Şimdi Ara

FM DE ÇALİŞMA İZNİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR ŞU İNGİLTERE LİGİNDE ÇALIŞMA İZNİ OLMAZSA OLMUYOMU?MİS GİBİ TRANSFERLERİM SIRF BUNUN YÜZÜNDEN GİDİYO.Bİ AKIL VERSENİZ................

• olmuo çalışma izni gerekio,başka yolu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuna_1907

YA ARKADAŞLAR ŞU İNGİLTERE LİGİNDE ÇALIŞMA İZNİ OLMAZSA OLMUYOMU?MİS GİBİ TRANSFERLERİM SIRF BUNUN YÜZÜNDEN GİDİYO.Bİ AKIL VERSENİZ................
    Bırak çalışsın para kazansın

• bende her oynadığımda tevezi adriano yu almak istiyorum tam gelecekler çaılma izni çalışma izni

• adriano ve tevez'e izin veriyolar...ilkinde izin alamıyosun ama itiraz edince veriyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guardian

adriano ve tevez'e izin veriyolar...ilkinde izin alamıyosun ama itiraz edince veriyolar

bana bazen sezon başladığı hafta geliyor benim dediğm premier lig
  • bende premier lig için söylüyorum zaten,başka ligde izin olayı varmıki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle tanınmadık herifleri alırsan...gelmes gelse bile mucize olur....yakınlardan al gidip tee birezilyadana oyuncu alma..gelmez zaten de
  • bu olay gerçekte de böyle..ingiltere liginde yabancı sınırlaması yok yalnız aldığın yabancı milli takımında oynamak zorunda ve kariyerli olmak zorunda..bence güzel bi uygulama ama bazen fm de saçmalıyo tevez e bile çalışma izni vermio
  • yaw her takımda aynı değil, mesela kolombiyalı mosquera...arsenaldeyken aldım chelsea ile oynarken 2 sefer transfer etmek istedim izin vermedi...takıma göre değişiyo yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guardian

yaw her takımda aynı değil, mesela kolombiyalı mosquera...arsenaldeyken aldım chelsea ile oynarken 2 sefer transfer etmek istedim izin vermedi...takıma göre değişiyo yani

ben man utd ye alıcaktım ama ikiside büyük klup ayrıca ole çifte standartta olmamalı yanı
  • 6 Senelik hort .

Not: Bende muzdaripim bu olaydan ama FM2011'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

6 Senelik hort .

6 senedir değişen bir şey yok o zaman.
  • bu oyun güzel mi ki ya bizde oynasakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

6 Senelik hort .

6 senedir değişen bir şey yok o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

bu oyun güzel mi ki ya bizde oynasakmı?

Futbola düşkünsen,takım yönetmeyi seviyor ve birazda oyunculardan anlıyorsan tam senlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

bu oyun güzel mi ki ya bizde oynasakmı?

Futbola düşkünsen,takım yönetmeyi seviyor ve birazda oyunculardan anlıyorsan tam senlik.

fifa 2011 delisiyim ama oyunculardan pek anlamam, yani sadece oynatmayı bilirim kadro düzmeyi beceremem galiba
  • beyler yıllar geçti 2022 oynuyorum portekizden bi oyuncu keşfettim genç çok iyi statları var iskoçya ligindeyim vermiyorlar arkadaş çalışma iznini vermiyorlar yahu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.