Bildirim
FOCUS 1'e hangi marka LPG önerirsiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba.
Aynı aracın 2001 modeline bende sahibim. Wentgas sistem takılı. Sistem markasından çok montajı ve ayarlaması önemli. Focus 1 , iyi bir montaj ile LPG'ye en uyumlu araçlardan biri. Benim yaşadıklarımdan tecrübelerim; mutlaka iyi bilen bir ustaya yaptırın. Motor arıza ışığı yanar diyen ustalara sakın yaklaşmayın. Motor ikaz lambası yanması aracınızın hem güçten düşmesini, hem fazla yakmasını hemde ileride subapların erimesine yol açacaktır, çünkü araç karışım oranını tuttaramadan lpg yakacaktır (zengin veya fakir karışım). Şahsen ben ikaz lambasını doğru ayarlar ile söndürmeyi başardım ve 5000kmdir sorunsuz şekilde aracımı kullanmaktayım. Motor ikaz lambası yanmıyor.
Kit markası konusunda en iyi tavsiyeyi @faruksevgili verecektir.
Saygılar. -
Bende 2000 model Focus1 var.
2007 yılında 100.000km'de iken BRC takıldı. Şu an 230.000km'de.
7 yıl ve 130.000km'dir basit bir sorun (10dk'da tamir edildi) dışında hiç bir sorun çıkmadı. Arıza ışığı hiç yanmadı.
Taktırırken ben bile bu kadar sağlam ve sorunsuz olacağını tahmin etmemiştim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X