Şimdi Ara

Focus C-max 1.6 Tdci CVT Tiptronic?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Focus c-max tdci Cvt tiptronic bir araç çok ilgimi çekti.
    Ford CVT tiptronic şanzımanlı araç kullanan ya da olaya vakıf arkadaşlar avantaj ve dezavantajlarını belirtebilirler mi?

• bu şanzımanın hatalı olduğunu ve çoğunun arıza çıkardığını sağır sultan bile duydu.uzak durmanızı öneririm
  • Ben de hazreti google'dan bir arama yaptım.
    Gördüklerime inanamadım.
    duyanlar duymayanlara anlatsın.
    Ford'a ve Koç'a yakışmayan bir rezaletmiş bu CVT şanzımanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

bu şanzımanın hatalı olduğunu ve çoğunun arıza çıkardığını sağır sultan bile duydu.uzak durmanızı öneririm

evet zaten ithalatını da sonlandırdılar bu sebepten ötürü.
  • Forumu aratırsan şanzumanlarının arıza verdiği, garanti kapsamında olmayanlardan yeni şanzuman için 15 bin gibi rakamların istendiği yazılı. Dikkatine!
  • arkadaşlar CVT şanzumanlar haklandı artık aracınızın grantisi olsun olmasın şanzumandan kaynaklanan bir arıza ücretsiz tamir ediliyor benimde 2007 focus tdci CVT var gayet güzel 7 ileri hiç bir problem yaşmadım zaten servisde çok güzel ilgileniyorlar. benkesinlikde tavsiye edrim benim focusdan önce c-max tdci ghia CVT vardı gayet güzeldi çok konforlu çok rahat bir araç
  • Direk cvt mi uzak durun demeye girmiştim foruma ki.OOO herkes yazmış bile gerekli cevabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s-max la arasındaki fark ne bu c max ın boyutu mu ?
  • forumda urbanracer çok çekti bu şanzımandan.. bu başlığı görürse anlatır sana
  • evet. c-max s-max ın içine sığar
    quote:

Orjinalden alıntı: F1SECO

s-max la arasındaki fark ne bu c max ın boyutu mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.