Şimdi Ara

Tinder'da 1 Haftada 20 Kişiyle Eşleştim Ama..(29 Haziran Edit: Rus Kızla Hüzünlü Ayrılığımız-Son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
9
Favori
35.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özet: Duygusalsanız Tinder kullanmayın
    Rus kızla dün saat 9 gibi buluştuk.. Bir yerden vodka alıp eve geldik..Biraz içtik, konuştuk, müzik dinledik, sonra yakınlaştık ve malum işe koyulduk..Daha sonra romantik anlar yaşandı önceki buluşmada da olmuştu.. Uzun uzun bakıştık, sarıldık, koklaştık vb..Bir süreden sonra kızın gözlerine bakmak beni,malum işten daha fazla mutlu etmeye başladı..Şimdi arkadaşlar Tinder'dan bulduğun kızla romantizm yaşıyon euheuhe diyecek..Ne diyim haklılar ama böyle hissettim beyler yalan yok..Kızın kaç kişiyle ne zaman yatıp kalktığını biliyorum zaten.. Kız beni ne kadar özleyeceğinden, benden hoşlandığından bahsetti..Skype adresimi istedi ve arada görüntülü konuşma yapmak istedi ben de kabul ettim tabii..Tinder'daki diğer tüm eşleşmelerini sildiğini söyledi, gösterdi de..Bazı arkadaşlar kızın herkese böyle söyleme ihtimali olacağından bahsedecek ama ben inanmıyorum..Ben de kızdan hoşlandım yalan yok..Her şeyi Türk kızından tamamen farklıydı..Gerek kişilik,gerek dış görünüş,gerek düşünce tarzı..aklınıza ne gelirse..Her neyse kız Türkiye'de okuyacağı için İzmir'e arada gelip gideceğini ve o zamanlarda görüşmek istediğini de söyledi..Bugün saat 4 gibi ayrıldı evden..Gitmeden uzun uzun konuştuk ve kızın üzüldüğünü farkettim..Fuckbuddy'den çok sevgili gibiydik..Gittikten sonra ben de biraz duygulandım tabii..Fiziksel olarak değil de duygusal olarak açlık çektiğim bir döneme denk geldiği için böyle hissetmiş olabilirim.. Sonuç olarak kendimden çok farklı bir insandan 10 gün içinde ne kadar hızlı etkilenebileceğimi anladım.. Kıza aşık olup, dertlenip yataklara düşmedim ama tabii ..Yakında etkisi geçer diye düşünüyorum..Bir süre Tinder kullanmıycam sanırım..2 tane daha buluşmam gereken kız vardı onları da iptal ettim.Yaşadıklarımın uzun süre yeteceğini düşünüyorum..Bir başka Tinder macerasında görüşmek üzere...

24 Haziran Edit:
    Evet arkadaşlar efsane editteki rus kız dün mesaj attı..Biraz konuştuktan sonra tekrar buluşmaya karar verdik..Bir sorun cikmazsa perşembe tekrar buluşuyoruz
    Tinder'da 1 Haftada 20 Kişiyle Eşleştim Ama..(29 Haziran Edit: Rus Kızla Hüzünlü Ayrılığımız-Son)

