Şimdi Ara

Fmf (aılevı akdenız atesı) hastalagı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fmf. Hakkında bılgısı olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Özellikle merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin. Ayrıca nette daha sağlıklı ve detaylı bilgiler de mevcut. Genetik bir hastalık hergün kolşisin kullanıyorum içmediğim de ağrılardan 3 günde bir yatağa düşüyorum şahsen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • antbyotic kullanıcısına yanıt
    9 yaşında kızım var 3 sene önce fmf teşhisi kondu ilk zamanlar kolşisini günde bir defa kullanıyordu 6 ay önce gittiğimiz kontrolde günde iki defaya çıkardılar. hep karın bölgesinde ağrı oluyor. benim sormak istediğim ağrı olduğunda kızımda nerdeyse nefes alamayacak dereceye geliyor. ve çocuk kıvranıyo. doktora sorduğumda ağrı olunca yapacak bişey yok diyor. ağrı başladığı zaman buna yapabilecek bişey var mı yoksa kendi kendine geçmesini bekleyecez.

    teşeküürler şimdiden
  • Çok geçmiş olsun. En net belirtisi karın ağrısı ve nefeste zorluk, zaman zaman göğüste batma filan bende yaşadım ama 9 yaşında çocuk için zor ALLAH şifa versin. Ben teşhis den önce apranax ve dolgit krem kullanırdım ama kesin bir çözüm değil sadece hafifletir ağrı olduğunda mecbur istirahat şart. Birde soğuktan korunmak çok önemli özellikle ayaklarını üşütmemesine dikkat edin karın ağrısını tetikliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • antbyotic kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.