Şimdi Ara

Fn Tuşu Kapatma Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopdan oyuna giriyorm oyunda f1-f12 arası büyüler var bunları kullanmak için f tuşlarına bastığımda parlaklık, ses düzeyi vs. ayarlıyor. Bunu devre dışı bırakmak için fn tuşuna sürekli basılı tutmam gerekiyor. Buda çok zor oluyor. Bunun caps lock veya number lock gibi bsınca açılır basınca kapanır haline getirebilir miyim?( vede bu olmaz ancak tamamen kapatırsın oda BIOSdan diyorsanız laptobumda BIOsa giremiyorum. F1-del-f10 açmıyor BIOSu) Bi yardım edin lütfen.

• Laptopun markası hp olmalı f10 ile biosa girersin orda function keys diye bir ayar var onu disable yaptın mı tamamdır.

• imzamdaki kanalımda amatör olarak teknik bilgi videoları çekiyorum bi sıkıntın olunca cevabını bulabilirsin yoksa PM at cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirketdestek -- 20 Aralık 2014; 14:43:52 >
  • @mirketdestek

Çok güzel video hazırlamışsın kardeş teşekkürler.

Funciton keys değilmiş action keys miş :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirketdestek

imzamdaki kanalımda amatör olarak teknik bilgi videoları çekiyorum bi sıkıntın olunca cevabını bulabilirsin yoksa PM at cevaplamaya çalışırım

Kardeş f10 çalışmıyor bende. f1-del tuşlarını da denedim fn+f10 kombinasyonunuda video açıklayıcı olmuş eline sağlık ama bu söylediğim tuşlar biosu açmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AcizAdam

quote:

imzamdaki kanalımda amatör olarak teknik bilgi videoları çekiyorum bi sıkıntın olunca cevabını bulabilirsin yoksa PM at cevaplamaya çalışırım

Kardeş f10 çalışmıyor bende. f1-del tuşlarını da denedim fn+f10 kombinasyonunuda video açıklayıcı olmuş eline sağlık ama bu söylediğim tuşlar biosu açmıyor.

en üstteki tuşların hepsine bas işte bilgisayardan bilgisayara değişiyo bios tuşu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AcizAdam

quote:

en üstteki tuşların hepsine bas işte bilgisayardan bilgisayara değişiyo bios tuşu

Denedim fakat olmuyor neyse yine de teşekkürler yardımın için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.