Şimdi Ara

Focus 2010 Titanium X - İlan Değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aşağıdaki ilan ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

olayı ciddiye bindireyim mi? yoksa piyasanın ucuzlaması için kasım ayını mı bekleyeyim ?

FOCUS

2 tane hasar kaydı çıkıyormuş 150+780 gibi

• Piyasanın ucuzlayacağını sanmıyorum. Araç boyalı olduğu için uygun fiyatlı. Boyanmadan önceki resimlerini görüp içinize sinerse alın beklemenin bir mantığı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 17 Eylül 2014; 14:42:49 >
  • Fiyat baya iyi gibi. Üçkağıta gelmeyin sakın.
  • 40 civari dizeli aliniyor bunun. Onada bir bakin derim. Ayrica siyah araba guzel ama bakmasi cok zor. Beyaz bakabilirsiniz alternatif olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu kasa artık çok eskidi hocam bence çok para otomatik ama benzinli yakarda bu baya

• meganers kullanıcısına yanıt
    +1 Benzini oluk oluk içen bir araç.
  • Araç eskidi ama hb lerine baktığımda gözüme hoş geliyor.
    Alınır gayet full araç ama çok yakar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alırsam tüp taktırmayi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey99 -- 17 Eylül 2014; 19:27:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç temize benziyor. ancak iyice göstermek lazım tabi ki. belirttiğiniz hasar miktarları önemli tutarlar değil hocam. önemli olan aracın temiz olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

40 civari dizeli aliniyor bunun. Onada bir bakin derim. Ayrica siyah araba guzel ama bakmasi cok zor. Beyaz bakabilirsiniz alternatif olarak

aslında beyaz ya da gri, tüplü titanium model bakıyorum ama, bu aracın km ve X model oluşu cazip kılıyor gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

40 civari dizeli aliniyor bunun. Onada bir bakin derim. Ayrica siyah araba guzel ama bakmasi cok zor. Beyaz bakabilirsiniz alternatif olarak

aslında beyaz ya da gri, tüplü titanium model bakıyorum ama, bu aracın km ve X model oluşu cazip kılıyor gibi geldi bana

Gri çok sıradan duruyor bana kalırsa. Bu arabaya yakışmıyor. Siyah beyaz veya kırmızıda olabilir .. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim

• araç ağır hasar kayıtlı çıktı
  • quote:

araç ağır hasar kayıtlı çıktı

ilanda öyle yazmış ki sanki araç bayiedn çıkarken ufacık kenarı sürtmüş... demek birisi yiyesiye kadar ilan bekliyor... bunlara edilen her küfür müstahaktır...
  • Dostum focus aliyorsan dizel alicaksin.ha benzin aşığıyim diyorsan baska.
  • quote:

araç ağır hasar kayıtlı çıktı

Nereden öğrendiniz? Tramerden mi?
  • Araba mor renk gibi geldi
  • Hocam yanlış anlamayın ama ben bu araca 39.000TL verene kadar o fiyata C sınıfı bir sürü muadil araç var onlara bakardım öncelikle ama Focus alacaksanız ince

eleyip sık dokuyun derim yol tutuşu güzel olduğu için hız sevenler tercih edebiliyor bu da çok kazalı olmalarına neden oluyor.
  • hocam fosus II tdci kullandım. fordu severim ama bu focus II ler bence beş para etmez. her yer dandik plastik. at arabası gibi. malzeme kalitesi bence çok düşük, yolda sanki ısuzu d-max kullanıyorum gibi hissediyorum kendimi.. yolla bütünleşik bir araba değil. fordun daciası olmuş. hele bi de kullanan hor kullanmış, pasaklıysa ıyyyy...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam yanlış anlamayın ama ben bu araca 39.000TL verene kadar o fiyata C sınıfı bir sürü muadil araç var onlara bakardım öncelikle ama Focus alacaksanız ince

eleyip sık dokuyun derim yol tutuşu güzel olduğu için hız sevenler tercih edebiliyor bu da çok kazalı olmalarına neden oluyor.

tavsiyelere açığım, benim bulabildiğim en düzgün araç focus gibi, varsa öneriniz değerlendireyim...
  • spidey99 kullanıcısına yanıt
    Pug 308 ve ya C4 düşünülebilir ama şanzımanını sevmiyor olabilirisiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.