Arkadaşlar focus 3 aracımda uzaktan kumanda çalışmıyor, önceden pili zayıftı pilini değiştirdim ve tekrar sıkıntısız çalışmaya başlayıp 5 gündür sıkıntısız çalışıyorken şimdi çalışmamaya başladı başına gelen var mıdır? Çözümü nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 8 Haziran 2022; 19:5:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FOCUS 3 UZAKTAN KUMANDA ÇALIŞMIYOR

-
-
yere felan mı düştü , birden mi oldu nedir ?
-
Yere düşme falan olmadı hocam birden oldu,
Biraz araştırdım sinyal falan karışmıştır, tekrar kodlanması gerekiyor falan demişler ama bilemedim ben de yardım rica ediyorum bilen arkadaşlardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutup başını sök 1 dak bekle tak.
Pili de sök tak
Senin yapabileceğin bu kadar, olmuyorsa bi anahtarciya uğrayacan.
Yorum için teşekkürler hocam, ilk başta anahtar kodlama işlemini bir deneyim bazen frekans karışınca tekrar kodlanması gerekiyormuş galiba olmassa, dediklerinizi yapacağım.
Arkadaşlar konu güncel, daha önce başına gelip de bu sorunu çözen var mı? Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 8 Haziran 2022; 20:56:41 >
Bence dediklerimi önce yap. Bedava
Focus kutup başını sökünce teyp falan kilitlemeyo.
Focus 3.5 öyle, yanlış yonlendirmeyeyim.
Pili değiştirin...
Hocam focus 3 kutup başı sökünce teyip kilitlemiyor mu?
3.5 lar mı kutup başı sökünce teyp kilitliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 9 Haziran 2022; 13:46:0 >
Focus 3.5 teyp kilitlemiyor.
Sadece tripmetre, ortalama yakıt ve cam indirme kaldırma ayarını sifirliyor
3 kasa da öyle muhtemelen hocam teşekkür ederim
Benzer sorunu 2006 Fiesta'da da yaşadım. Anahtarın içerisinde pile temas eden biri yukarıda diğeri aşağıda iki tırnak var, onlardan birisi yamulmuş temas edemiyordu pile sorun düzeltince çözüldü ancak Focus 3'un anahtarının iç yapısı nasıl bilmiyorum, açıp kontrol etmekte fayda var.
Bir de eğer akünüz zayıflamışsa da anahtar düzgün çalışmayabilir.
-
Focus 2 aracımda da Focus 3,5 aracımda da aküyü sökünce teyp kod sormuyordu, şasi noya bağlı, farklı araca takınca çalışmıyor, yeni aracın şasi nosunun kodlanması gerekiyor teybe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Haziran 2022; 14:12:9 > -
pil taktığınız yeri kontrol edin, doğru bir şekilde temas ediyor mu? pil takarken pinler eğilmiş olabilir, kumanda düzgün çalışıyorsa aracın içinde kontağı aç kapa yaptıktan sonra açma kapama düğmelerine ayrı ayrı uzun süre (10sn) basılı tutarak yeniden tanımasını deneyebilirsiniz.
-
ÇOk teşekkürler hocam, deneyeceğim
Tamamdır hocam bizde öyle bir problem olmadığı için sorun yok muhtemelen, cevap için teşekkürler
Çok sağolun hocam dediğiniz yöntemi de bir deneyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X