliyor. 3ten 5ten ne olur demeyin.

• Nissan videosunu attığın araba esp ile ayakta duruyor.Qashqaide de aynı durum var şasi ve süspansiyon mühendisliği çok kötü esp üzerine dayalı bir şasi.
    Esp devreye giriyor aracı çok yavaşlatıyor ve virajı tamamlıyor qashqaide de aynı olay var mesela yol tutuş sıfır esp sayesinde ayakta duruyor.Burada nissan kullanıcı olduğunuz için Nissanı savunmanız doğal ama otomobilden iyi anlayan birisi pulsarın rezil olduğunu videodan anlar.
    Ayrıca slalom testlerin yol tutuş ile %100 tam bağlantılı alakası yok bunu denemiş biri olarak söyleyebilirim çok rahatlıkla...
  • Nissanın espsi çok fazla müdahale ediyor. Tek sebebi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaş10

Nissan videosunu attığın araba esp ile ayakta duruyor.Qashqaide de aynı durum var şasi ve süspansiyon mühendisliği çok kötü esp üzerine dayalı bir şasi.
    Esp devreye giriyor aracı çok yavaşlatıyor ve virajı tamamlıyor qashqaide de aynı olay var mesela yol tutuş sıfır esp sayesinde ayakta duruyor.Burada nissan kullanıcı olduğunuz için Nissanı savunmanız doğal ama otomobilden iyi anlayan birisi pulsarın rezil olduğunu videodan anlar.
    Ayrıca slalom testlerin yol tutuş ile %100 tam bağlantılı alakası yok bunu denemiş biri olarak söyleyebilirim çok rahatlıkla...

Focus esp mi kapatıyor yani. Veya Pulsar hep esp mi devreye giriyor.

Yaklaşık 4 sene 40k km kullandığım juke ta çok az sayıda esp devreye girmiştir. Aveo var 1 senedir kullanıyorum esp si bile kurtarıyor kaç kere kıç attı araba. Mühendislik kardeşim aracın şasi yapısı ile alakalı.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Doğrusunuz fakat Astra K yol tutuş olarak Focusa %50den daha yakın bir araç, bence gayet iyi yol tutuyor, ve virajlarda keyif verebiliyor.

• Focusun yok tutusuna laf atmak intihar demek bu grupta :)
    Bir kez bir otomobil dergisinde leon focus ve bir tane daha arabanın karşılaştırması vardı.yol tutusta leon un birinci focusun sonuncu olduğu. Onu paylaştım diye ne mesajlar gelmişti.
    Focusun yol tutusuna laf edilmez tövbe . Esp çarpar adamı! :)

• Araba esp ile ayakta duruyor aynı qashqai gibi yani eski bir qq sahibi olarakta bunu çok net söyleyebilirim.Viraja giriyorsunuz espnin gelişmiş bir sistemini yapmış Nissan virajlarda aracın ne halt olduğu anlaşılmasın diye qashqaide de vardı viraj içerisinde hızını esp devreye girmeden kesiyordu pulsarda onun gibidir videoda da belli olduğu gibi.
  • quote:

Focusunda espsi açık pulsarın espde açık fakat pulsarın viraj çıkıştaki hızına bakın 77den 35-40lara falan düşmüştür ama focus öyle değil yani temkinli bir esp sistemi değil virajlarda eğlenebilmek için.
    Mesela juke esp devreye sokamadım dediniz ama o sizin kullanım stiliniz ile alakalı ben juke kullanayım şimdi Uludağdaki tek virajda esp deli gibi devreye girer viraj alma stiliniz farklıdır.
    Şuanda mesela focus ile viraja girin pulsara göre viraj içerisinde gaza oturduğunuzda aracın kafayı içeriye sokması,virajlardaki gövde salınımı,araca viraj içerisinde kontra verip aracın arkasının gelmesi ama kademeli bir şekilde yani uysal bir şekilde gelmesi pulsara göre çok daha iyi olucaktır.
    Pulsarda esp çok temkinli olduğu için bu hareketi yapamazsınız viraj içerisinde hızınızı direk keser yani sert viraja videodaki örnekte de olduğu gibi örnek veriyorum 70 ile girerseniz 40 ile çıkarsınız.Pulsarı daha sürmeden hatta incelemeden bu yorumu yapıyorum çünkü son zamanlardaki Nissan araçları çok kullandım özellikle qashqaiyi bu dediğim olay çok çok fazlaydı ama dediğim gibi kullanım stili ile alakalı.Siz bu durumu hiç yaşamassınız fakat başka birisi çok daha sert girerse viraja direk bu durumu yaşayabilir.