Efsane Edit: Uzun uzun okumayacak arkadaşlar için özet: Tinder'ın ilk ekmeğini yedim
    *Alttaki editte anlattığım gibi kızla öğlen saatlerinde eşleşip akşam 8'de buluşacaktık..Hep whatsapp ve tinder'da ingilizce konuşuyoduk..Benim için yazmak problem değil ama konuşma için hiç pratik yapmamıştım..Neyse saat 8 gibi buluştuk..Kızı beğenmiştim ancak hem aksanlı hem de hızlı ingilizce konuşuyodu.. Ben biraz afalladım tabi başlarda ..Hatta kız bi ara iyi misin beğenmedin mi beni falan dedi çok konuşamadığım ve yaklaşmadığım için ..Neyse biraları aldık hafiften kafam güzel olunca konuşmaya başladım ingilizceyi..İkimizin de anlamadığı durumlarda çat pat türkçe konuşup anlaşıyoduk..Bi ara tuvalete gidip geldim o ara puro aldım bi tane..Olayın fitilini ateşleyen o oldu..Sigara içmediğim için ve puro biraz sert olduğu için ikimizi de bi hoş yaptı..Daha sonra öpüşme vs faslına geçildi .. Biraz daha durduktan sonra kızı eve davet ettim niyeti var mıdır diye kabul etti..Taksiyle götürdüm (Allah'tan çok tutmadı )..Eve geldim zaten ondan sonra odamda olaylar hızlıca gelişti ..Gece 2-3 saat civarı, sabah uyanınca 3-4 saat civarı malum olay ..Kız arkadaşıyla buluşacak olmasa hala devam edecekti..Aşırı doyumsuz biri olduğunu anladım..O gittikten sonra ben de uyudum uyandım ve burayı editledim
    Notlar
    *Eğer rus kızla buluşacaksanız arkadaşların dediği gibi ten temasını yüksek tutun yoksa..ne oldu, iyi misin, beğenmedin mi gibi sorulara maruz kalıyorsunuz..
    *Kız hiçbir zaman saçma sapan triplere girmedi ve hiçbir şeyden şikayet etmedi..Tam bir one night stand yaklaşımı vardı.
    *Aldığımız her şeyin parasını ve taksi parasını ben ödedim çünkü kız cüzdanına elini bile atmadı
    *Kızın tecrübeli olduğu belliydi her türlü faztaziye okey dedi..

Edit:Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi bu akşam saat 8'de babası türk annesi rus olan bir kızla buluşucam..Başlarda fake olabilir diye şüpheli yaklaştım ama kız bana özel fotoğraf ve ses kaydı atınca inandım..1-2 Saat konuşup buluşmaya karar verdim. Kız da Tinder'ı amacına göre kullandığını söyledi .. İçki içmeyi düşünüyoruz..Akşam sekizden sonra sonuçları buraya yazarım heyecan bastı.....En geç 1 gibi editlerim.. Editlemezsem polisi arayın

Arkadaşlar 1 haftadır Premium Tinder kullanıyorum.. Daha hızlı sonuç almak için 22 TL'ye satın aldım..
    Şu ana kadar toplam 20 kişiyle eşleştim..Hepsi klasik Türk kızı olduğu için mecbur ilk mesajı ben attım..Genelde ilk mesaj olarak gif gönderiyorum "Selam,merhaba,naber" gibi sıradan şeyler yazmamak için. Başlarda muhabbet güzel ve eğlenceli gidiyor. Fakat konuşmanın tam ortasında kızlardan hiç mesaj gelmemeye başlıyor ne kadar saat,gün geçse bile. Ben de yazmıyorum artık tabii. 17 tanesiyle muhabbetim aynen bu şekilde kesildi. Sadece 3 tanesiyle konuşmama devam ediyorum şu an.. Bunun sebebi nedir sizce?

Not:Kızlardan bir tanesi mesajım sana gelmedi galiba diyip tekrar mesaj yazmıştı..Böyle bir problem olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyanocita -- 29 Haziran 2017; 20:40:0 >

• bak şimdi ordaki kızların bazısı direk uygulamanın amacına yönelik hareket ediyolar sağolsunlar. eğer öyle olduğunu düşünüyosan kendine güvenin varsa direk yarın buluşalım diyip işi bitiriyorsun. öyle sevgiliyle mesajlaşır gibi mesajlaşmıycan günlerce.

diğer türlü kızlarımız ise gündelik hayatta olduğu gibi önce seni beğenir eşleşir mesajlaşır falan sonra daha iyisini bulunca seni bırakır. egosunu en çok MADDİ ve manevi tatmin edeni bulanada kadar buna devam eder.

o yüzden hiç takılma eğer bi ışık aldıysan direk konuya gir buluş golünü at.

