Şimdi Ara

YGS ve LYS icin günlük 3 saat çalışma yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS ve LYS icin günlük 3 saat çalışma yeterli mi?

Edit: Lise 4'üm.
    Editin editi;
    Hedefim; Eskişehir PDR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23F0D6619 -- 6 Ekim 2016; 16:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zwartvis

Ne istediğine bağlı? 8-9 saat çalışan adam da tanıdım, ODTÜ kazandı bu sene.

Eskişehir PDR.

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41
  • Bölümlerin tek tek sıralamasını bilmiyorum ki ben. Ne istediğini, sırasını, ne seviyede olduğunu falan güzelce yaz biz de yardımcı olmaya çalışalım. Sınava gireli 2 sene oldu şimdiye değişmiştir sıralamalar falan hep. Yada hiç kendini yormadan ders çalışmaya bak, elinden geleni yap olmazsa da yapacak bir şey yok dersin vicdanın rahat olur. LYS gerçek lanet bir sistem, insanı yiyip bitiriyor, çok stresli. Ben yine ucuz yırtmıştım pek strese girmeden güzel bir yer kazandım Ingilizcem sayesinde, ama benden çok daha fazla çalışan arkadaşlar daha kötü okullara mühendisliklere gittiler. Yolun açık olsun kardeş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bilgileri baya eksik verdim neyse verim alarak ders çalışsam yine bana iyi gelir. Teşekkür ederim.

kafa çok iyi basmıyosa derslere (ki basmak zorunda değil. basmıyosa bunu kabul etmek ve ona göre çalışmak lazım) başlarda 3-4 ile başlayıp git gide artırıp sınava yakın 6-7 saatlere hatta belki 9 saate falan çıkman gerekir bu tm de ilk bin mf de ilk beş bin olayı için.

kısaca bu sıralamaları herkes yapamaz diye bi şey yok. çabu kavrayan adam günde 2-3 saat çalışarak yapar, zor kavrayan adam belki 8-9 saat çalışır ama o da yapar.

Orijinalden alıntı: Snefru

aksatmadan çalışırsan, kafa da basıyosa çok güzel sonuçlar alırsın (tm de ilk bin, mf de ilk beş bin falan gibi)

kafa çok iyi basmıyosa derslere (ki basmak zorunda değil. basmıyosa bunu kabul etmek ve ona göre çalışmak lazım) başlarda 3-4 ile başlayıp git gide artırıp sınava yakın 6-7 saatlere hatta belki 9 saate falan çıkman gerekir bu tm de ilk bin mf de ilk beş bin olayı için.

kısaca bu sıralamaları herkes yapamaz diye bi şey yok. çabu kavrayan adam günde 2-3 saat çalışarak yapar, zor kavrayan adam belki 8-9 saat çalışır ama o da yapar.

Katılıyorum, sozelim sağlam fule yakın sayılır şekilde yapıyorum. Ama matematiğim kötü bu saatten sonra matematiğe yüklenicem çoğunlukla.

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Saat hesabı yapan biri sınavı kazanamaz . İsteyerek çalışan adam zaten saat hesabı yapmaz yorulunca bırakır çalışmayı

3 saatin sonunda yoruluyorum o yüzden 3 saatten ileri gitmemeye çalışıyorum. (Şimdilik)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.