Şimdi Ara

Focus 3 lpg uyumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
28.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya bişeyler yazmıştım şimdi ben de focus almak niyetindeyim LPG ye mümkün olan en kısa zamanda geçmeye düşünüyorum buraya yazdıktan sonra brc ile görüştüm hiç bir sıkıntısı yok dedi ayrıca 180 liraya 3 yıl 100000km garantisi varmış kit fiyatı 1700 bence gayet mantıklı.. Civic ne kadar uyumluysa focusta o kadar uyumludur diye düşünüyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankuva7 A kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın msj ancak bu gün gördüm.Ben BRC taktırdım.Subap olayı her aracına lpg taktıracak kişi gibi sizinde beyninizi kemiriyordur şimdi.Ben bazı riskleri göze alarak taktırdım.Artık yaşayıp görecez.Beni esas sıkıntıya düşüren,montajda yapılan hatadan dolayı aracın silkelemesi oldu.Başka bir BRC servisinde kısmen de olsa düzelttim.Ancak hala eskisine göre hafifte olsa devam etmekte.Zamanım olunca tekrar gösterecem.
    İnş iyi bir ustaya düşersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhiym

Kusura bakmayın msj ancak bu gün gördüm.Ben BRC taktırdım.Subap olayı her aracına lpg taktıracak kişi gibi sizinde beyninizi kemiriyordur şimdi.Ben bazı riskleri göze alarak taktırdım.Artık yaşayıp görecez.Beni esas sıkıntıya düşüren,montajda yapılan hatadan dolayı aracın silkelemesi oldu.Başka bir BRC servisinde kısmen de olsa düzelttim.Ancak hala eskisine göre hafifte olsa devam etmekte.Zamanım olunca tekrar gösterecem.
    İnş iyi bir ustaya düşersiniz.

Usta çok önemli. Subap olayını ise daha sonra sorun çıkartırsa benim bildiğim LPG'ye dayanıklı subaplar ile değiştiriyorlar. Tabi 2bin TL gibi bir meblağ ödenerek. Fakat uzun süre kullanacaksanız sorun çıkarttığında değiştirin en az o zamanki kilometrenin 3 kat kadar daha yapabilirsiniz.

• Herkesin fikrine saygılıyım.Ancak ne olursa olsun Lpg montajından sonra arabada bir takım problemler çıkma riski ne yazık ki var.En iyi ustaya da gitseniz bu risk faktöründen kaçamazsınız.Ben bu yüzden yüksek km yapan arkadaşların direk dizel almaları gerektiğini düşünüyorum.her modelde dizel ile benzinli arasında uçurum olmuyor.Lpg taktırmayan enayidir gibisinden yaklaşımlar hoş değil.Kimine benzin parası hiç bir şey ifade etmemektedir.Eşşek yüküyle para kazanan insan çok.Bazılarının lpg ile hoş olmayan anıları vardır.yani demek istediğin benzin-lpg-dizel olayı herkesin pencerisinden farklı görünür.
  • mhiym M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba benim focus 3. Aracımda lpg sonrası silkeleme oldu ve sorunu zorda olsa bulduk. Sorun brc ile takılan pipo sisteminde pipoları söktürün manifold delinerek montaj yaptırın sorun kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zbyt Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.Yaklaşık 2 ay kadar önce yetkili serviste sorun aynı şekilde çözüldü.Pipo sistemi bazen böyle sorunlara yol açabiliyormuş.Umarım yaşadığımız bu tatsız olaylar aynı sıkıntıyı çeken arkadaşların problemlerinin çözümünde yol gösterici olur.İlginiz için teşekkürler.
  • erzurum bayi sorun yok ama son durum nedir bilmiyorum.. ona göre bende alıp almama konusunda kararsızım.
  • sonuç nedir sübaplar eriyor mu? erimiyor mu?
  • focus 3 alacak parayi bulan benzinede bulur parasi yoksa binmesin millete sasiriyorum focus 3 aliyorsunda yakitinimi alamiyorsun