sevgili bulmak için falan kullanılmaz o uygulama
    Hocam ülkede cinsel hayat büyük bir tabu olarak görüldüğü için olabilir mi? Türkiye'de bir kızla birlikte olacaksan aylar yillar gecmesi gerekiyor..Sonra bi de evlenmek istiyorlar..Evlenmeden olmaz diyen kız kaynıyo etraf..Böyle olunca insanların cinsel isteğini sorunsuz bir sekilde gidermek için çözüm sunan konular dikkat cekiyor tabii ki. Başka ülkede açsam bu konuyu kimse bakmazdı büyük ihtimal..Türkiye'de cinsel yaşam en büyük sorunlardan biri. Burada 20-25 yaşında kaç tane bakir arkadaşımız var kim bilir..Cinselliğin insanın en temel ihtiyaçlarından biri olduğunu bilmeyen yoktur zaten.
  • Tinder da muhabbet? hahaha are you seksek yazıp buluşcanız muhabbet arayan yallah başka pilatforma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak şimdi ordaki kızların bazısı direk uygulamanın amacına yönelik hareket ediyolar sağolsunlar. eğer öyle olduğunu düşünüyosan kendine güvenin varsa direk yarın buluşalım diyip işi bitiriyorsun. öyle sevgiliyle mesajlaşır gibi mesajlaşmıycan günlerce.

diğer türlü kızlarımız ise gündelik hayatta olduğu gibi önce seni beğenir eşleşir mesajlaşır falan sonra daha iyisini bulunca seni bırakır. egosunu en çok MADDİ ve manevi tatmin edeni bulanada kadar buna devam eder.

o yüzden hiç takılma eğer bi ışık aldıysan direk konuya gir buluş golünü at.

sevgili bulmak için falan kullanılmaz o uygulama
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam birkaçı biraz uzattığım için bırakmış olabilir..Ama 2-3 saat de konuşmadıktan sonra buluşmaya hemen tamam diyen de çıkmaz diye düşünüyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyanocita

Yolladım hocam. Tiple ilgili yorumu buradan yazabilirsin

6-7/10

bol şans

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Be your Enemy or Lover.
  • Hocam Türkiyede işe yaramıyor. %90 Ego tatmini yapıyor sadece.

Hocam zaten sorunun tipten kaynaklandığını düşünmüyorum.Sonuçta beğendikleri için konuşuyoruz da konuşmanın bir anda alakasızca kesilmesi beni şüpheye düşürüyor her konuda.

Tinderda takılanların genel profili heyecan arayan, canı sıkılan tipler. Sanmıyorum ki kişiliğe o kadar düşkün olsunlar.
    10/10 tiplerle instagrama foto koyabilmek için amuda kalkarak blowjob dahi yaparlar.

Üyelik açıp çocuk resmi , eşiyle resmini koyanı mı ararsın , profil fotoğrafına 10 kişiyi koyanımı ararsın kaynıyor.. Programın amacını daha anlayamadan gelip profil açıyorlar komedi :)

Map özelliği ile yurtdışı kullanmanı tavsiye ederim farkı göreceksin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 19 Haziran 2017; 1:18:23 >
    Tinder'a gelinlikli fotoğrafı olan bile gördüm hocam ya..Bu kısım insanlar da C2.me gibi 1 gecelik muhabbet etmek için açıyor. Fakat dediğiniz gibi heyecan arayan tipler de var. Ben onlarla bağlantı kurmaya çalışıyorum zaten.. Dediğinize göre tipe ve paraya aşırı önem veriyor o zaman bu kesim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyanocita -- 19 Haziran 2017; 1:27:12 >
  • @Bar0n. Hocam kezban tipleri analiz edebildiğim için direk sola kaydırıyorum zaten. Genelde karşıma çıkanlar saçmasapan tribe giren insanlar olmuyor. Ancak @Mark Valley in dediği gibi sadece "bu beni beğendi, o zaman güzelim" diyebilmek için kullanan kızlar çoğunlukta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyanocita -- 19 Haziran 2017; 1:27:48 >

Oraya gelmeden konuşma kesiliyor hocam.. Zaten buluşmayacak olduktan sonra napayım Tinder ı.

uzatmadan yaz işte

Baktı olaylar ciddileşiyor hemen muhabbeti kesiyorlar.

Hatta konuştuklarının çoğunun sevgilisi vardır sadece eğlenmek için yazışıyorlardır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ne oldu kardeş millete futbol tartışıyor diye sallıyodun şimdi eli şeyinde ergen gibi tinder mı kullanıyosun tecrübe ile sabitmiş bakın bu mesajdan utanıyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.