Virajda esp hız kesiyor lafı kesinlikle doğru. Juke ta dediğinizi yaşadım tabiiki hız kesti. Benim için olay şu. Ben yoldan çıkıyorsanız yerim eğlencesini. Karşı tarafta araç ile carpistiktan sonra.

Ha şöyle olur. Esp ve bilumum güvenlik sistemleri kapatılır araç arkadan itiş olur beygir gücü yüksek olur vs.. o zaman risk alıp eğlence yapılabilir. Focus böyle bir araba değil.

Ben Pulsar kullanmadim en yakın zamanda testini yapacam. Esp hız kesmesi olayını öğrenmiş olurum.

Bazı arkadaşlar aracın yavaşladığını iddia etmiş. Esp böyle görüntü veriyor olabilir

• quote:

Focusunda espsi açık pulsarın espde açık fakat pulsarın viraj çıkıştaki hızına bakın 77den 35-40lara falan düşmüştür ama focus öyle değil yani temkinli bir esp sistemi değil virajlarda eğlenebilmek için.
    Mesela juke esp devreye sokamadım dediniz ama o sizin kullanım stiliniz ile alakalı ben juke kullanayım şimdi Uludağdaki tek virajda esp deli gibi devreye girer viraj alma stiliniz farklıdır.
    Şuanda mesela focus ile viraja girin pulsara göre viraj içerisinde gaza oturduğunuzda aracın kafayı içeriye sokması,virajlardaki gövde salınımı,araca viraj içerisinde kontra verip aracın arkasının gelmesi ama kademeli bir şekilde yani uysal bir şekilde gelmesi pulsara göre çok daha iyi olucaktır.
    Pulsarda esp çok temkinli olduğu için bu hareketi yapamazsınız viraj içerisinde hızınızı direk keser yani sert viraja videodaki örnekte de olduğu gibi örnek veriyorum 70 ile girerseniz 40 ile çıkarsınız.Pulsarı daha sürmeden hatta incelemeden bu yorumu yapıyorum çünkü son zamanlardaki Nissan araçları çok kullandım özellikle qashqaiyi bu dediğim olay çok çok fazlaydı ama dediğim gibi kullanım stili ile alakalı.Siz bu durumu hiç yaşamassınız fakat başka birisi çok daha sert girerse viraja direk bu durumu yaşayabilir.

Hocam bunu ciddi ciddi mi dediniz yoksa latife mi yapıyorsunuz? "Eğlenme amaçlı " derken.

Yıl 2016. Otomobil üreticileri can güvenliği teknolojilerinde ölümüne rekabete girmiş,ve otomobil devi Ford "eğlence amacli" ayarlar yapacak??

Hocam bu playstation oyunu değil. Insanların canlari emanet ediliyor bu araçlara. Esp asr edc abs her ne zikimsa, en guvenli şekilde arabayı çizgisinde tutan hangisiyse: iyisi odur. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 24 Haziran 2016; 21:49:32 >

• Sürüş keyfi konusunda non-premium C segmentinde Astra ve Focus'un üzerine model gösteren insanla otomobil tartışmam.

Dergi ve YouTube tecrübesi değil direksiyon tecrübesi ile söylüyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 24 Haziran 2016; 21:59:22 >
  • Arabanın arkası dehset kopuyor siz kendinizi avutun

• juke sero kullanıcısına yanıt
    he he nissan daha iyi yol tutar sen nissan al
  • Yolu tutanlar şimdi ortalığı ayağa kaldırmaya gelir bekleyelim bakalım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.