Şimdi Ara

Fn Tuşum Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla bu konuyu Teknik Yardım bölümüne de açtım fakat kimse bakmamış ben de burada bilen olur diye açtım.
    Bugün laptopa format atıp Windows 7 yükledim fakat formattan sonra Fn tuşum çalışmadı. Örneğin formattan önce sesi rahatlıkla Fn+F12 ile yükseltebiliyordum ve Fn+F11 ile alçaltabiliyordum ama şuan olmuyor. Bunu nereden düzeltebilirim ?

Laptop modeli : Asus n50v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 22 Nisan 2011; 18:09:36 >

• Hotkeys Driverını indir .
  • Driver'ını yüklemen gerek sanırım. En azından bende ki dell laptop için durum öyle. Fonksiyon tuşlarının da driver'ı var.
  • normalde zaten FN+F11 tuşu ile ses açılmaz, büyük ihtimalle senin bilgisayarın geldiğinde bilgisayarına özgü programlar vardı ancak sen format atınca o uygulamalar da gitti.

laptop unun modeline göre internetten araştırıp win 7 ye uygun utility uygulamalar varmı araştırıp onları indirmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgia

normalde zaten FN+F11 tuşu ile ses açılmaz, büyük ihtimalle senin bilgisayarın geldiğinde bilgisayarına özgü programlar vardı ancak sen format atınca o uygulamalar da gitti.

laptop unun modeline göre internetten araştırıp win 7 ye uygun utility uygulamalar varmı araştırıp onları indirmen gerek.

FN Tuşları laptoptan laptopa değişebiliyor.
  • hazır konusunu bulmusken bende şunu sorayım . Fn tuşunu ters görevınde yapmak ıstıyorum yanı normal bastıgımda f1 e normal görevını getırcek fn ile basınca diğer özelliğini yerine getircek nası yapabiliriz bunu
  • Win7 işletim sistemli bir laptop'ta tamamen driver sorunu, kullandığın laptop ve işletim sistemi nedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    esc ve fn tuşu çalışmıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olayı hallettim mevcut Hotkeys dosyasını program ekle kaldırdan kaldırdım daha sonra support.asus.com a girdim download a tıkladım ve sürümü seçtim sonra hotkeys e tıkladım oldu sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.