• ferrariye bile tum takmaya calistilar arabayi fabrika geri aldi sasirmiyorum artik duyduklarima bu arabalari oyuncakmi saniyorsunuz orasini buarsini sokup deliyorsunuz

• 1 yıl önce focus 3 aracıma zawoli taktırdım performans farkı hiç olmadı acayip de ekonomik oldu LPG dönüşümünde en önemli nokta takan usta. zawoli yüksek devirde (4000 sonrası) otomatik benzine geçiyor şimdiye kadar çok şükür her hangi bir sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

1 yıl önce focus 3 aracıma zawoli taktırdım performans farkı hiç olmadı acayip de ekonomik oldu LPG dönüşümünde en önemli nokta takan usta. zawoli yüksek devirde (4000 sonrası) otomatik benzine geçiyor şimdiye kadar çok şükür her hangi bir sıkıntı yaşamadım

hocam kaçbin de şu an araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasabie

quote:

1 yıl önce focus 3 aracıma zawoli taktırdım performans farkı hiç olmadı acayip de ekonomik oldu LPG dönüşümünde en önemli nokta takan usta. zawoli yüksek devirde (4000 sonrası) otomatik benzine geçiyor şimdiye kadar çok şükür her hangi bir sıkıntı yaşamadım

10000 km de taktım araç şu anda 21000 de

• bence brc taktıracaksanız pipo sistemini unutun. en sağlamı performanslısı sorun çıkarmayanı manifolt delmek zaten plastik manifolt focus 3
    birde silindirlere en yakın yerden delmeye motor yapısı olarak 125 atmosferikler çok uygun. bende yeni takdırdım. benzin gaz arasında performans hiç fark etmiyor.
    hatta deneyenler gazda sanki daha iyi gidiyor diye yorumda bulundu. keşke daha önce takıp geçseymişim. birde montaj bence çok önemli. takdırım brc geçin kardeşim
    forum forum dolanmayın kafanız bulanmasın. bence 1500 tl nin üstündeki her kit işini iyi yapar. gerisi sizin zevkinize ve paranıza kalmış.
  • Focus 3 benzinli otomatik almıştım. 2 sene oldu şu anda öğrendim ki subaplarda sorun olmuş. 2500 tl diyorlar tamiri için. Brc marka takılmıştı ve 68000 km de.
    Brc sigorta yaptırsaydınız keşke diyor, Ford servisi beni alakadar etmez diyor.
    Ortadayız.
    Yani ucuz etin yahnisi hesabı 68000 km de nakavt oldu.

Öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ben!m

Focus 3 benzinli otomatik almıştım. 2 sene oldu şu anda öğrendim ki subaplarda sorun olmuş. 2500 tl diyorlar tamiri için. Brc marka takılmıştı ve 68000 km de.
    Brc sigorta yaptırsaydınız keşke diyor, Ford servisi beni alakadar etmez diyor.
    Ortadayız.
    Yani ucuz etin yahnisi hesabı 68000 km de nakavt oldu.

Öyle

Son durum ne oldu hocam . Bende düşünüyordum aracım 20 bin km civarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wasabie

quote:

10000 km de taktım araç şu anda 21000 de

slm kardeş focus halen duruyormu duruyorsa kaç binde ve lpg de sorun var mı ? 2014 focus var bende lpg taktıracağım yardımcı olursan sevinirim.

• canciger C kullanıcısına yanıt
    duruyor hocam araç şimdi 44.000 de çok şükür her hangi bir problemi yok
  • 2015 focus 1,6 125 lik aracıma LPG taktırmayı planlıyorum.Hangi markayı önerirsiniz.Ankara da iyi bir usta bilen varmıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: replank

2015 focus 1,6 125 lik aracıma LPG taktırmayı planlıyorum.Hangi markayı önerirsiniz.Ankara da iyi bir usta bilen varmıdır.

ben de düşünüyorum Mocan tavsiye eden var, brc 1800 tl 9 taksit
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.