Şimdi Ara

Focus mu Auris mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıfır yeni araba almak amacı ile şu iki model arasında kaldık(kullanım şehiriçi olarak )

Focus HB comfort,otomatik ,100 HP,1600cc 32.800 TL.

Auris Comfort extra , manuel,1600cc,132 HP 38.000 TL.

2 model de benzinli,focusta üst modeller kasımdan önce gelmez dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydancan -- 19 Eylül 2010; 19:06:25 >

• arasında 6000 lira fark var. teki otomatik diğeri manuel.

Bütçenize ve vites seçimine göre kendinizin karar vermesi daha iyi olur.

Aurisin tipini sevmesem de otomatik vites benim tercihimdir mesela. Ne biliyim, sene 2010 olmuş hala manuel vites kullanmak saçma geliyor.
  • focus çok yakar. eski bir kullanıcı olarak söyleyeyim
  • Focusun yaktigi soyleniyor zaten ford lar genelde diger arabalara gore az daha fazla yakiyor. Otomatik olunca o az biraz daha buyur ama lpg taktirirsin yakit problemin kalmaz. Otomatik olmasa 1500 kagit daha inerler bence bazilari 30bine confort modelini aldiklarini soyluyor. Nite biri otomatik biri manuel anlamadim sizin tercihiniz ne yonde?? manuel olcaksa focus alin lgp taktirin. galiba auris pek tutmadi cokta gormuyorum dogrusu yollarda

• Auris çok güzel bir araç ve Focus'a göre çok az yakar. Ayrıca Focus lara LPG takıldığında yakıtın pek azalmadığını duymuştum. Fakat aradaki fark baya fazla. Bu şartlar altında heralde Focus alırdım. 6000TL yakıt yakmaz heralde fazladan. 100km de 10TL farketse 1000km de 100TL. 6000TL için 60000km yol gitmek gerek. Ki km de 10TL çok büyük bir rakam bu km değeri daha büyük olacaktır. Ama aracı alırken ödenen meblağa bir türlü verilebiliyor fakat binilirken yakıta verilen fazla para biraz can sıkabiliyor.
  • sıfır araba alıp lpg taktırmak ne kadar mantıklıdır bilemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.