Şimdi Ara

Fm Genie Scout 9.3.0 Uyumlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genie Scout son sürüm denendi çalışıyor.

http://www.turboupload.com/files/get/OA8u1JhSnF/fm-genie-scout-2009-xe-2009.zip

BIRKAC LINKTE SORUN CIKTI KUSURA BAKMAYIN SUAN CALISMAKTADIR MSJLARINIZI BEKLIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogussonmez -- 4 Mart 2009; 14:46:59 >

• dostum link bozuk.
  • Duzeltıldı suan sorunyok
  • eminmisin arkadaşım düzelmiş gibi görünmüyor?
  • sIMDI DUZELTILTI
  • Genie bu işi bıraktığı söyleniyordu ne oldu?
  • yine donanımhaber yetişti:) herkes üyelik bilmemne istiyor:) eline sağlık. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB 3.0 ı 2.0 da kullanmak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama aynı değil bu 60milyon$ dediği adam oyunda 2milyon$ 2 milyon$ dediği adam 60milyon $ çıkabiliyor
  •  Fm Genie Scout 9.3.0 Uyumlu

Arkadaşlar resimde gördüğünüz sorunla karşılaşıyorum kayıtlı oyunu açmaya çalışırken sorun nedir?

tam ekranhttp://img17.imageshack.us/img17/4116/snap8f.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkpentagram -- 7 Nisan 2009; 22:38:08 >
  • bir bilgisi olan yokmu?
  • var

oyuna gır ayarlara gır orada
    save comprosor mu ole bısey var oradakı ısaretı kaldır save dosyasını sıkıstırmasın yanı ok
  • sağolasın halletim...
  • bişe daha soracağım takımla ilgi değişilik (finansla oynamak gibi) veya oyuncuyla ilgili değişiklik yapmak (bitiriciliği 20 falan nasıl yapılıyor ) nasıl?
  • arkadaslar save yi seciorum load diorum biraz doluyor sonra ''loading people'' da altta dolan şey donuyor sonrada hata veriyor

error loading entity number:21388
    file position: die başlıyo uzun bi hata veriyor başına gelen var mı yardımcı olun lütfen
  • arkadaslar save yi seciorum load diorum biraz doluyor sonra ''loading people'' da altta dolan şey donuyor sonrada hata veriyor

error loading entity number:21388
    file position: die başlıyo uzun bi hata veriyor başına gelen var mı yardımcı olun lütfen
    ???????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.