Şimdi Ara

Linea Kötü de Punto Neden İyi?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda karşılaştığımız yaygın kanaat, Lineanın kalitesiz kotu bir araç olduğu; ancak bunun hatchback modeli denebilecek Punto için ise Fiatın en kaliteli arabalarından biri ve tavsiye edilebilecek bir model olduğu...

Peki neden birbirlerine benzeyen bu iki modelden biri yerden yere vurulurken diğerine torpil geçilir?...
    (Forumdaki genel kanaatten bahsettim, istisnai değerlendirmeler ayrıdır.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)
  • Linea'nın sınıf olacak beklentileri karşılamadığı görüşünde forum benim okuduğum kadarıyla, araç ile bir bilgim yok(Konu dışından uzaklaştırma aldım kalkana kadar burada takılacağım). Punto'nun ise sınıfının aracı olduğu görüşündeler.
  • Punto İtalya uretimi,Linea Turk.
    Linea B sinifindan bozma C oldugundan orantisiz bir arac.
    Kullananlar punto trim sesi acisindan Linea dan daha iyi oldugunu soyluyorlar.(Uzun vadeli kullananlar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    &amp;#39;Megane 1.5 BlueDCİ / &amp;#39;İmzalar mercedes gerçekler serçedess :)
  • Linea Türk, Punto İtalyan. Linea Avrupa'da satılmıyor gelişmekte olan ülkeler için üretilen bir araç, Punto ise Avrupa'nın birçok gelişmiş ülkesinde satılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Punto sanırım 76576 yıl daha üretilmeye devam edilecek.

punto yakışıklı ve sorunsuz bir araç

ayrıca biri ithal diğeri yerli
  • Linea b-c sınıfı arasında kalmış bir model punto ise kararlı bir b sınıfı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada city direksiyon,stop farlarının buğulanması,arka kapı gergilerinin ses yapması gibi tuhaf problemler linea da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Punto'nun tipi fareye benziyor. Linea'yı hiç bir tipe sığdıramıyorum.

+1905 hocam.Hele ön kısımları beni bitiriyor. Hiç bir şeye benzemiyor cidden ama Puntonun 2012den beri üretilenlerinin stopları hoş.

Asus Zenfone Selfie 32 GB

iPad Mini Retina 64 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Punto'nun tipi fareye benziyor. Linea'yı hiç bir tipe sığdıramıyorum.

+1905 hocam.Hele ön kısımları beni bitiriyor. Hiç bir şeye benzemiyor cidden ama Puntonun 2012den beri üretilenlerinin stopları hoş.

Yalnız değilmişim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK
  • -linea modern doğan slx. tofaş tarafından bursa'da üretiliyor. punto ise italyan üretimi orjinal fiat.
    -linea taksici arabası tam bir ticari yani, punto daha az ticari pek fazla punto taksi yok piyasada.
    -linea b sınıfından bozma c sınıfı gibi bir şey, c sınıfındaki sedanlarda karşısına corolla, civic, jetta, elantra gibi rakipler çıkıyor bu rakipler arasından malzeme kalitesi olsun sağlamlık olsun en başarısızı linea (malzeme kalitesi derken pop paketin üstündekiler puntoyla aynı sanırım ama yeni linea pop ve linea classic'in ön konsolu rezalet kalitede.) punto tam bir b sınıfı ve rakipleri polo, yeni i20, ibiza vs. bunlar arasında iyi olduğu var kötü olduğu yer var. linea yukarda da dediğim gibi en kötüsü. euroncap testi bile yok (punto'nun testi puntoya aittir linea istediği kadar sedan punto olsun madem güveniyorlar test yaptırmaları gerekmez miydi?
    -linea kullandım 1.5 hafta, direksiyonu hidrolik ama elektro hidrolik değil çok ağır bu sebeple. full modelinde city modu belki bilmiyorum vardır ama ben en baz modelini kullandım (1.3 mjet pop) bu model için konuşuyorum. kesinlikle acemi arabası değil hele bayan arabası hiç değil. punto rahat bir araba hem küçük hem de sempatik.
    -punto da aynı mı bilmiyorum ama linea'da kemeri takmadığınızda çıkan ve kesik kesik değil uzun çalan o kemer uyarı sesi yüzünden bile asla linea almam. ilk bindiğimde araba bir uyarı veriyor sanmıştım sağa çektim motoru kapıları kontrol ettim kapattım mı diye sonra kemeri takmak aklıma gelmişti takmıştım susmuştu.
    -

• Yerli malı olduğu için bizim insanlarımız yerli arabayı sevmez. İlla avrupa üretimi olacak, illa fazla para vercekler, bak ben şu kadar para verdim diye hava atacaklar. Herkes linea'nın boş modelini görüp ve bindiği için kötü araba zannediyor. Full modeline binsinler bir bakalım C sınıfında olmayan donanımlar linea'da olunca gözleri fal taşı gibi açılır.
  • Linea daha çok şirket arabası olarak tasarlanmış gibi oldu. Firma bunu planlamadı belki ama gerek devlet daireleri gerek özel sektörün en çok tercih ettiği arabalardan biri olunca böyle bir durum oluştu. Modern şahin diyebiliriz aslında. Ben 2 ay linea,9 ay punto kullandım eski çalıştığım şirkette. Her ikisinden de gayet memnundum. Sonuçta bu araçları alanlar bir mini cooper veya vw jetta bekleyerek almıyor. Fiyatına,parça fiyatlarına,yaygınlıgına göre gayet mantıklı araçlar.

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

bravo hepsinden iyi

ne alaka arkadaşım bravo c segmenttir elbette punto ile mukayese edilemez ama olaya bravo yu karıştırman saçma olmuş corsa ile astra veya polo ile golf kıyas edilir mi ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.