Şimdi Ara

FM de Maç Günü 1 Günlük Tatile çıkmak.!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yapan varmı daha iyi sonuçlar verdiği kesin ben Barcalona ile 1-1 Chealse ile 0-0 Shalkeyide 2-1 yendim .Yeni açtığım save de daha ilk 3 maçım bunlar.Tabi hangi Takım GAlatasaray. Şimdi sorum şu bunu yapan varmı bi etkisi oluyomu gerçekten birde go on holiday dedikten sonra orda bi ayar yapıcazmı yoksa direk Ok a mı tıklayacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 4 Mart 2006; 15:27:15 >

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Evet yapan varmı daha iyi sonuçlar verdiği kesin ben Barcalona ile 1-1 Chealse ile 0-0 Shalkeyide 2-1 yendim .Yeni açtığım save de daha ilk 3 maçım bunlar.Tabi hangi Takım GAlatasaray. Şimdi sorum şu bunu yapan varmı bi etkisi oluyomu gerçekten birde go on holiday dedikten sonra orda bi ayar yapıcazmı yoksa direk Ok a mı tıklayacaz.

bir menejer her zaman takımının başında olmalı

• Yaa çok uzun sürüyo ya dakka başı pozisyon..Kendi evimdeki maçları zaten izliyorumda deplasmandaki maçları izlemiyorum.

Yaa orda ...USE CURRENTS MATCH TACTİCS diyo bide onun altındaki bunları işaretliyecezmi yoksa Boş mu kalacak onlar.

Kendi taktiklerini ,11 ini oynatsın istiyorsan use current match tactics ve current selections if possible seçeceksin.

Seçmezsen, 16 yaşında özellikleri rezil salak salak oyuncuları aptalca mevkilerde görebilirsin.

Onun dışında maç esnasında ayarlardan sadece yazı gözüksün, veya az pozisyon göstersin, ve 90 dakika oynatsın seçebilirsin...Sadece yazı gösterirsen hemen biter.

Orjinalden alıntı: antiochos

Ohooo senin oyunla ilgili çook öğreneceğin şey var.

Kendi taktiklerini ,11 ini oynatsın istiyorsan use current match tactics ve current selections if possible seçeceksin.

Seçmezsen, 16 yaşında özellikleri rezil salak salak oyuncuları aptalca mevkilerde görebilirsin.

Onun dışında maç esnasında ayarlardan sadece yazı gözüksün, veya az pozisyon göstersin, ve 90 dakika oynatsın seçebilirsin...Sadece yazı gösterirsen hemen biter.

Abi sende iyice şy yaptın bizi haa Cm 01-02 ve tcm serilerini eş zamanlı yürütmüş biriyim ben..www.soccercenter.net e takılıyorum..Ayıpsın yani

Ama bu olayı ilk defa denedim o seçenekleri işaretlemediğim içn bi baktım 16 yaşındaki oyuncular oynamış felan ondan sordum...

Bu arada Auroua yı kullanıyodum Şimdi Turnstyle 3 ü kullanıyom tavsiye ederim dehşet bişey..( teknik tabir kullanıyom ki saf sanmasınlar.)

Not: RAven Shield öle yapınca kovmuyolar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.