< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 22 Kasım 2018; 17:27:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 22 Kasım 2018; 17:27:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ya arkadaşım okumayacaksanız bırakın bölümü ileride bu mesleği yapacaksınız biraz saygınız olsun artık şu diş hekimliğiyle uğraşmaktan vazgeçin evet diş hekimleri işsiz ceplerinde 5 kurus yok yiyecek ekmegi zor buluyorlar okumayın abi bırakın bölümü siz de kurtulun biz de
|
|
İşini iyi yapan her zaman kazanır uruk rahat ol
|
|
Halen özelde 10k alındıgı mi düsünüyorsunuz. Özeldekiler sizin kötü dediginiz kamuya gecmek icin can atıyor.açın bakın dentalilan sayfasını atama yok diye yüzlerce kişi iş arıyorum diye haykırıyor. Öyle göründügü gibi degil olaylar. Özelde calısan bir arkadasım lanet deyip ordan ayrıldı zar zor suan kendi muayenesini acti günde 1 hasta gelir ya da gelmiyor. Ortalık poliklinik dolu aynı cadde uzerinde bile daha fazlasını cikip görebilirsiniz. Yeni mezuna yok öyle 10k falan 5k bile hayal 2k ile basladı benim covu arkadasım, adam seni begenirsem duruma göre ya aynı maasta kalican diyor ya da eşek gibi calistirip ay sonunda yaptigin iş 5k lık işse sana "diger arkadasların icin sana 3k vereyim digerlerine 2k bölustüreyim" diyebiliyor. Hic sandiginiz gibi degil burda özellerde neler oluyor anlatsam hayretler icerisinde kalirsiniz. Yeni mezuna poliklinik sahibi teknisyen olsun olmasın gelip hoca gibi hasta basinda kontrol ediyor seni bu olmamıs tekrar yap diyebiliyor. O sizin 10k dediginiz varya iste hah iste onları göbekli poliknlinik sahipleri aliyor, bakın hekim bile demiyorum "teknisyen".
|
|
Sen bunca emegini köle olarak calısmaya değişiyorsan yapacak birşey yok. Okurkende gidip kölelik yapmak ayrı mesele. Kimse dövlet bize bahmir de demiyor. Bu meslege Gereken deger verilmiyor. Tipik bir meslektasini kötüleyen kisiden ne beklenir. Dus u yek kuttulud yolu olarak görmekte çok komik, 391. Oldum tercih yapmadim. Çünku ortodonti dısındaki diger bölumlerde nerden baksan bitti sayilir, anca çantacilik yapiyorlar.
|
|
D:
|
|
Devlette atamalar azalırsa millet ozel sektore yönelecek.
Ozelde isveren bu dogan rekabetten yararlanip ucuza calisani kabul edecektir.Bu da maaslarin dusmesine sebep olacaktir. Kimbilir belki bir gun ozel klinik acilmasina da kisitlama getirilecek.Nitekim eczane acma konusunda kisitlamalar var. Bunlar da benim öngörüm. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 22 Kasım 2018; 17:12:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 22 Kasım 2018; 17:22:17 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 21:11:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|