Bildirim
Focus 2 den anlayanlar focus alıyorum sizce nasıl?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Birkac ay once bir dostum 2007 model ghia otomatik lpgsiz 28.500 tl'ye aldi. Prins lpg ile yakit konusunda üzmez. Ama fiyat sanki biraz daha düşük olmalı gibi. 28.000 tl uygun olur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2006 makyajsız bir Focus için çok fazla hocam o fiyat. Cok düşük kilometreli eklenmemiş ve ghia donanım dışında opsiyonlarla süslenmiş bir aracın fiyati o hatta o bile değil. Üstelik araç benzinli ve benzinlileri ile dizellerin arasında hatrı sayılır bir fiyat farkı var.
Ben mi piyasa konusunda çok geri kaldım bilmiyorum ancak o fiyatlara 2008 Focus 2.5 bulunur diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 5 Nisan 2014; 11:18:51 >
Focus 2 kesinlikle alınır ama bu fiyat fazla.
Antalya'da geçen ay bir Focus Titanium dizel vardı. 70000'de manuel boyasız.. 30.500'e kondu, iki güne gitti. Param olsaydı direk yapışacaktım.. Fiyat cidden pahalı.
focus 2 arkadaşlar makyajsız değil bildiğim kadarıyla.
30.000 tl paramız var temiz honda vtec es ile temiz bir focus bulamadım 1 haftadır.Piyasa çok fena.. -
bizdede var arabayı alalı iki üç gün oldu çok güzel araba bizimki trend modeli ama alınacak araba fakat fiyat yüksek sanki -
Fiyatı pahalı dizel bulursun o fiyata.. -
Çok afedersiniz affınıza sığınıyorum ama oha yani. 2011 sıfır km comfort paketleri garanti kapsamında LPG dahil 30 bin liraya verdiler. Hemde kapış kapış. Bir dünya stok eritildi. Şimdi bu parayı 2006 model 140binde arabaya verirseniz gece uyuyamamanız gerekir hocam.
Hepsini geçtim, focus2 denktir megane2'ye. Sıfırlarıda çok yakın fiyatlardan satıldı. Şimdi 30 bine lpg li 140 binde focus alacağınıza, 60-70 binde dizel megane2 hemde makyajlı kasa alabiliyorsunuz.
İyi düşünün derim. Focustan eminseniz bile o bulduğunuz aracın ederi o para değil. -
aman arkadaş 30 000 lira verilir mi yapma sakın öyle bi hata makyajlı kasasında alırsın yada daha yeni modelli araçlardan alabilirsin. Biraz araştır netten eminim çok daha iyilerini bulabilirsin... -
Fiyat uçuk hocam
Bu fiyat fazla hocam. Bir tanıdığımız 2007 model dizel ghiayi 32000 tl ye aldı (130.000 km ) .
O nasıl tanıdıkmış. Öyle fiyat mı çekilir?
quote:
Orijinalden alıntı: emrb
Arkadaşlar tanıdıkta 2006 focus ghia prince lpgli,manual vites,siyah renk,sunrooflu,140.000 kmde HB kasa araç var.fiyatına 30.000 tl diyor.Günde ortalama 20 km yapıyorum.Sizce yakıt konusunda üzer mi,kronik sorunları var mı veya başka tavsiyeniz var mı?
Araç hatasız ise fiyat normal, makul.
Sunroof, full ghia donanım, Lpg prince,...
Daha ne olsun.
Temiz focus1 bile 23-25 bin tl isteniyor.
Baz donanım focus2 arkadaşım arıyor, 25 bin liraya bulamıyor.
Tabi 1-2 bin indirtebilirsen fena olmaz.
.
Ortalama 7 litre benzin yakar.
Lpg de 8.5 litre lpg ve bunun ondabiri kadar benzin yakar.
.
Sadece arka teker yol sesi biraz fazla. Ama Barajdan yalıtım yapıyorlar.
Yedek parça ucuz,
Servis ucuz,
Şiddetle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: lordford50
quote:
Orijinalden alıntı: emrb
Arkadaşlar tanıdıkta 2006 focus ghia prince lpgli,manual vites,siyah renk,sunrooflu,140.000 kmde HB kasa araç var.fiyatına 30.000 tl diyor.Günde ortalama 20 km yapıyorum.Sizce yakıt konusunda üzer mi,kronik sorunları var mı veya başka tavsiyeniz var mı?
Araç hatasız ise fiyat normal, makul.
Sunroof, full ghia donanım, Lpg prince,...
Daha ne olsun.
Temiz focus1 bile 23-25 bin tl isteniyor.
Baz donanım focus2 arkadaşım arıyor, 25 bin liraya bulamıyor.
Tabi 1-2 bin indirtebilirsen fena olmaz.
.
Ortalama 7 litre benzin yakar.
Lpg de 8.5 litre lpg ve bunun ondabiri kadar benzin yakar.
.
Sadece arka teker yol sesi biraz fazla. Ama Barajdan yalıtım yapıyorlar.
Yedek parça ucuz,
Servis ucuz,
Şiddetle tavsiye ederim.
renk siyah olduğu için biraz tereddütlüyüm..
-
Füme ve siyah güzeldir,
iç döşeme de muhtemelen açık renkdir,
bende sınroflu siyah ford fusion vardı
sunrof ile çok harika oluyor,
2004 modeldi ama soluk felan yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X