Bildirim
308 mi yoksa clio mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2015 3008ler bluehdi eat6 idi, büyük ihtimalle 308de bluehdi eat6. Adblue depo arızası dışında kronik bir sıkıntısı yok. Sanziman tam otomatik, onun da kronik sıkıntısı yok. Temiz ve düşük km bulabilirseniz kesinlikle 308.
308 kullanmadım fakat 3008 kullandım 2 yıldan fazla, sorunuz varsa yanıtlamaya çalışayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam Clio alırdım. Yeni yenidir , 150k km dizel bakımsızsa uğraştırır. Eski 308 lerde şanzıman olarak ne geliyor, tam otomatik eat 6 mi var yoksa tek çift kavrama mı?
EAT6 / 6 Vites Otomatik olarak gözüküyor
-
2016 dizel 1.4 corolla da var 110 bin de 2 parça boya 3 parça da lokal boya var. Clio ise kaza boya değişen yok kararsız kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminastör -- 16 Ağustos 2022; 16:48:7 > -
Öncelikleriniz nedir bagaj hacmi önemli mi? Nerde nasıl kullanılacak? Bu kriterlere göre değişir, şehir içinde B segment rahattır park etmede filan.
Bagaj önemliyse 308 bakimliysa , kenarda para bırakılarak alınabilir.
Her ikisini de kullanmış biri olarak eğer Clio LPGliyse ya da LPG taktıracaksanız Clio yoksa 308.
-
308'in Adblue dışında herhangi bir sorunu yok (depoyu sürekli dolu tutarsanız sorun olmuyor dense de); 308 e-hdi kullancısıyım ama bir alt segment bile olsa Clio derim. Arada 95 bin km fark var. Tabi Clio'nun bakımları doğru düzgün yapılmışsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X