Şimdi Ara

Focus 2.5 dan Clio 4 e Geçilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar sürekli uzun yol yapmaktayım haftalık 600km kadar. Aracım focus 2.5 titanyum dizel stage 1. 187 binde kendileri. turbo , triger , motor kulağı şanzıman kulağı sıfır lastikler vs herşeyi yapıldı aracı şubat ayında aldım. Çok memnunum özelliklle yol tutuş ve performansından ancak km nin sürekli yükselmesi ve artık km itibari ile sorun çıkarma ihtimali olması illaki motor vs değil alt takım olur bilimum bir sürü parça var sonuçda bir ömrü var bunların. Bu yüzden bu aracı satıp üzerine 20-22 kadar ekleyip 75 yada 90hp dizel bir clio alsam nasıl olur diye düşünüyorum ? Sizce geçilir focusu aratırmı çokca yoksa ?




  • Focusu elbette aratacak.

    Lâkin sizin yaptığınız geçiş maddi yönden bi fayda için.

    Artışı da olacak ekşisi de.
    Buarada clio 4 te eğlenceli bi araba.
    2. Araç olarak kullanıyoruz. Uzun yol yapmadım ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

    işin aslı focusun yakıtından memnunum şehir içi dışı karışık 4.5 yakıyorum. Tek şehir dışı 90 la gidilirse kasarsam 3.5 yakıyorum. Ancak kasmadan az yakan bir araç olsun diyorum ayrıca km si düşük yeni model bir araç olsun ki birazda masrafsız olsun diye düşünüyorum. Bir yanımda focusu bırakıp clioya geçmek ne kadar mantıklı diyor çünkü benim korktuğum virajlarda focus beni gaza getiriyor bak abi dönerim sana bu güveniyorum gibi. Ben de biraz viraj kasmayı seven birisiyim. Önceki gibi gazlayamıyorumda malum mazot fiyatları aldı başını gidiyor ben de böyle bir çözüm düşündüm. clio 4 75 hp ile 90 hp arasında ne kadar bir fark var bilginiz var mı ?

  • Kendi aracım focus 2.5 2011 titanium dizel , babamda da clio 4 1.2 75hp joy var. Focus iç mekan, donanım, yol tutuş ve direksiyonun verdiği güven bakımından çok daha iyi. Yakıtı da benzinli cliodan daha düşük haliyle. Segmentleri farklı olsa da clio daha güncel bir platformda üretilmiş. Ben clioya geçecek olsam 1.2 atmosferik motor yerine ya turbo benzinli ya da dizel motorunu ve icon donanımını tercih eder ve aracın yaşını gençleştirirdim. 1.2 atmosferik için hele de joy paket içinse geçmezdim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Willian kullanıcısına yanıt

    90 lık clio tatmin edici. 75 lik ise idare eder. Ancak focus titaniumdan sonra clio ile uzun yol yapınca canınız sıkılabilir. Hem belinizi ağrıtır koltuktaki kalite farkı hem de virajlarda frenlemek zorunda kalırsınız. Bence focusunuza iyi bakın ve onunla devam edin.

  • Focus Hb titanyum Aracım vardı üzerine ne arabalar kullandım değiştirdim ondaki tadı bulamadım. Şu an clio icon sahibiyim ben satıp focus 2.5 a dönmem ama elimde bildiğim kullandığım bi focus olsaydı da satıp clio almazdım. Biraz daha kullanıp bütçe artırılıp daha iyi araçla değiştirilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı motorlu C4 kullanıyoruz km'si 250 bine geldi, periyodik bakımlar dışı açtığı en büyük masraf baskı balata ve volandı. O da zamanı gelince değişmesi gereken bi parça onun dışında sürpriz bi masraf çıkarmadı. Demem o ki 187 bin o motorlar için hiçbir şey. Ben olsam geçmezdim

  • Sedan Focus 3 kullandım, hemen her konuda memnundum araçtan.


    sürekli uzun yol yapıyorsanız C sınıfından şaşmayın bence

    alabiliyorsanız focus 3,5 alıp devam edin.

    B sınıfı araçlarla sürekli uzun yol yorar.

  • juvenil91 J kullanıcısına yanıt

    görüşürnüz için teşekkürler. joy dizel ayda touch dizel alabiliyorum ancak bütçeme göre

  • caldexterr C kullanıcısına yanıt

    evet bunda tam bu konuları merak ediyor konfor fazlasıyla düşecek ise pek de gerek yok çünkü aracım tertemiz maşallah. pek el değiştirmediği için bakımlarına vs kadar herşeyi biliyoruz. 3. sahibiyim zaten shell dışında mazot dahi almamış 1-2 harici. teşekkürler yorumunuz için

  • zaten baya bir bakım yapmışsınız, Focus u satmazdım şahsen

  • whitewolf101 kullanıcısına yanıt

    Hocam çok teşekkür ederim bu yorumunuz için. 2 aracı da kullanmış birinin yorum yapması gerçekten beni mutlu etti. Şöyle bir şey soracak olsam clionun yol tutuşu nasıldır focusun yanın da bir focus kadar olmayacağını biliyorum tabiki. Ayrıca koltukların rahatlığı nasıldır ?

  • medic2020 M kullanıcısına yanıt

    Motorunda vs çok şükür hiç bir şey yok. Baskı balaat volant masrafımız var yakında 1 yıl içinde gelecektir onun dışında termostata kadar değişti zaten. Galiba focusla yola devam etmek mantıklı gibi duruyor.

  • ankura kullanıcısına yanıt

    gücüm yetse keşke 1.5 dizel otomatik titanium bir hb focus 3.5 almak isterim bende :)

  • anyhill kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ediyorum. Aracım bakımlı gerçekten. Ayrıca ilk 2 sahibide tanıdık zaten. Araç hep orjinal parçalar ile bakıma girmiş. Ayrıca shell dışında mazot dahi alınmaz 1-2 kere haricinde. Bu sebeblerden ötürü ayrıca verdiği kullanım zevki yüzündende pek satma taraftarı bende değilim. Ancak yeni her zaman yendir diye düşündüm bir an galiba çok da mantıklı olmayacak.

  • Clio 4 uzun yolda çok yorar insanı, şehir içi için uygun ama kesinlikle uzun yol arabası değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam.

  • Focus 2.5 araba mı ya ?
    Focus 3 deseniz anlarımda...

    Her yeri sert plastik 5 para etmez Focus 2.5

    Clio 4'e geç hocam. Sen bunlara bakma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Willian kullanıcısına yanıt

    bende de eskiden Clio vardı. şimdi eski kasa Golf var. bariz kalite farkı var. Az yaksın , masrafsız olsun istersen Clio alınabilir ama uzun yol yapıyorsan attan inip eşeğe binmek olur . Mecburiyet varsa katlanılır ama keyfi olarak bu geçiş bana çok mantıklı gelmiyor.

  • Willian kullanıcısına yanıt

    Hb olduğu için sanırım yol tutuş bununda iyi genel olarak hız düşürmeden alıyorum virajları. Ama konfor için aynı şeyi diyemeyeceğim ben senede 1 veya 2 uzun yol yapıyorum kalan şehir içi hep. Genelde uzun yol yapacak olsam C en az C segment bakardım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.