Bildirim
Focus C-max 1.6 Tdci CVT Tiptronic?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu şanzımanın hatalı olduğunu ve çoğunun arıza çıkardığını sağır sultan bile duydu.uzak durmanızı öneririm -
Ben de hazreti google'dan bir arama yaptım.
Gördüklerime inanamadım.
duyanlar duymayanlara anlatsın.
Ford'a ve Koç'a yakışmayan bir rezaletmiş bu CVT şanzımanlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: rocky_m5
bu şanzımanın hatalı olduğunu ve çoğunun arıza çıkardığını sağır sultan bile duydu.uzak durmanızı öneririm
evet zaten ithalatını da sonlandırdılar bu sebepten ötürü. -
Forumu aratırsan şanzumanlarının arıza verdiği, garanti kapsamında olmayanlardan yeni şanzuman için 15 bin gibi rakamların istendiği yazılı. Dikkatine! -
arkadaşlar CVT şanzumanlar haklandı artık aracınızın grantisi olsun olmasın şanzumandan kaynaklanan bir arıza ücretsiz tamir ediliyor benimde 2007 focus tdci CVT var gayet güzel 7 ileri hiç bir problem yaşmadım zaten servisde çok güzel ilgileniyorlar. benkesinlikde tavsiye edrim benim focusdan önce c-max tdci ghia CVT vardı gayet güzeldi çok konforlu çok rahat bir araç -
Direk cvt mi uzak durun demeye girmiştim foruma ki.OOO herkes yazmış bile gerekli cevabı -
s-max la arasındaki fark ne bu c max ın boyutu mu ? -
forumda urbanracer çok çekti bu şanzımandan.. bu başlığı görürse anlatır sana -
evet. c-max s-max ın içine sığar
quote:
Orjinalden alıntı: F1SECO
s-max la arasındaki fark ne bu c max ın boyutu mu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X